הפועל ב"ש- קאיראט, חמישי, 20:30, טרנר
Re: הפועל ב"ש- קאיראט, חמישי, 20:30, טרנר
קבהא-שמיר-קלטינס זה קישור מאוד משעמם ואפור וברור שבכר עושה את זה כדי שיוכל לעבור ל-3 בלמים בעת הצורך.
סבג צריך להיכנס במקום קבהא. לסבג יש כניסות טובות לרחבה ומהווה איום מחוץ לרחבה.
לא מסכים שצריך להגיע בגישת 0-0, להעביר את ההכרעה לקזחסטן לא יהיה חכם במיוחד כי כמו שאמרנו כבר זאת נסיעה ארוכה+אצטדיון ביתי. מתכון לאסון....
סבג צריך להיכנס במקום קבהא. לסבג יש כניסות טובות לרחבה ומהווה איום מחוץ לרחבה.
לא מסכים שצריך להגיע בגישת 0-0, להעביר את ההכרעה לקזחסטן לא יהיה חכם במיוחד כי כמו שאמרנו כבר זאת נסיעה ארוכה+אצטדיון ביתי. מתכון לאסון....
שטקוס
ביטון ויטור טאהא ביטון
קלטינס שמיר קבהא
ספורי מרין
האסלבנק
ביטון ויטור טאהא ביטון
קלטינס שמיר קבהא
ספורי מרין
האסלבנק
בלי היערכות מיוחדת מבחינת מערך, צריך לבוא ולשחק את המשיק הרגיל שלנו, זה יהיה מבחן להמשך העונה. ככה הבעיות יצופו ונדע על מה לעבוד במקום ״לגלות״ אותן בליגה
אני בדעה ש4-3-3 צריך להספיק ומקווה שנמשיך לראות אקסטרה מחוייבות
אני בדעה ש4-3-3 צריך להספיק ומקווה שנמשיך לראות אקסטרה מחוייבות
כמעט כולם פותחים פה עם קלטינס וקבהא
זה הדלפה או חוכמת המונים?
כי אם בכר תכנן את זה, למה הוא נתן להם לשחק משחק שלם, שלא היה לו חשוב, ביום ראשון?
זה הדלפה או חוכמת המונים?
כי אם בכר תכנן את זה, למה הוא נתן להם לשחק משחק שלם, שלא היה לו חשוב, ביום ראשון?
אין לנו שחקנים מספיק טובים בשביל 4-2-4 הרכב הרפתקני כזה כמו מול לאצי כנראה לא יגמר טוב,
4-3-3 עם קלטיס/קהבא/שמיר/סבג באמצע ואולי נצליח לנטרל את ההתקפות המעבר שלהם ונשמור על רשת נקייה(התקווה שלי על וויטור),
בהתקפה כבר אני מאמין שגול 1 לפחות נבקיע ההגנה שלהם לא מבריקה
4-3-3 עם קלטיס/קהבא/שמיר/סבג באמצע ואולי נצליח לנטרל את ההתקפות המעבר שלהם ונשמור על רשת נקייה(התקווה שלי על וויטור),
בהתקפה כבר אני מאמין שגול 1 לפחות נבקיע ההגנה שלהם לא מבריקה
- Red_Shadow
- Title: הגמל מהצפון
הבנתי שהצפוני לא יפתח מחר עקב היענות דלה.
רק אם כולם ישירו יבוא הגול!
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
אמת ,חבל מאוד..Red_Shadow כתב:הבנתי שהצפוני לא יפתח מחר עקב היענות דלה.
- yanivnew91
גם למועדון יש חלק בזה.
בקלוז מוכרים כרטיס למשחק נגד מכבי ב4 אירו כי מבינים שאצטדיון מלא יכול להיות ההבדל בין העפלה לאי העפלה על כל המשמעויות הכלכליות של העניין.
בקלוז מוכרים כרטיס למשחק נגד מכבי ב4 אירו כי מבינים שאצטדיון מלא יכול להיות ההבדל בין העפלה לאי העפלה על כל המשמעויות הכלכליות של העניין.
חבל שאצלנו לא חושבים ככהyanivnew91 כתב:גם למועדון יש חלק בזה.
אבל כבר התרגלנו זה לא חדש
בכר היה נשמע עצבני במסיבת עיתונאים.
צריך לבוא בטירוף. מקווה שתיהיה אווירה טובה.
צריך לבוא בטירוף. מקווה שתיהיה אווירה טובה.
70-80 שקל זה מחירים סבירים ואפילו יותר זולים ממשחקי ליגה .
מה אוהדים רוצים שישלמו להם כדי שיבואו ?
מה אוהדים רוצים שישלמו להם כדי שיבואו ?
אני חייב להגיד משהו, יש פה לאחרונה אווירה שמה שהולך היום זה לרדת על המועדון שאותו אתם אוהדים, לאחרונה מרגיש יותר ויותר כמו שיח בפייסבוק.
תמיד יהיה מישהו שיעשה יותר טוב מאיתנו, במקום להיות מאחורי המועדון כמו רוב הקהלים בארץ, אצלנו רק מחפשים משהו שלא 100 אחוז כדי שוב להתלונן
תמיד יהיה מישהו שיעשה יותר טוב מאיתנו, במקום להיות מאחורי המועדון כמו רוב הקהלים בארץ, אצלנו רק מחפשים משהו שלא 100 אחוז כדי שוב להתלונן
ממש לא, מחירים סבירים. אנשים התרגלו לטוב.yanivnew91 כתב:גם למועדון יש חלק בזה.
- yanivnew91
אח שלי אני מאחרוני המבקרים של המועדון. גם לא ללכת לכיוון הדוגמא שנתתי זה בסדר.Tal_Hbs כתב:אני חייב להגיד משהו, יש פה לאחרונה אווירה שמה שהולך היום זה לרדת על המועדון שאותו אתם אוהדים, לאחרונה מרגיש יותר ויותר כמו שיח בפייסבוק.
גם בעיניי המחיר הוא סביר מאוד. בסך הכל הבאתי דוגמא לאיך אפשר למשוך עוד קהל כדי לקבל אצטדיון מלא במשחק אירופי חשוב אבל לא הכי סקסי בעולם.
מניח שיגיעו סביב ה10-11 אלף
צבא המגוננים על המועדון יכול להירגע
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
בקלוז׳ אתה כנראה קונה בית ב20 יורוyanivnew91 כתב:גם למועדון יש חלק בזה.
אין מה לנסות להשוות מחירים.
דווקא המחירים הוגנים מאוד והפתיעו אותי לטובה.
(חוץ מעמלת הגזל של האשראי, פר כרטיס, כשאתה מדפיס את הכרטיס בבית בעצמך -נשגב מבינתי)