הפינה האופטימית מחזור 15
Re: הפינה האופטימית מחזור 15
אחחח איזה בוקררר איזה בוקררר
בן תורג'מן - משחק חייו.
ברדה- נראה שבכר מצליח להוציא ממנו דברים שאף אחד פה לא חלם אפילו, בטח לא אני. נתן משחק אדיר לדעתי
שיר צדק - השחקן הכי טוב מתחילת עונה.
מליקסון - הגיע למשחק גדול ועשה את ההבדל
ברדה- נראה שבכר מצליח להוציא ממנו דברים שאף אחד פה לא חלם אפילו, בטח לא אני. נתן משחק אדיר לדעתי
שיר צדק - השחקן הכי טוב מתחילת עונה.
מליקסון - הגיע למשחק גדול ועשה את ההבדל
- ForeverRed
אני מרוצה גם מהדקות של בוזגלו שנכנס ועשה פעולות טובות.
מתחיל לחזור לעניינים.
ואם כבר אופטימי, אז שיתקנו את זהבי כמעט לחלוטין אתמול.
לא זוכר מתי הוא היה כל כך מחוץ למשחק.
מתחיל לחזור לעניינים.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ועדיין הגיע למצב בעיטה מצוין שכמעט נכנס ומצא את אלי דסה במסירת אומן לבד מול דודו גורש...ForeverRed כתב:אני מרוצה גם מהדקות של בוזגלו שנכנס ועשה פעולות טובות.
מתחיל לחזור לעניינים.
גם שמעלימים אותו הוא עדיין משחק.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
הכי אופטימי בעולם,היה לראות איך אוהדי ושחקני מכבי לחוצים,מקללים,צועקים,רבים עם השופט.
אחחחח מה מחכה לכם בטרנר יא חבורה של הומואים שחצנים,טרור של דאעש.
אחחחח מה מחכה לכם בטרנר יא חבורה של הומואים שחצנים,טרור של דאעש.
כנסו לשחקן ה12, הנאה מובטחת
מסתבר ששיחקנו בונקר, עם מנטליות של ליגה ב', כל שניה שחקנים שלנו נפלו לרצפה וביזבוזי זמן מדקה 30.
גם השופט מסתבר מכר את המשחק עם גול לא חוקי שלנו(השני) וגול חוקי שלהם שנפסל(?), אוגו היה צריך לקבל אדום ועוד שלל טעויות לרעת מכבי.
מסתבר ששיחקנו בונקר, עם מנטליות של ליגה ב', כל שניה שחקנים שלנו נפלו לרצפה וביזבוזי זמן מדקה 30.
גם השופט מסתבר מכר את המשחק עם גול לא חוקי שלנו(השני) וגול חוקי שלהם שנפסל(?), אוגו היה צריך לקבל אדום ועוד שלל טעויות לרעת מכבי.
באנו אחרי 120 דקות באמצע שבוע ועדיין עמדנו כמו שצריך על הרגליים עד דקה 96. פה אני חייב לציין לטובה את תורג׳מן ששיחק הכי הרבה בטוטו ועדיין נתן משחק נהדר אתמול!
ברור שזה רחוק מהמקרה הקלאסי, אבל סוף סוף שער מבעיטה מחוץ לרחבה שלא מכדור חופשי.
מכבי עם השופט זה בהחלט משעשע. הם כ"כ רגילים שמוכרים לטובתם ששיפוט נייטרלי פחות או יותר מחרפן אותם לגמרי.
מכבי עם השופט זה בהחלט משעשע. הם כ"כ רגילים שמוכרים לטובתם ששיפוט נייטרלי פחות או יותר מחרפן אותם לגמרי.
מצד שני תמצא שם את אלו שיודו שהם התחרפנו מהקלות שבה ניצחנוCrazyRed7 כתב:כנסו לשחקן ה12, הנאה מובטחת
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
למען האמת לדעתי עד דקה 76 החזקנו מעמד כמו שצריך, אבל מדקה 76 שחקני ההתקפה שלנו בקושי זזו, אבל זה שיפור ניכר מתקופת מאירי סיני ואלישע לוי העליזים...dor69 כתב:באנו אחרי 120 דקות באמצע שבוע ועדיין עמדנו כמו שצריך על הרגליים עד דקה 96. פה אני חייב לציין לטובה את תורג׳מן ששיחק הכי הרבה בטוטו ועדיין נתן משחק נהדר אתמול!
ושחקני ההגנה שלנו, לפעמים נדמה לי שסוארס וצדק יכולים לשחק 100 שנה והם לא יתעייפו, פשוט צמד נהדר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא חשבתי אחרת לאור החילופים. שים לב ששיחקנו בסוף כבר בלי שחקני התקפה חוץ מבוזגלו שגם הוא חלוד. כשאין לך למי לתת למעלה מן הסתם המשחק יתנהל אצלךדר אדום בנשמה כתב: למען האמת לדעתי עד דקה 76 החזקנו מעמד כמו שצריך, אבל מדקה 76 שחקני ההתקפה שלנו בקושי זזו, אבל זה שיפור ניכר מתקופת מאירי סיני ואלישע לוי העליזים...
ושחקני ההגנה שלנו, לפעמים נדמה לי שסוארס וצדק יכולים לשחק 100 שנה והם לא יתעייפו, פשוט צמד נהדר.
רייטינג למשחק 12.3
נתון יפה מאוד
נתון יפה מאוד
- ForeverRed
לא ראיתי שמישהו העלה את זה, יש מצב שהשער של מליקסון היה מנבדל?CrazyRed7 כתב:כנסו לשחקן ה12, הנאה מובטחת
לא, הוא היה לפני קו החצי. אין נבדל במקרה כזה.
והאוהדים של מכבי כל כך לא מעניינים שזה מדהים. איזה כיף שהחלפנו צד והם אלו שבוכים על השיפוט (ועל מה? איפה האדומים ליצחקי וטב"ח) בעוד שאנחנו יוצאים עם הנקודות
והאוהדים של מכבי כל כך לא מעניינים שזה מדהים. איזה כיף שהחלפנו צד והם אלו שבוכים על השיפוט (ועל מה? איפה האדומים ליצחקי וטב"ח) בעוד שאנחנו יוצאים עם הנקודות

בוודאות לא.ForeverRed כתב: לא ראיתי שמישהו העלה את זה, יש מצב שהשער של מליקסון היה מנבדל?