קינגס קאנגווה
Re: קינגס קאנגווה אח של אוונס קאנגווה חתם עד תום העונה
צחוק הגורל!
יאללה, שיהיה בהצלחה, נראה רכש טוב!
נתת פה עקיצה ובסוף העקיצה התבררה כנכונה
אחד השחקנים המרשימים שהיו בכוכב האדום
Re: קינגס קנאגווה
אם ינחת ולא יבריזאני אוכל כובע אחד . שאפו
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
לא כל כך מצליח להבין - הוא אמור להיות מחליף פוקו?
או שהוא קדמי יותר?
כל כך הרבה עמדות שמצריכות חיזוק שאתה לא יודע איפה להתחיל
או שהוא קדמי יותר?
כל כך הרבה עמדות שמצריכות חיזוק שאתה לא יודע איפה להתחיל
מה זה משנה איזה עמדה הוא יסיים כמגן ימני
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
שמע, אני בדעה שהעונה מתה עוד לפני שהתחילה ונידונו לסבול. הרגו את הרוח והאנרגיות הרעות לא יתנו להרים ראש.
ובכל זאת -
אם קינגס לא אחורי אז אני לא מבין איפה הוא אמור לשחק? לא כי יש איכות, אבל יש הרים על גבי הרים של בינוניות באמצע ההתקפי שלנו. מה הולך לקרות עם ספר\פרץ\יוספי\סטויאנוב וכו'.
לעומת זאת, מגן ימני אלוהים יעזור, בלמים פחד אלוהים, קישור אחורי אנמי, חלוץ בכלל לא קיים וגם בצד שמאל אתה די בפער.
יש סגל כל כך ארוך שמלא בכלום ושום דבר.
- ForeverRed
הוא אמור להיות 8 שזו כן עמדה שלא ממש קיימת.RedRock כתב: ↑25 יולי 2024, 21:42שמע, אני בדעה שהעונה מתה עוד לפני שהתחילה ונידונו לסבול. הרגו את הרוח והאנרגיות הרעות לא יתנו להרים ראש.
ובכל זאת -
אם קינגס לא אחורי אז אני לא מבין איפה הוא אמור לשחק? לא כי יש איכות, אבל יש הרים על גבי הרים של בינוניות באמצע ההתקפי שלנו. מה הולך לקרות עם ספר\פרץ\יוספי\סטויאנוב וכו'.
לעומת זאת, מגן ימני אלוהים יעזור, בלמים פחד אלוהים, קישור אחורי אנמי, חלוץ בכלל לא קיים וגם בצד שמאל אתה די בפער.
נקווה שיש לו מספיק הגנה.
הוא ישחק בעמדה של אליאס.
לדמיין את קינגס באזורים המסוכנים שאליאס נקלע אליהם היום, זה אמור להיות עולם אחר ברמת האיכות וביצוע.
בכל מקרה ממה שהבנתי זה עדיין לא סגור בין המועדונים כשגם הסוכנים מעכבים את החתימה.
נקווה שיסתדר כמה שיותר מהר כי הוא יכול לקבל יותר כסף ברוסיה.
לדמיין את קינגס באזורים המסוכנים שאליאס נקלע אליהם היום, זה אמור להיות עולם אחר ברמת האיכות וביצוע.
בכל מקרה ממה שהבנתי זה עדיין לא סגור בין המועדונים כשגם הסוכנים מעכבים את החתימה.
נקווה שיסתדר כמה שיותר מהר כי הוא יכול לקבל יותר כסף ברוסיה.
תשמע רכש מדויק של שלושה-ארבעה שחקנים יכול להפוך עונה.RedRock כתב: ↑25 יולי 2024, 21:42שמע, אני בדעה שהעונה מתה עוד לפני שהתחילה ונידונו לסבול. הרגו את הרוח והאנרגיות הרעות לא יתנו להרים ראש.
ובכל זאת -
כמובן שזו משימה לא פשוטה.
- ForeverRed
אני לא בטוח שיש בכלל רצון להביא ארבעה שחקנים, עוד לפני שמתעסקים באיכות שלהם.
זה המינימום.ForeverRed כתב: ↑25 יולי 2024, 22:27אני לא בטוח שיש בכלל רצון להביא ארבעה שחקנים, עוד לפני שמתעסקים באיכות שלהם.
קשר,מגן שמאל מחליף,מגן ימני (אלא אם רוצים לחכות חצי שנה לדדיה) ובלם.
ועוד לא נגענו בחלק הקדמי.
- ForeverRed
מותר לו לשחק במשחק הגומלין?