מה דר ראית ביטוי חדש בפורום ואימצת? כמה נשמע ממך עכשיו על מומנטום?דר אדום בנשמה כתב: מה קרה? תאבד מומנטום ומי יודע מתי תהיה האליפות הבאה...
זה שטויות במיץ, קבוצה טובה מייצרת מומנטום ולא ההפך
מה דר ראית ביטוי חדש בפורום ואימצת? כמה נשמע ממך עכשיו על מומנטום?דר אדום בנשמה כתב: מה קרה? תאבד מומנטום ומי יודע מתי תהיה האליפות הבאה...
מקום שני?בושה וחרפה!!!!!!!!!אני מציע להתחיל משמרות מחכה מול הבית של אלונהred ultras כתב:בלי מחליף ראוי לטוני אנחנו מסיימים 2-3.
כדאי מאוד שיתעוררו שם למעלה.
זנףה לאו דווקא חייב להיות נייג'ל.red ultras כתב:בלי מחליף ראוי לטוני אנחנו מסיימים 2-3.
כדאי מאוד שיתעוררו שם למעלה.
אתמול קורטואה עבר מצ’לסי לריאל בגרושים(באופן יחסי כמובן). יודע למה?כי הוא בשנת חוזה. אפילו אחד המועדונים העשירים בעולם לא הצליח להתמודד עם סיטואציה כזאת.yedidel כתב:שכטר, ורמוט, טב"ח2 ועוד, כולם שחקנים פחות טובים משמעותית מטוני ונמכרו בסכומים כפולים ויותר.
שלא נדבר על זהבי.
אין בעיה שטוני יימכר, אבל התזמון והמחיר... בעייתיים
הכל נכון.אדום זקן כתב:אתם חייבים להתעשת ובמהירות.
מה שאנחנו עוברים עכשיו ספציפית עם טוני עברו כל הקבוצות הגדולות בארץ ובעולם.
זה גדול מאיתנו ואין לנו יכולת לעצור את זה
אם טוני נניח היה עוזב לקבוצה אחרת בארץ אז ברור שזה היה מחדל.
האיש עזב לקבוצה מחול,זה לא משנה אם לטורקיה או למדינה אחרת.
הוא מיצה את עצמו כאן ורוצה וזכאי גם להשתדרג בשכר.
ברוכים הבאים למועדון הגדולות בארץ.
זה קרה למכבי חיפה עם ברקוביץ ורביבו.
זה קרה להפועל תא עם שכטר וורמוט.
זה קרה למכבי עם זהבי.
אנחנו בסהכ דג רקק קטן בבריכה האירופית.
אני מבין את הח'ברה הצעירים שעוד שניה קופצים ממגדל שלום.
אבל הותיקים יותר כאן שהם רו"ח,עו"ד מנהלים בחברות צריכים להבין שהמועדון לא יכול להתאבד על כל שחקן יהיה אשר יהיה,יש כאן היבטים כלכליים שגדולים גם עלינו.
המון טעויות עשה המועדון בקיץ הזה,העניין של טוני הוא משהו שאי אפשר היה לעצור אותו.
אני מאוד מקווה שהמועדון הכין תחליפים מבעוד מועד כי הכתובת הייתה על הקיר.
סגל וסבע יכולים לעשות חמוצים,לא ישחררו שיחפשו.
אנחנו כקהל וכוכתבים בפורום צריכים להתנהג כמבוגרים אחראיים.
עם כל הכאב המועדון לא הולך לפירוק הוא בסהכ משנה את פניו,זה היה צריך לקרות מתישהו.
בגדול אתה צודק אבל לעניות דעתי (ובאמת נטו תחושה, אין לי מושג מעבר לכך) היה אפשר לעצור את העניין הזה עם טוני.אדום זקן כתב:אתם חייבים להתעשת ובמהירות.
מה שאנחנו עוברים עכשיו ספציפית עם טוני עברו כל הקבוצות הגדולות בארץ ובעולם.
זה גדול מאיתנו ואין לנו יכולת לעצור את זה
אם טוני נניח היה עוזב לקבוצה אחרת בארץ אז ברור שזה היה מחדל.
האיש עזב לקבוצה מחול,זה לא משנה אם לטורקיה או למדינה אחרת.
הוא מיצה את עצמו כאן ורוצה וזכאי גם להשתדרג בשכר.
