עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
הוא גם היה זה שהמליץ לנו על מוטי מלכה ככה שלא הייתי הופך אותו למורניו, הולך להיות פלייאוף תחתון לוהט.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
https://www.one.co.il/Article/15-16/1,2 ... tml?ref=hp" onclick="window.open(this.href);return false;
ברקוביץ' ואופירע שלחו את הכלבלב שלהם ללכלך.
אתר מטונף
אתר מטונף
"...מאז גולן כבר העביר את אימון הפועל ר"ג. איך הוא יכול להסתכל בעיניים של השחקנים כשהם יודעים שהמאמן שלהם רוצה לברוח ולנטוש אותם בנקודה הכי קריטית העונה, כשהם בעמדת עלייה לליגת העל? גם בהפועל ר"ג לא נוהגים במקצועיות - החלטתם שגולן יכול לעזוב, אז שלא יעביר יותר אימונים ולא יחזיק את המקל בשני קצותיו עד שלוזון יחליט מי יאמן את מכבי פ"ת.הפועלעולה כתב:https://www.one.co.il/Article/15-16/1,2 ... tml?ref=hp
אתר מטונף
יו"ר הפועל ר"ג עינב חזנוולד אמר בתגובה: "הפועל ר"ג זה מותג ומי שלא רוצה להיות כאן לא אחזיק אותו בכוח". אגב, אם לוזון לא יבחר בסופו של דבר בגולן, איך המאמן יצטייר בעיני שחקניו?
אותו הדבר לגבי אופיר חיים. האחרון קיבל טלפון מזוארץ וכמובן ביקש אישור מאייל ברקוביץ'. אך למרות זאת, חיים העביר אימון בהפועל ראשון לציון. איך הוא יכול להעביר אימון כאשר השחקנים שלו קוראים שהמאמן שלהם כבר חושב על הג'וב בליגת העל? הבעלים של ראשון לציון אייל ברקוביץ' הסביר היטב את הסיטואציה בה נמצא כעת חיים: "אם הוא הולך למכבי פ"ת זה בסדר גמור, אבל אם הוא לא ילך - הוא בבעיה".
מודה שהקאתי בפה. כתיבה זולה, כמו דיבור בשכונה. מבזים את התקשורת בענק!
אופיר חיים הודיע באופן אישי שהוא מוותר על ההצעה, אז מאיפה הם הביאו את זה?סניור כתב: "...מאז גולן כבר העביר את אימון הפועל ר"ג. איך הוא יכול להסתכל בעיניים של השחקנים כשהם יודעים שהמאמן שלהם רוצה לברוח ולנטוש אותם בנקודה הכי קריטית העונה, כשהם בעמדת עלייה לליגת העל? גם בהפועל ר"ג לא נוהגים במקצועיות - החלטתם שגולן יכול לעזוב, אז שלא יעביר יותר אימונים ולא יחזיק את המקל בשני קצותיו עד שלוזון יחליט מי יאמן את מכבי פ"ת.
יו"ר הפועל ר"ג עינב חזנוולד אמר בתגובה: "הפועל ר"ג זה מותג ומי שלא רוצה להיות כאן לא אחזיק אותו בכוח". אגב, אם לוזון לא יבחר בסופו של דבר בגולן, איך המאמן יצטייר בעיני שחקניו?
אותו הדבר לגבי אופיר חיים. האחרון קיבל טלפון מזוארץ וכמובן ביקש אישור מאייל ברקוביץ'. אך למרות זאת, חיים העביר אימון בהפועל ראשון לציון. איך הוא יכול להעביר אימון כאשר השחקנים שלו קוראים שהמאמן שלהם כבר חושב על הג'וב בליגת העל? הבעלים של ראשון לציון אייל ברקוביץ' הסביר היטב את הסיטואציה בה נמצא כעת חיים: "אם הוא הולך למכבי פ"ת זה בסדר גמור, אבל אם הוא לא ילך - הוא בבעיה".
מודה שהקאתי בפה. כתיבה זולה, כמו דיבור בשכונה. מבזים את התקשורת בענק!
אני חושב שבעל הבית של ראשון מדליף להם... ככה נדמה ליizguy83 כתב: אופיר חיים הודיע באופן אישי שהוא מוותר על ההצעה, אז מאיפה הם הביאו את זה?

לא חידשת לי כלום:)סניור כתב:
אני חושב שבעל הבית של ראשון מדליף להם... ככה נדמה לי
ועדין, אופיר יצא גדול. הודיע מיזומתו שויתר על ההצעה.
מאמין שהיו שיקולים נוספים בויתור, אבל יצא גדול.
- דר אדום בנשמה
בעל הבית הזה, איזה בעל בית מגעיל, ככה הוא מדליף לאופירע אסייג ולעצמו.סניור כתב:
אני חושב שבעל הבית של ראשון מדליף להם... ככה נדמה לי
- ForeverRed
היום ברדיו:
אופירה: יכול להיות שאופיר מרגיש שהשמש זורחת לו מה..?
ברקוביץ: יכול להיות.
לא הזכירו אפילו את ההודעה שלו.
אבל זה פאקינג המאמן שלו, הבנאדם הזה בלי כבוד לכלוםForeverRed כתב:היום ברדיו:
- דר אדום בנשמה
אחר כך מתפלאים למה הכדורגל שלנו נראה כמו שהוא נראה, שנותנים לאייל ברקוביץ' להיות הבעלים של ראשל"צ ובמקביל לשדר ברדיו ועוד לרדת על המאמן שלו בלי שום בושה...Noam98 כתב: אבל זה פאקינג המאמן שלו, הבנאדם הזה בלי כבוד לכלום
וזה עוד בעל בית סביר, יש גרועים יותר או במצב כלכלי גרוע כמו שגב שהיה בנתניה לפניי שנה.
ההתאחדות והמנהלת חייבות לבדוק טוב טוב את בעלי הקבוצות אחרת נמשיך לראות בכדורגל שלנו שכונה ולא מקצוענות.
חאלד חלאיילה מקבל אדום במשחק הגביע מול הפועל אשקלון, וכמובן לא ישחק מולנו.
זה היה פאול די חריף ומיותר, אז יכול להיות שאם באמת יהיו שני משחקים רצופים מול סכנין, חלאיילה לא ישחק בשניהם.
זה היה פאול די חריף ומיותר, אז יכול להיות שאם באמת יהיו שני משחקים רצופים מול סכנין, חלאיילה לא ישחק בשניהם.
הוא ממילא איבד את המקום בהרכב, לא?
גם סוארס איבד את המקום בהרכב, אבל היית מעדיף שהוא יהיה בסגל, לא?הפועלעולה כתב:הוא ממילא איבד את המקום בהרכב, לא?
- ForeverRed
גם קאצובה צולע בסכנין.
אחלה שחקן, מאז שהוזכר כמועמד אלינו אני עוקב אחריו והוא טוב.ForeverRed כתב:גם קאצובה צולע בסכנין.
גם אבוחצירא מרשים באשקלון.