המנודים
- yanivnew91
Re: המנודים
אחרי שסיימנו להתלהב מהתגובה הנהדרת של המועדון צריך לנסות לקרוא בין השורות מה באמת נאמר שם.
שטקוס לא קיבל הבטחה להיות שוער ראשון, במועדון מאוד מעריכים את לויטה ולא אופתע אם גם העונה הוא יועדף באיזשהו שלב על שטקוס ויקח את ההזדמנות ב2 ידיים.
שטקוס לא קיבל הבטחה להיות שוער ראשון, במועדון מאוד מעריכים את לויטה ולא אופתע אם גם העונה הוא יועדף באיזשהו שלב על שטקוס ויקח את ההזדמנות ב2 ידיים.
מצטרף לבקשה.שמעון א כתב: איפה אפשר לראות/לקרוא את הראיון של אריאל הרוש?
חברים, יש מצב שמישהו יתן קישור בבקשה?
מה הרוש אמר שהביא לתגובה הזו?
אכלו לי שתו לי וזה לא היה מקצועיdelta7 כתב: מצטרף לבקשה.
מה הרוש אמר שהביא לתגובה הזו?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- yanivnew91
בטח יעלה לספורט5 בשעות הקרובות
https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/ ... 20188.html" onclick="window.open(this.href);return false;
איזה תגובה של המועדון - אורגזמה!
איזה תגובה של המועדון - אורגזמה!

"שניים-שלושה משחקים לפני שיצאתי מהשער דיברתי עם הסוכן שלי ואמרתי לו שלא נראה לי שאני רוצה להמשיך פה בעונה הבאה"
"זה לא היה מקצועי ומאז הכל עוד יותר התדרדר וכולנו יודעים את ההיסטוריה".
אם היתה לך אפשרות לדבר עם אלונה מה היית אומר לה
"הייתי שואל אותה מה הסיבה. מה הסיבה שעושים לי את זה? מה עשיתי רע? למה יצאתי מהשער? על מי לכלכתי? אני רוצה לדעת".
"גם אוהד שהחליף אותי עשה עבודה טובה והראו לו את הדרך לספסל מהר מאוד"
חתיחת אפס
"זה לא היה מקצועי ומאז הכל עוד יותר התדרדר וכולנו יודעים את ההיסטוריה".
אם היתה לך אפשרות לדבר עם אלונה מה היית אומר לה
"הייתי שואל אותה מה הסיבה. מה הסיבה שעושים לי את זה? מה עשיתי רע? למה יצאתי מהשער? על מי לכלכתי? אני רוצה לדעת".
"גם אוהד שהחליף אותי עשה עבודה טובה והראו לו את הדרך לספסל מהר מאוד"
חתיחת אפס
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
באחד הציטוטים בראיון אגב הרוש טען שהוא הפסיק להתאמן חזק כי לא האמין שהוא צריך להיות בספסל ולכן החליט שלא להיאבק על מקומו.
אופי של חובבן, לא פחות.
אופי של חובבן, לא פחות.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
תסלחו לי מראש שאני נגד הזרם.
תגובה ילדותית שמתאימה לניסנובים ולא למועדון שנחשב לטופ בכדורגל הישראלי כבר כמעט עשור.
עם כל הזעם על דברי הרוש היה צריך לחשוב מהראש ולא מהבטן,ככה צריך להתנהל מועדון עם פאסון.
תגובה כגון:"מאחלים לו בהצלחה" הייתה מוציאה אותו דביל ולא אותנו.
תגובה ילדותית שמתאימה לניסנובים ולא למועדון שנחשב לטופ בכדורגל הישראלי כבר כמעט עשור.
עם כל הזעם על דברי הרוש היה צריך לחשוב מהראש ולא מהבטן,ככה צריך להתנהל מועדון עם פאסון.
תגובה כגון:"מאחלים לו בהצלחה" הייתה מוציאה אותו דביל ולא אותנו.