ברוכים הבאים למועדון הגדולות בארץ.
זה קרה למכבי חיפה עם ברקוביץ ורביבו.
זה קרה להפועל תא עם שכטר וורמוט.
זה קרה למכבי עם זהבי.
אנחנו בסהכ דג רקק קטן בבריכה האירופית.
אני מבין את הח'ברה הצעירים שעוד שניה קופצים ממגדל שלום.
אבל הותיקים יותר כאן שהם רו"ח,עו"ד מנהלים בחברות צריכים להבין שהמועדון לא יכול להתאבד על כל שחקן יהיה אשר יהיה,יש כאן היבטים כלכליים שגדולים גם עלינו.
המון טעויות עשה המועדון בקיץ הזה,העניין של טוני הוא משהו שאי אפשר היה לעצור אותו.
אני מאוד מקווה שהמועדון הכין תחליפים מבעוד מועד כי הכתובת הייתה על הקיר.
סגל וסבע יכולים לעשות חמוצים,לא ישחררו שיחפשו.
אנחנו כקהל וכוכתבים בפורום צריכים להתנהג כמבוגרים אחראיים.
עם כל הכאב המועדון לא הולך לפירוק הוא בסהכ משנה את פניו,זה היה צריך לקרות מתישהו.
מאיפה בכלל אתה יודע מה המחיר?yedidel כתב:שכטר, ורמוט, טב"ח2 ועוד, כולם שחקנים פחות טובים משמעותית מטוני ונמכרו בסכומים כפולים ויותר.
שלא נדבר על זהבי.
אין בעיה שטוני יימכר, אבל התזמון והמחיר... בעייתיים
אתה לא יכול לדעת לעולם מה קורה במו"מ.The red one כתב: בגדול אתה צודק אבל לעניות דעתי (ובאמת נטו תחושה, אין לי מושג מעבר לכך) היה אפשר לעצור את העניין הזה עם טוני.
אם היו מגיעות הצעות מסין עם שכר של 7 ספרות (כמו שהגיעה אחת בקיץ שעבר והצליחו לגרום לו לא ללכת) אז הייתי אומר הצעה שאי אפשר לסרב לה ושום דבר לא יכל לעצור את זה.
אני חושב שהתנהלות מבוקרת ונכונה איתו (נגיד שדרוג והארכת חוזה לפני שנה-שנה וחצי, כשעוד היה אפשר לשדרג מבלי להגיע לסכומים גבוהים מדיי) הייתה גורמת לתוצאות גבוהות יותר. בואו לא נשכח שטוני בן 29 (כנראה), בגיל כזה היו יכולים לקמבן איזה משהו לעוד שנה וחצי ואז כבר בגיל 31 הוא גם לדעתי היה פחות טוב ביכולת וגם כבר חושב לעצמו למה לעשות עכשיו מעבר, בוא ניתן עוד שנה שנתיים בב'ש ונגמור פה את העסק.
אם יבוא עכשיו מישהו שיודע ויגיד לי שעשו איתו את הכול והתחילו לדבר על החוזה עוד מלפני שנה וחצי וזה טוני אשם והוא דפק ברקסים והוא זה שרק רצה עוד ועוד אז בסדר, אבל יש לי תחושה שגם פה המועדון כן יכל לנהל את הדברים בצורה טובה יותר
וואלה אחי אהבתי לגמרי.dor69 כתב: מה דר ראית ביטוי חדש בפורום ואימצת? כמה נשמע ממך עכשיו על מומנטום?
זה שטויות במיץ, קבוצה טובה מייצרת מומנטום ולא ההפך
בעייתי. מצד אחד התשובה היא לחלוטין כן, מצד שני בהתייחס לנסיבות ולאחוזי הפגיעה המזעזעים שלנו בזרים בשנה-שנתיים האחרונות אם נלך על זר מבחוץ זה שווה ערך ללשים מיליון יורו על רולטה ולהתפלל שייצא אדום.dors כתב: וואלה אחי אהבתי לגמרי.
קבוצה גדולה מייצרת מומנטום
עכשיו שאלה, די נתקענו על הייסלבנק כיורש של וואקמה ואיזי כדרכו בקודש מזהה שאנחנו במעמד נמוך במשא ומתן ודורש דרישות הזויות.
לא עדיף כבר לשלם 2 מיליון אוה3 כמו שטועהים שאיזה דורש להביא זר חדש?