עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
Re: עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
בית"ר כנראה פחות טובים (למרות שקשה לומר שהיו פערי רמות משמעותיים במשחקים שלהם נגד מכבי), אבל הם עדיין קבוצה מעולה.
אם בתחילת העונה היו פה כמה אנשים שטענו שזה בעיקר שילוב של מזל וליגה חלשה, לדעתי היום אפשר להגיד בפה מלא שזו פשוט קבוצה טובה, עם שחקנים טובים ועם שיטת משחק מאוד יעילה.
לטעמי גם רוב שחקני ההרכב שלהם יכולים בכיף להשתלב ברוטציה שלנו ושל מכבי.
לגבי בניון- בלי להיכנס לשאלה האם הוא מתאים לנו או לא- מצחיק לי קצת לקרוא אמירות כמו "הוא הורס את חיפה מבפנים".
מבחינה מקצועית הוא אחד השחקנים החשובים במכבי חיפה, וזה מגובה כמעט בכל סטטיסטיקה אפשרית (אחוזי הצלחה איתו ובלעדיו וכו'). הוא עדיין משחק ברמה גבוהה יחסית לליגה שלנו. אני לא עוקב יותר מדי אחרי כל המסביב במכבי חיפה, ולא ברור לי איך קרה הפיצוץ הזה עם הקהל, אבל אם אוהדי מכבי חיפה חושבים שהוא הבעיה שלהם מבחינה מקצועית (ואני מדגיש- מקצועית!!) אז הם די טיפשים.
אם בתחילת העונה היו פה כמה אנשים שטענו שזה בעיקר שילוב של מזל וליגה חלשה, לדעתי היום אפשר להגיד בפה מלא שזו פשוט קבוצה טובה, עם שחקנים טובים ועם שיטת משחק מאוד יעילה.
לגבי בניון- בלי להיכנס לשאלה האם הוא מתאים לנו או לא- מצחיק לי קצת לקרוא אמירות כמו "הוא הורס את חיפה מבפנים".
מבחינה מקצועית הוא אחד השחקנים החשובים במכבי חיפה, וזה מגובה כמעט בכל סטטיסטיקה אפשרית (אחוזי הצלחה איתו ובלעדיו וכו'). הוא עדיין משחק ברמה גבוהה יחסית לליגה שלנו. אני לא עוקב יותר מדי אחרי כל המסביב במכבי חיפה, ולא ברור לי איך קרה הפיצוץ הזה עם הקהל, אבל אם אוהדי מכבי חיפה חושבים שהוא הבעיה שלהם מבחינה מקצועית (ואני מדגיש- מקצועית!!) אז הם די טיפשים.
- red and white
- Title: Almog
לא כועסים עליו מבחינה מקצועית, טוענים הרבה דברים ביניהם שהוא איים על אוהדים בארגונים שלהם, ושהוא סוכן של כמה שחקנים בחיפה משום שלגיסו של בניון ולאוואט יש סוכנות שחקנים משותפת שבהם נמצאים שחקנים של חיפה.bs war כתב:בית"ר כנראה פחות טובים (למרות שקשה לומר שהיו פערי רמות משמעותיים במשחקים שלהם נגד מכבי), אבל הם עדיין קבוצה מעולה.
בפייסבוק של הקופים הירוקים יש את כל הסיפור.
מלבד אצילי , וקלטניס בתור פונטציאל , לא הייתי לוקח אף שחקן מבית"ר.
יש דבר כזה שנקרא מודעות- להם איןdelta7 כתב: בית"ר - "אנחנו לא פחות טובים מב"ש ומכבי ת"א".
https://sports.walla.co.il/item/2938767" onclick="window.open(this.href);return false;
עפים על עצמם.
אתה מגזים, גיא.גיא חניה כתב:מלבד אצילי , וקלטניס בתור פונטציאל , לא הייתי לוקח אף שחקן מבית"ר.
קליימן שוער מצויין. גם אייבנדר, פריירה... ולדעתי חסוס רואדה אחד הבלמים הטובים שהגיעו לארץ.
חסוס רואדה בלם מצוין. התגלה בסוף כבלם טוב יותר מואליינטה.
בעלות מול תועלת, להביא את איינבינדר כשחקן חופשי, היה הרבה יותר טוב מבראון.גיא חניה כתב:מלבד אצילי , וקלטניס בתור פונטציאל , לא הייתי לוקח אף שחקן מבית"ר.
לדעתי, הכדורגל שלו גם הרבה יותר מגוון.
אפשר גם להגיד את זה על שכטר ובן שהר נניח. בדיעבד הכל נכון, במציאות אייבינדר היה לפני שנה בקבוצה דומה לשלנו (מכבי) והאוהדים שלהם לא בדיוק אהבו אותו בלשון המעטה. לכן לא הייתי ממהר להתלהב ממנו כי השיטה בבית"ר מושלמת עבור שחקן כמוהו.
- ForeverRed
לא יודע אם יותר טוב.CrazyRed7 כתב:חסוס רואדה בלם מצוין. התגלה בסוף כבלם טוב יותר מואליינטה.
קשה לשפוט שחקנים בחיפה, בטח בלם שמשחק מאחורי קישור כל כך חלש.
ולאיינטה בלם ענק, שני רק לצדק לדעתי.
לא מסכים בכלל.izguy83 כתב: בעלות מול תועלת, להביא את איינבינדר כשחקן חופשי, היה הרבה יותר טוב מבראון.
לדעתי, הכדורגל שלו גם הרבה יותר מגוון.
היינו זקוקים לשחקן בעמדה של בראון . אייבנדר לא היה מתאים בכלל.
גם אייבינדרגיא חניה כתב:מלבד אצילי , וקלטניס בתור פונטציאל , לא הייתי לוקח אף שחקן מבית"ר.
לא מחליף את גורש תמורת שום בוריס בעולם , אייבנדר ופריירה? כשיש לך קישור של אוגו , הובאן , ראדי ובראון , אין מקום לא לפריירה (שאני מחזיק ממנו דווקא) , ואייבנדר , אל תתנו לחממה של בית"ר להטעות אותכם , מדובר בקשר בינוני מאוד.שמעון א כתב: אתה מגזים, גיא.
קליימן שוער מצויין. גם אייבנדר, פריירה... ולדעתי חסוס רואדה אחד הבלמים הטובים שהגיעו לארץ.
שחקן אחד מביתר נכנס להרכב הראשון שלנו (הבלם שלהם) וגם, עדיין לא בטוח שהוא עדיף על סוארז.
ואצילי לא?yakar כתב:שחקן אחד מביתר נכנס להרכב הראשון שלנו (הבלם שלהם) וגם, עדיין לא בטוח שהוא עדיף על סוארז.