הפינה הפסימית-מחזור 26

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

Re: הפינה הפסימית-מחזור 26

שליחה על ידי maor20094 »

מה קרה לכם, השתגעתם ? למה אתם רבים .

בכל מקרה כולנו מבינים שהאנשים שקיללו את גל הרסו לנו את השם גם אם זה רק 3 אנשים,
לדעתי צריך לשלוח זר פרחים ולבקש סליחה בשם כל הקהל.. אשכרה עוד דקה היו הולכים איתו מכות,
לקחתם את הכדורגל למקום לא נכון של אלימות, תמיד אמרו עלינו שאנחנו קהל אלים ושכל השלוחים משער 2 מוציאים לנו שם רע,
אז עד שסוף סוף זה נרגע ואנחנו עושים מהפך לקהל גדול כמה פרחחים לא יהרסו לנו תעונה המדהימה הזאת.

קחו הכל בקלות, זאת עונה מדהימה !
שבוע טוב :צעיף:
תמונה

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

יש מלא פסימיות היום ובעיקר לקהל..

*גל אראל- לא היכולת. היחס כלפיו. מסכן הבחור, מה הוא לא עושה, רץ, מתקל, בסוף המשחק ראשון לקהל כדי לשיר שירי אהבה וככה אתם מחזירים לו? שורקים בוז כשיוצא? מחכים לו ביציאה? ממתי ירדנו לרמה של ליגה א' בכל הקשור לקהל שלנו... מבחינתי היה היום מתחת לכל ביקורת, כן האולטראס של הסאותסייד נתן דחיפה, אבל רוב הגדול של הקהל קילל והיה פראי מתמיד, היו שם ילדים ליד האבות האלו ושמעו את הקללות הפראיות והמזוויעות שהם מוציאים, לכוון, לשופט, לגל, לסיראז', אני התפלאתי שלא היה מכות ביציע מרוב שהם היו חמומי מוח. טיפשים, זה מה שהיה שם. להזכירכם שנה שעברה אנחנו נשארנו בליגה במחזור האחרון, וגם שנה לפני זה היינו כמעט סיבוב מתחת לקו האדום ובסוף נשארנו גם במחזור האחרון.
השנה? מקום שני ורבע גמר גביע כאשר אנחנו פייברוטים לזכיה ושום דבר חוץ מעצמנו מונע מאיתנו לזכות.

עכשיו כמה שאפשר להתייחס למשחק מקצועית:

*גל אראל, כואב לי בשבילך, אבל אתה צריך לרדת לספסל, לא בגלל האיבוד וחצי שלך במשחק שהטריף את הקהל, אלא בגלל להרגיע אותם ושילמדו להעריך אותך מחדש.
*אליניב ברדה- אתה הפסדת לנו את המשחק מבחינתי. תקעת את המשחק כל כך וכל פעם שקיבלת את הכדור 5-6 נגיעות לפחות! אתה צריך לשחק חכם ופשוט, תלמד מהובר ובוז'י.
*אלישע-למרות מה שאגיד עכשיו אתה עדיין המאמן הישראלי בין הטובים אם לא הטוב ביותר. למדו אותנו, רעננה היום סגרה את האגפים והייתה עם 3 באמצע-רצחה לך את המשחק.
אחרי ההתראיינות ביציע העיתונות ההפסד שאחרי כמה משחקים שלא משחקים טוב(מול חיפה זה בלט) הכאפה הגיע, תעשה שינוי-להחליף את דובב בנאסר זה לא מספיק. תחדיר בשחקנים את המוטיבציה ושתהיה לך טקטיקה חלופית, כי 30 דקות הגביהו כדורים לרחבה בלי פואנטה...
*פלט-אין לי טענות אלייך חוץ מהאדום. עד כמה שהמשחק ברביעי נראה ב"ידינו" אני משקשק ועכשיו כשאתה לא בא זה יהיה עוד יותר מפחיד.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

אדום זקן כתב: אתה אפילו יותר טיפש ממה שחשבתי,ובאקורד סיום זה אני נשבע שיותר לא אכתוב בפינה הזאת.
תשמע אני באמת מתאפק כבר המון זמן אבל יחתיכת אפס מי אתה שתגיד לי כל שנייה טיפש, מפגר ולא יודע מה..

הלאה מותק תתקדם אתה חושב רק אתה יודע לדבר בצורה מגעילה? ניסיתי לדבר איתך בתורה בוגרת כנראה שאתה לא ראויי לזה אבל מה אפשר לצפות מבנאדם טיפש וקטן.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

הפסימיות של האנשים היא לא רק מהמשחק היום אלא מסדרה של משחקים רעים. אפשר להפסיד בכדורגל אבל מאכזב שזה קורה בצורה
כזאת, במשחק כל כך חלש ודווקא נגד קבוצה שהשיגה 5 נקודות במהלך סיבוב שלם של משחקים, בטח כשזה מגיע לאחר שכבר בשבוע
שעבר הייתה צריכה להידלק נורה אדומה. יש הרבה נקודות פסימיות הערב, אבל אותי הרגיזה דווקא חוסר הבגרות של השחקנים שאיבדו
את העשתונות מוקדם מידיי ושיחקו לידיים של רעננה. אפילו השער שספגנו לא העיר אותם. אלישע ניסה להעיר את המשחק עם הכנסה של
עוד ועוד חלוצים, רק שהוא שכח שמישהו צריך למסור להם את הכדור. הגיע הזמן להפסיק עם השטות הזאת של ברדה בקישור האחורי.
גם מפסידים קשר אחורי וגם את שחקן ההתקפה הטוב ביותר שלנו. במקום שברדה ייתן מסירה לגול או יכבוש בעצמו הוא צריך להתעסק
בחילוצי כדור ובניית התקפות במרכז המגרש. החלטת להמר ולהכניס חלוץ? לך עם זה עד הסוף, תשנה את המערך. למה לקבור את ברדה
ואיתו את כל הקבוצה? ניהול משחק רע של אלישע היום.

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

חוסר היכולת לגוון בשיטות משחק! או 4-4-2 או 1-2-7.
נערך לאחרונה על ידי talb55 ב 16 מרץ 2014, 11:10, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
oran
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oran »

הפינה הפסימית שלי זה הנושא המפגר הזה ואתם.
תמונה

שלח תגובה