למה הרכבבת האחרונה דרומה היא בתשע וחצי (אני צריך לשדרות)
מכבי חיפה- הפועל באר שבע, רביעי, 20:30, חצי גמר, סמי עופר
Re: מכבי חיפה- הפועל באר שבע, רביעי, 20:30, חצי גמר, סמי עופר
מישהו יודע אם יש אחרי המשחק רכבבות מיוחדות?
דר אדום בנשמה כתב:טוב אני חושב שכדאיי לשמור על מליקסון לליגה וזה ההרכב שהייתי פותח איתו:
גורש
דוידזאדה, שיר צדק, טאהא, מתן אוחיון
וואקמה, אוגו, בראון, בוזגלו
שהר וברדה
חחחחחחח ממתי אנחנו שומרים על שחקנים במעמדים כאלה??? מה אנחנו משחקים נגד אפרוחי שפרעם?
מוזר בהחלט!!!

מה קורה אצל מכבי חיפה?
בניון, דגני וואליינטה ישחקו ברביעי?
האחרון בודאות לאשמעון א כתב:מה קורה אצל מכבי חיפה?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אז או דגני או חבשי ישחקו ליד קינן.
עטר ופלט יפתחו בוודאות. גם לביא.
אוברניאק, בניון, ורמוט... אני מאמין שרק שניים מתוך השלושה יפתחו.
עטר ופלט יפתחו בוודאות. גם לביא.
אוברניאק, בניון, ורמוט... אני מאמין שרק שניים מתוך השלושה יפתחו.
משחק שונה לגמריי ממה שראינו בטרנר, כאן אין לרוני לוי מה לשחק על נקודה הוא חייב לנצח כדי לעלות ועל כן חושב שטקטית יהיה לנו הרבה יותר קל ומשוחרר.
גם אנחנו לא צריכים לשחק על נקודות ולכן אני מצפה שיהיה יותר אחריות בהגנה, לשחק את המשחק המסודר והמאורגן בלי הפקרות הגנתית. אנחנו שווים לפחות גול במשחק כזה, ועם משחק הגנה טוב אנחנו גם שווים שער ריק של גורשRedHell כתב:משחק שונה לגמריי ממה שראינו בטרנר, כאן אין לרוני לוי מה לשחק על נקודה הוא חייב לנצח כדי לעלות ועל כן חושב שטקטית יהיה לנו הרבה יותר קל ומשוחרר.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אם לשמור אז עד הסוף -דר אדום בנשמה כתב:טוב אני חושב שכדאיי לשמור על מליקסון לליגה וזה ההרכב שהייתי פותח איתו:
גורש
דוידזאדה, שיר צדק, טאהא, מתן אוחיון
וואקמה, אוגו, בראון, בוזגלו
שהר וברדה
לבקוביץ'
אילוז (משחק פרידה בחצי הגמר, אין יותר טוב מזה), טאהה, אוחיון, תורג'מן
דן ביטון, אור חביבאן, ראדי, בראון, בן סהר
גדיר
לא מסכן את אילוז סתםSir Alex Ferguson כתב: אם לשמור אז עד הסוף -
לבקוביץ'
גדיר
עולה עם מגן מהנוער במקום
מעבר לציניות אז לא לפתוח עם מליקסון זה לא דבר הזוי לדעתי. אין לדעת עד כמה הוא מסוגל לסחוב שלושה משחקים בשבוע. כבר חווינו מה קורה כאשר מעמיסים עליו יותר מידי. יש פה משחק של 120 דקות בפוטנציאל.Sir Alex Ferguson כתב: אם לשמור אז עד הסוף -
לבקוביץ'
גדיר
חייבים לשחק נכון עם הקלפים שיש לנו מליקסון זה ג'וקר.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אנחנו קבוצה עמוסה בתארים וגביעים שאנחנו יכולים להרשות עצמנו לוותר על השחקן הכי חשוב שלנו במעמד של חצי גמר גביע המדינה מול קבוצה שלא ניצחנו ב6 המשחקים האחרונים באיצטדיון שניצחנו בו רק פעם אחת מאז שנוסד?גדי כתב:
מעבר לציניות אז לא לפתוח עם מליקסון זה לא דבר הזוי לדעתי. אין לדעת עד כמה הוא מסוגל לסחוב שלושה משחקים בשבוע. כבר חווינו מה קורה כאשר מעמיסים עליו יותר מידי. יש פה משחק של 120 דקות בפוטנציאל.
הפסד בחצי גם יכול להרוס את המומנטום מהמשחק האחרון ולהכניס את המערכת ללחץ לקראת הישורת האחרונה בעונה.
והדגש הוא על הישורת האחרונה בעונה. לא נשאר לנו עוד 30 משחקים שצריך לחשוב על עומס וחלוקת דקות, נשאר לנו מעט מאוד משחקים ובהם אנחנו צריכים לסחוט כמה שיותר משחקני המפתח שלנו.
