יש מצבים בשוק ההעברות שנוצרות הזדמנויות שלא תמיד היו בתחילת החלוןM.I.O כתב:אם עקבו אחרי השוער הזה. וניסו להביא גם עונה שעברה וזה לא צלח. מדוע לא הביאו אותו לפניי חודש שסיים חוזה? ככה היו נפרדים גם מחיימוב יפה, בלי שום הבטחה לשוער ראשון וכו.. וגם מונעים את כל הבאלגן של היומיים האחרונים.
ג'יאניס אנסטיס - שוחרר
Re: ג'יאניס אנסטיס סיכם ל-3 שנים
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
יש סיכום איתו מקווה שיחתום עד חצות ויספיקו לרשום אותו
סתם הערכה שלי שקרה משהו בימים האחרונים. זה נראה כי פתאום שמו איקס על חיימוב.M.I.O כתב:אם עקבו אחרי השוער הזה. וניסו להביא גם עונה שעברה וזה לא צלח. מדוע לא הביאו אותו לפניי חודש שסיים חוזה? ככה היו נפרדים גם מחיימוב יפה, בלי שום הבטחה לשוער ראשון וכו.. וגם מונעים את כל הבאלגן של היומיים האחרונים.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אין ספק שהוא plan b לשטקוס
המשפט האחרון שאפשר להגיד על כל הסאגה הזאת הוא "אין ספק".
הוא נראה סימן שאלה גדול, שוער שיכול לתת תצוגות ענק לצד טעויות ענק שגורמות לתפוס את הראש, רק הזמן יקבע מה נקבל.
הוא נראה סימן שאלה גדול, שוער שיכול לתת תצוגות ענק לצד טעויות ענק שגורמות לתפוס את הראש, רק הזמן יקבע מה נקבל.
אני חושב שאתה טועהyakar כתב:אין ספק שהוא plan b לשטקוס
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
גם דה חאה כזה.South Boy כתב:המשפט האחרון שאפשר להגיד על כל הסאגה הזאת הוא "אין ספק".
יש שוער שלא?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
וואלה חיימובTotti כתב: גם דה חאה כזה.
יש שוער שלא?
ועוד הרבה.Noam98 כתב: וואלה חיימוב
אבל אין סיבה להרחיב את הדיון.
אם כץ לא היה מערים קשיים היום, היינו שומעים על היווני?Totti כתב: אני חושב שאתה טועה
- ForeverRed
אותי מעניין דבר אחד.
האם אלונה וברק היו נכנסים למהלך הזה בהינתן שכך הוא יסתיים?
לא בטוח בכלל.
את השוער עצמו אתם יכולים לצייר באיזה אור ורוד שתירצו. זה לא ישנה את השורה התחתונה - הוא הימור עצום.
לא בטוח בכלל.
את השוער עצמו אתם יכולים לצייר באיזה אור ורוד שתירצו. זה לא ישנה את השורה התחתונה - הוא הימור עצום.
כל זר שמגיע הוא הימור עצום.
יכול להיות שלא היו הולכים על המהלך, יכול להיות שכן. מה שבטוח שלא מפחדים להעיז....ForeverRed כתב:אותי מעניין דבר אחד.
לא בטוח בכלל.
כל זר הוא הימור בעיקר היקרים עם ה 500 אלף יורו ,230 אלף יורו לשלוש שנים בהעברה חופשית זה פיצוחים
ההימור עם שטקוס קטן יותר, כמו כן הפוטנציאל