- Sir Alex Ferguson
התגובה הייתה בגלל שהרוש לכאורה הדליף לפשכצקי כל השנה מחדר ההלבשה גם את הדברים הכי רגישים, ואחרי שהוסר הסימן שאלה עם הראיון רגע אחרי שעזב, ועוד כשהוא מאשים את המועדון במקום להגיד תודה שהמועדון שמר על שתיקה, החליטו להיכנס בו.
אני מניח שאתה צודק ועדיין מועדון בסדר גודל שלנו ראוי שישמור על פאסון.Sir Alex Ferguson כתב:התגובה הייתה בגלל שהרוש לכאורה הדליף לפשכצקי כל השנה מחדר ההלבשה גם את הדברים הכי רגישים, ואחרי שהוסר הסימן שאלה עם הראיון רגע אחרי שעזב, ועוד כשהוא מאשים את המועדון במקום להגיד תודה שהמועדון שמר על שתיקה, החליטו להיכנס בו.
הרי גם בעניין שיר צדק יש משקעים אז מה יקרה כאן ביום שיילך? ברגע שאתה לא מגיב או לחלופין נותן איזה הודעה לקונית אתה בעצם מסיים את הסיפור ולא יוצר דרמה.
אנחנו צריכים להתרכז במשימות שלנו,לא צריך לתת לכל מיני אהבלים לקלקל לנו.
דווקא אתה מתחסד?אדום זקן כתב: אני מניח שאתה צודק ועדיין מועדון בסדר גודל שלנו ראוי שישמור על פאסון.
הרי גם בעניין שיר צדק יש משקעים אז מה יקרה כאן ביום שיילך? ברגע שאתה לא מגיב או לחלופין נותן איזה הודעה לקונית אתה בעצם מסיים את הסיפור ולא יוצר דרמה.
לא נוצרה דרמה, ואין דין הרוש כדין שיר צדק.
לא עניין של התחסדות.RedBend כתב: דווקא אתה מתחסד?
לא נוצרה דרמה, ואין דין הרוש כדין שיר צדק.
אל תהיה צודק תהיה חכם.
לא היה צריך ליפול בפח שטמן הרוש עם כל העצבים עליו.
מקרה בוזגלו הוא הקלאסי,ככל ששתקנו כך האבא התחרפן וקיבל בראש מכולם,כל היה צריך לנהוג גם הפעם.
היה,נגמר ושיזדיין מכאן תאמין לי שאותי זה יותר מרתיח ואם היה עומד לידי לא היה גומר ממני,אבל אני אוהד אני לא מנהל מועדון.
נערך לאחרונה על ידי אדום זקן ב 25 יולי 2019, 11:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Sir Alex Ferguson
גם בנושא שיר צדק, כשכתב מה שכתב בזמנו זכה לתגובה חריגה מהמועדון, כי גם במקרה צדק היו מעשים ששיר עשה שלא עושים אבל שהמועדון שתק עליהם ולא הוציא אותם החוצה.אדום זקן כתב: אני מניח שאתה צודק ועדיין מועדון בסדר גודל שלנו ראוי שישמור על פאסון.
בוא נגיד שהכל זה שאלה של מינון והקשר.אדום זקן כתב: לא עניין של התחסדות.
אל תהיה צודק תהיה חכם.
לא היה צריך ליפול בפח שטמן הרוש עם כל העצבים עליו.
מקרה בוזגלו הוא הקלאסי,ככל ששתקנו כך האבא התחרפן וקיבל בראש מכולם,כל היה צריך לנהוג גם הפעם.
היה,נגמר ושיזדיין מכאן תאמין לי שאותי זה יותר מרתיח ואם היה עומד לידי לא היה גומר ממני,אבל אני אוהד אני לא מנהל מועדון.
מוכן לקבל הודעה חריגה אחת כזו למישהו שבאמת סמרטוט, על כל עשר פעמים גנריות של
"אנו מודים ל________ על תקופה מופלאה במועדון, ומאחלים המון הצלחה בדרכו החדשה."