אין עוררין על כך שאנשי מקצוע זה הדבר הכי חשוב בכדורגל. הטענה לגבי אוהדים היא במבחן העין + העובדה שבמועדון מכבי תל אביב (שלו יש ״קצת״ יותר אנשי מקצוע) לא מחזיקים ממנו
איילון אלמוג
Re: איילון אלמוג
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
זה למה הכישרון הזה היה מבוקש במכבי נתניה ואצלנו...
לא תגיד בהפועל תל אביב או ביתר ירושלים
אם כל אנשי המקצוע היו מחזיקים ממנו הוא היה שחקן פותח במכבי תל אביב...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
נתניה מועדון יותר מסודר מהפועל מתל אביב וביתר ירושלים.דר אדום בנשמה כתב: ↑20 ספטמבר 2023, 12:01זה למה הכישרון הזה היה מבוקש במכבי נתניה ואצלנו...
לא תגיד בהפועל תל אביב או ביתר ירושלים
אם כל אנשי המקצוע היו מחזיקים ממנו הוא היה שחקן פותח במכבי תל אביב...
וגם יותר שאיפות תהיה בטוח.
- ForeverRed
אנשי המקצוע שהביאו את פאון על סמך המלצה של חבר, האריכו לו חוזה כדי לחסוך כסף ואז ניסו לשחרר בדיוק ברגע שאותה אופציה הייתה אמורה לפוג?
אלה שהביאו את ספר לחודש ואז ניסו להשאיל אותו?
אנשי המקצוע ששלחו את דדיה להשאלה למרות שיחזקאל מסיים חוזה בסוף עונה, לא הביאו מחליף, מכרו את יחזקאל בטענה שהוא מסיים חוזה בסוף עונה, ועכשיו תקועים ללא מגן ימני כלל?
או אלה ששחררו את מיכה כי בנו או לא בנו על ספורי, מכרו אותו, ועכשיו מספרים לנו שבכל מקרה הוא היה מיועד לעזיבה למרות שאף אחד לא דאג למחליף ועכשיו אין בסגל קשר התקפי?
תעדכן אותי, שאדע על איזה אנשי מקצוע אתה מדבר.
אם אתה רוצה אני יכול להמשיך.
ולשאלתך, כן. יותר מדי מהלכים קרו בשנים האחרונות בניגוד לדעת הקהל והתוצאות לפנינו.
*נכתב כתגובה כללית וללא קשר לאלמוג שהוא כן שחקן מוכשר עם בעיית ראש
תרשה לי מגיע לך כפייםForeverRed כתב: ↑20 ספטמבר 2023, 12:12אנשי המקצוע שהביאו את פאון על סמך המלצה של חבר, האריכו לו חוזה כדי לחסוך כסף ואז ניסו לשחרר בדיוק ברגע שאותה אופציה הייתה אמורה לפוג?
אנשי המקצוע ששלחו את דדיה להשאלה למרות שיחזקאל מסיים חוזה בסוף עונה, לא הביאו מחליף, מכרו את יחזקאל בטענה שהוא מסיים חוזה בסוף עונה, ועכשיו תקועים ללא מגן ימני כלל?
או אלה ששחררו את מיכה כי בנו או לא בנו על ספורי, מכרו אותו, ועכשיו מספרים לנו שבכל מקרה הוא היה מיועד לעזיבה למרות שאף אחד לא דאג למחליף ועכשיו אין בסגל קשר התקפי?
ולשאלתך, כן. יותר מדי מהלכים קרו בשנים האחרונות בניגוד לדעת הקהל והתוצאות לפנינו.
להדפיס את התגובה הזאת על שלט חוצות ולתלות בכניסה לבית האדוםForeverRed כתב: ↑20 ספטמבר 2023, 12:12אנשי המקצוע שהביאו את פאון על סמך המלצה של חבר, האריכו לו חוזה כדי לחסוך כסף ואז ניסו לשחרר בדיוק ברגע שאותה אופציה הייתה אמורה לפוג?
זה שאנשי המקצוע טועים לא מעט, עדיין לא מוכיח שחוכמת הקהל יכולה להחליף אותם, או שבכלל יש חוכמה כזו.
מה ההצעה פה? שהקהל יציע שחקנים להחתמה, יצביע במיסרונים, ואח"כ יבחר גם במיסרונים את השכר שלהם?
מה ההצעה פה? שהקהל יציע שחקנים להחתמה, יצביע במיסרונים, ואח"כ יבחר גם במיסרונים את השכר שלהם?
אין פה שום הצעה , אבל זה פשוט עצוב שהקהל רואה שני מהלכים קדימה נכונים לפני המועדון.
ואז המועדון עושה טעות שמה שהקהל התריע לפני.
ואז המועדון עושה טעות שמה שהקהל התריע לפני.
נסגר
שיהיה בהצלחה, מאוד מאמין בו. הגיע למאמן הנכון שזכה בצדק במוניטין של אחד שמשפר שחקנים, עכשיו זה הזמן שלו לעבוד קשה.
יש לנו הרבה כישרון ופוטנציאל בהתקפה. גנאח, ספר, סטויאנוב, אלמוג, כולם שחקנים טובים עם אפסייד גבוה.
יאללה עוד 3 שעות לחלון... העבודה עוד רבה.
יש לנו הרבה כישרון ופוטנציאל בהתקפה. גנאח, ספר, סטויאנוב, אלמוג, כולם שחקנים טובים עם אפסייד גבוה.
יאללה עוד 3 שעות לחלון... העבודה עוד רבה.
הייתי משחק איתו רק בעמדת החלוץ
רכש מצויין עם ראייה קדימה .
הוא אמנם לא מה שאנחנו צריכים כרגע אבל לעונה הבאה זה חוסך זר במקום פטרסון שלא נראה כרגע בכיוון על אף שנראה שיש לו כדורגל.
תחרות על קיצוני שמאל בין חתואל לאלמוג נראה לי בריא
הוא אמנם לא מה שאנחנו צריכים כרגע אבל לעונה הבאה זה חוסך זר במקום פטרסון שלא נראה כרגע בכיוון על אף שנראה שיש לו כדורגל.
תחרות על קיצוני שמאל בין חתואל לאלמוג נראה לי בריא
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
אתה חושב קדימה מתי שאין לך 2-3 בעיות דחופות על הראש
אין מגן ימני,אין עשר,אין חלוץ.
וגנאח
צד שמאל סגור לגמרי. אין צורך בזר שם. גם אני חושב שזה בראיה קדימה על מנת לפנות זר למקום אחר.