CrazyRed7 כתב:לא ״בונים״ פה על עמרן. אבל אני מעדיף ילד שלנו שעושה לא פחות ממה שזריהן(שבערך יושב על המשבצת של עמרן בסגל) לדוגמא עשה באשדוד.
ברור שיש לו עוד הרבה עבודה כדי להפוך לשחקן לגיטימי אצלנו, אבל השאלה שוב ושוב תשאיר אותו מאחור.
כן אבל השאלה מה עדיף לילד. לקבל פירורי דקות אצל האלופה או לשחק קבוע בעכו?
באתי לכתוב תגובה כמו שיוסי כתב על עמראן אבל בסוף התחרטתי. בשורה התחתונה , למרות שיש המון בעיות בעכו, ואולי דווקא בגלל - עמראן היה צריך לבלוט שם יותר אבל בתכל'ס שער ליגה אחד בלבד...והוא פותח כל הזמן בהרכב..
The red one כתב:
באתי לכתוב תגובה כמו שיוסי כתב על עמראן אבל בסוף התחרטתי. בשורה התחתונה , למרות שיש המון בעיות בעכו, ואולי דווקא בגלל - עמראן היה צריך לבלוט שם יותר אבל בתכל'ס שער ליגה אחד בלבד...והוא פותח כל הזמן בהרכב..
הוא לא יכול לקחת כדור בחצי, לעבור 3-4 שחקנים ולבשל או לכבוש.
הוא נמצא בקבוצה עלובה, עם 0 סדר, עם 0 יכולת קבוצתית. שכונה אחת גדולה. מי יכול להצליח ככה?
לגבי מה עדיף לילד זה כבר שאלה שרק בכר יכול לענות עליה. אם הוא יהיה על תקן חלאיילה אז ברור שעדיף להשאיל.
אני הייתי שמח לראות אותו כאן בעונה הבאה מקבל דקות וקרדיט במקום זריהן. כל השאר תלוי בבכר.
CrazyRed7 כתב:
הוא לא יכול לקחת כדור בחצי, לעבור 3-4 שחקנים ולבשל או לכבוש.
הוא נמצא בקבוצה עלובה, עם 0 סדר, עם 0 יכולת קבוצתית. שכונה אחת גדולה. מי יכול להצליח ככה?
REDZED כתב:בן 23 ואותה פציעה חוזרת לו באותו מקום (הירך האחורי), אולי הוא צריך ניתוח ?
הוא צריך להתחיל לחיות כמו מקצוען.
הדבר היחידי שאוחנה טוב בו חוץ מהכישרון שזה בעיקר מזל זה עניין המקצוענות והעבודה הקשה.
בזמן שהאחד אוכל במסעדות כל שני וחמישי השני עובד חזק גם שלא הולך לו.
ניב זריהן הוא פשוט סמל לחוסר מקצוענות מבחינתי.
zivmay כתב:לא משנה כמה הבנאדם מוכשר, הוא לא רוצה מספיק להיות כדורגלן. הוא וקואנקה חייבים לעוף, אין טעם להחזיק בשחקנים שלא נותנים אקסטרה עבודה בחדר כושר.
את שניהם הייתי מעביר בחינם ועוטף בעטיפת מתנה לקבוצה שתקח אותם.
זריהן לא מוצא את עצמו בצד ימין כשהוא צריך לשחק עם רגל הפוכה...
כששיחק בעבר בצד שמאל, הייתה הרגשה שזה זורם לו טוב יותר.
אל תזרקו עדיין, יש לו כשרון, לשחקנים צעירים כאלו (גם מלמד וכמובן אוחנה) צריך סבלנות וסובלנות.
MikiRed כתב:זריהן לא מוצא את עצמו בצד ימין כשהוא צריך לשחק עם רגל הפוכה...
כששיחק בעבר בצד שמאל, הייתה הרגשה שזה זורם לו טוב יותר.
אל תזרקו עדיין, יש לו כשרון, לשחקנים צעירים כאלו (גם מלמד וכמובן אוחנה) צריך סבלנות וסובלנות.
לטעמי לפחות לא מדובר בכישרון שיש או אין לו. ואגב רואים שיש לילד כישרון.
הבעיה איתו היא במח ובגוף פיזית ומנטלית.
כמעט שנה במועדון כאשר 80% מהזמן הוא נפצע פעם אחר פעם - נורת אזהרה חמורה וזה מבלי להזכיר את פרשיות העבר השנויות במחלוקת.
The red one כתב:
מה שעדיף לילד בעונה הבאה זה לצאת להשאלה בקבוצות דרג ב' בליגה.
נתניה, פ"ת, ק"ש וכאלה. יוכיח את עצמו שם? יהיה בהחלט ראוי להגיע אלינו.