BACK TO BASIC

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: BACK TO BASIC

שליחה על ידי The red one »

על כל אחד, בגדול, יהיו ספקות, אבל לאור ההחתמות הבאמת הזויות שהיו כאן בשנה האחרונה (בן בסט, סטו, אנסטיס) על זה שהאסלביינק (בנתיים, אני עוד אופטימי) לא פוגע עוד אפשר "להחליק". דיי דומה לסיטואציה עם קואנקה.

לכן אני אישית לא חושב שראוי לשים את החחתמת נייג'ל וסאגת דן/אריק שורה מתחת לשורה כדוגמא לאותו דבר, כפי שכתבת בהודעה שלך

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

The red one כתב:על כל אחד, בגדול, יהיו ספקות, אבל לאור ההחתמות הבאמת הזויות שהיו כאן בשנה האחרונה (בן בסט, סטו, אנסטיס) על זה שהאסלביינק (בנתיים, אני עוד אופטימי) לא פוגע עוד אפשר "להחליק". דיי דומה לסיטואציה עם קואנקה.

לכן אני אישית לא חושב שראוי לשים את החחתמת נייג'ל וסאגת דן/אריק שורה מתחת לשורה כדוגמא לאותו דבר, כפי שכתבת בהודעה שלך
הייתה השוואה בין הסגלים.
כל מקרה לגופו.
אני לא חושב שהאסלביינק ייתן חצי ממה שנתן טוני, או שסאבו יכול לדגדג את הובאן כפי שנטען כאן בחלק מהתגובות.
צריך לשים דברים בפרופורציות.

האם האסלביינק כשלעצמו עוד מסוגל להצליח בהפועל באר שבע? חד משמעית כן.
ניאלץ להיאזר בסבלנות, למרות שאני קצת פחות אופטימי ממך בעניין הזה.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

מסכים רק שהסגל הזה שווה יותר מ20 הפרש ממכבי ומקום שביעי

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

oranu כתב: סלח לי על הביטוי אחי היקר, אתה מנותק לגמרי מהסיטואציה לדעתי.
הכל ממש לא מתחיל ונגמר בסגל, הסגל הוא קריטי אין ספק ואין ספק שירדנו באיכות אבל הסגל הזה שווה הרבה יותר.

לא יכול להיות שאתה מצדיק הפסד 3-1 לקובצה שכבשה 13 גולים עד ערב המשחק ב 19 משחקים.
לשחקנים אלמוניים שאף אחד לא שמע עליהם.

הכשל הוא מערכתי ואני אמשיך לחפור על זה בכל פוסט עד שכולם יבינו.
החלפת מאמן ו/או שחקנים לא תביא את הישועה.
תהליך קבלת ההחלטות והשדרה הניהולית חייבים לעבור שינוי, אם תרצו להשתמש במושג יותר מפוצץ אז מהפכה.

הבחירה של הבינוניים האלה נובעת מהכשל הזה.
ההפיכה של הבינוניים האלה לגרועים ברמת הלקבל 3 מרעננה נובעת מהכשל הזה.
החוסר יכולת לצאת מהלופ הבלתי נגמר הזה נובעת מהכשל הזה.

אז נכון שהגורם המרכזי הוא היכולת המקצועית של הסגל אבל מה עם?
חיבור, מנטליות, אווירה בחדר הלבשה ובאימונים, תהליך קבלת החלטות לפני שמחתימים שחקן, היחס לשחקנים (לחבק כשצריך ולנער כשצריך) ובכללי כל מה שקשור בניהול מועדון כדורגל מה עם כל אלו?
בלעדיהם לא משנה איזה שחקן תביא ואיזה מאמן יעמוד על הקווים הדברים לא יסתדרו.

אתם מוזמנים לשאול את יענקלה שחר שעד לפני שנתיים העמיד כל שנה תקציב אדיר והביא שחקנים שנחשבו החתמות מעולות בזמן ההחתמה והם נראו כמו הצל של עצמם (שכטר, גרשון, קהת, חיימוב, עטר וזרים עם רקורד סופר מרשים ועוד המון שלא עולים לי עכשיו).

חלקם באמת חלשים וחלקם הגדול אפילו יש לומר פורחים מחדש בקבוצות אחרות היום, אז אם אתם רוצים להיות מכבי חיפה מודל 2019 קדימה -
בואו נפטר את המאמן ובואו נחליף 10 שחקנים ונביא זרים במשכורות עתק (כמו האסלביינק) וישראלים מובילים בליגה (כמו דיא) והגלגל יחזור על עצמו בדיוק כמו במכבי חיפה.

השינוי חייב להתחיל מלמעלה אחרת זה לא יעבוד.
אז מה אתה מציע ת׳כלס?

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

מי שאומר שהאסלביינק לא פוגע, צריך לבדוק טוב טוב מי אחראי על מרבית הנקודות האחרונות שאספנו.

תקופה רעה, לא יסחוב אותנו על גבו, אבל אל תפריזו עם הביקורות.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

Totti כתב:מי שאומר שהאסלביינק לא פוגע, צריך לבדוק טוב טוב מי אחראי על מרבית הנקודות האחרונות שאספנו.

תקופה רעה, לא יסחוב אותנו על גבו, אבל אל תפריזו עם הביקורות.
כשחרא אז כולם גרועים. כשטוב אז יש לנו סגל לא פחות טוב מעונות האליפות

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

אני כמו כולנו לא באמת יודע מה צריך לעשות, אבל יודע בוודאות מה לא צריך לעשות.
הכשלון המתמשך של חיפה, עם התקציב מספר 2 בליגה בייפאר, נובע מההיסטרייה ומההחלטות בעקבותיהן. מאמן לא בדיוק מצליח, מפטרים אותו. בא הגאון התורן, לפעמים גם זר, ומיד מחליף את כל הצוות המקצועי, את שיטת המשחק ומחליף גם יותר מחצי הקבוצה. כמובן שאין סבלנות לתוצאות וגם הוא מפוטר, בא הגאון החדש וכו'וכו'

למזלנו זה לא המצב אצלנו (בינתיים), יש יציבות ניהולית כך שאפשר וצריך לבצע תהליך של שינוי מבוקר ולא של מהפכות, בסגנון מכבי חיפה.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

MikiRed כתב:אני כמו כולנו לא באמת יודע מה צריך לעשות, אבל יודע בוודאות מה לא צריך לעשות.
הכשלון המתמשך של חיפה, עם התקציב מספר 2 בליגה בייפאר, נובע מההיסטרייה ומההחלטות בעקבותיהן. מאמן לא בדיוק מצליח, מפטרים אותו. בא הגאון התורן, לפעמים גם זר, ומיד מחליף את כל הצוות המקצועי, את שיטת המשחק ומחליף גם יותר מחצי הקבוצה. כמובן שאין סבלנות לתוצאות וגם הוא מפוטר, בא הגאון החדש וכו'וכו'

למזלנו זה לא המצב אצלנו (בינתיים), יש יציבות ניהולית כך שאפשר וצריך לבצע תהליך של שינוי מבוקר ולא של מהפכות, בסגנון מכבי חיפה.
ובנוסף צריכים להפנים אצלנו את גודל הכשלון של העונה ואת הטעויות ולהבין שיקח זמן לתקן ולא זבנג וגמרנו. אז שיקחו נשימה ויחזירו לאט את הקבוצה חזרה למקום של השלוש שנים האחרונות ובלי שליפות מהמותן

שלח תגובה