אם כבר מנוחה, אז אפשר כמו במשחק האחרון לעשות זאת אם נבטיח את הניצחון מוקדם, אז הייתי מוציא את כל שחקני המפתח, עד אז, צריך לעלות בהרכב הכי חזק שלנו עם השחקן הכי טוב שלנו ולהמשיך לעבר זכיה בגביע ועל הדרך גם ליצור מומנטום חיובי לקראת הישורת האחרונה בעונה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
ואם הוא ייכנס כשנהיה בפיגור?גדי כתב:
מעבר לציניות אז לא לפתוח עם מליקסון זה לא דבר הזוי לדעתי. אין לדעת עד כמה הוא מסוגל לסחוב שלושה משחקים בשבוע. כבר חווינו מה קורה כאשר מעמיסים עליו יותר מידי. יש פה משחק של 120 דקות בפוטנציאל.
אין מה לשמור שחקנים חבר'ה, 6 משחקים לסוף העונה, הגוף צריך להיות מוכן דרך הראש לדבר כזה.
אם נצליח לתת גול מהיר הם ייכנסו ללחץ אדיר, הם בונים על הגביע ממחזור 5 שראו שלא הולך להם בליגה.
אסור לתת לאותו סגנון משחק כמו 3 הקודמים בליגה לחזור. חייבים להניע כדור בשקט בלי לשלוח את כל הקבוצה ל-16 שלהם.
אסור לתת להם מתפרצות, הם לא יודעים לתקוף ולהגן בו זמנית, רק עם מתפרצות.
אולי אפילו צריך לתת להם טיפה ליזום שירגישו בנוח לצאת כי אם יהיו לנו שטחים בהתקפה אני סומך על מליקסון וטוני שידעו מה לעשות.
+1Sir Alex Ferguson כתב: אנחנו קבוצה עמוסה בתארים וגביעים שאנחנו יכולים להרשות עצמנו לוותר על השחקן הכי חשוב שלנו במעמד של חצי גמר גביע המדינה מול קבוצה שלא ניצחנו ב6 המשחקים האחרונים באיצטדיון שניצחנו בו רק פעם אחת מאז שנוסד?
הפסד בחצי גם יכול להרוס את המומנטום מהמשחק האחרון ולהכניס את המערכת ללחץ לקראת הישורת האחרונה בעונה.
והדגש הוא על הישורת האחרונה בעונה. לא נשאר לנו עוד 30 משחקים שצריך לחשוב על עומס וחלוקת דקות, נשאר לנו מעט מאוד משחקים ובהם אנחנו צריכים לסחוט כמה שיותר משחקני המפתח שלנו.
אם כבר מנוחה, אז אפשר כמו במשחק האחרון לעשות זאת אם נבטיח את הניצחון מוקדם, אז הייתי מוציא את כל שחקני המפתח, עד אז, צריך לעלות בהרכב הכי חזק שלנו עם השחקן הכי טוב שלנו ולהמשיך לעבר זכיה בגביע ועל הדרך גם ליצור מומנטום חיובי לקראת הישורת האחרונה בעונה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אתם חושבים הפוך.
מליקסון צריך לפתוח בכל משחק בשאיפה שיוביל אותנו ליתרון מספיק מבטיח בכמה שפחות זמן כדי שנוכל להחליף אותו בהקדם.
אם הוא לא פותח, סיכוי מאוד סביר שאנחנו לא מצליחים להבקיע, השעון רץ והלחץ עולה.
העונה לא איבדנו יתרון כמדומני, אנחנו חייבים להגיע אליו. תנו למליקסון להוריד את הלחץ מהפתיחה ואז נתחיל לחשוב על מנוחות בשבילו.
מליקסון צריך לפתוח בכל משחק בשאיפה שיוביל אותנו ליתרון מספיק מבטיח בכמה שפחות זמן כדי שנוכל להחליף אותו בהקדם.
אם הוא לא פותח, סיכוי מאוד סביר שאנחנו לא מצליחים להבקיע, השעון רץ והלחץ עולה.
העונה לא איבדנו יתרון כמדומני, אנחנו חייבים להגיע אליו. תנו למליקסון להוריד את הלחץ מהפתיחה ואז נתחיל לחשוב על מנוחות בשבילו.
אסור לנו לוותר על הגביע,
תודה רבה למכבי חיפה על התיקו אתמול אבל מ 11 בערב אני רואה בהם יריבים שלי לגביע.
ראיתי אוהדים שלנו שאומרים נפתח רגליים וניתן להם את הגביע בגלל אתמול.
לא רוצה לחשוב מה קורה אם לא ניקח אליפות וניתן במתנה לחיפה את הגביע,
ניצא בידיים ריקות.
תודה רבה למכבי חיפה על התיקו אתמול אבל מ 11 בערב אני רואה בהם יריבים שלי לגביע.
ראיתי אוהדים שלנו שאומרים נפתח רגליים וניתן להם את הגביע בגלל אתמול.
לא רוצה לחשוב מה קורה אם לא ניקח אליפות וניתן במתנה לחיפה את הגביע,
ניצא בידיים ריקות.