גליינור פלט

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: גליינור פלט

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

* מכבי חיפה ניצחה את הנוער של היונייטד מחוזק עם שחקני ספסל מהקבוצה הראשונה.
היונייטד כבר הבטיחו את מקום בשלב הבא ולכן עלו עם הרכב מאוד מאוד משני(לחלק מהשחקנים המשחק מול מכבי חיפה היה משחק הבכורה בקבוצה הראשונה, שאר ההרכב היה מרוכב משחקני ספסל/שחקנים שרק חזרו מפציעה).

* הקבוצות ההולנדיות והבלגיות משאירות את ההרכבים החזקים לליגה. הליגה האירופאית היא המקום לרוטציה ולמנוחה עבור השחקנים המובילים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Sir Alex Ferguson כתב:* מכבי חיפה ניצחה את הנוער של היונייטד מחוזק עם שחקני ספסל מהקבוצה הראשונה.
היונייטד כבר הבטיחו את מקום בשלב הבא ולכן עלו עם הרכב מאוד מאוד משני(לחלק מהשחקנים המשחק מול מכבי חיפה היה משחק הבכורה בקבוצה הראשונה, שאר ההרכב היה מרוכב משחקני ספסל/שחקנים שרק חזרו מפציעה).

* הקבוצות ההולנדיות והבלגיות משאירות את ההרכבים החזקים לליגה. הליגה האירופאית היא המקום לרוטציה ולמנוחה עבור השחקנים המובילים.
נוער מחוזק?
על מה אתה מדבר, תקרא את ההרכב ותגיד לי אם מדובר בנוער מחוזק אולי מספר שחקני ספסל עם שחקני הרכב:
פיליפ ריקרדו, גארי נוויל, ריו פרדיננד, ג`ון אושיי, מייקל סילבסטרה, פיל נוויל, קיילן ריצ`רדסון (הוחלף ע"י דניאל נחדיילו בדקה 62), קווינטן פורצ`ן, פול סקולס, דייגו פורלאן ( הוחלף ע"י מיץ` טים בדקה 79), אולה גונאר סולשאייר.

גארי נווי, ריו פרדיננד, ג'ון אושיי, מייקל סילבסטרה, פיל נוויל, פול סקולס, דייגו פורלאן ואולה פאקינג גונאר סולשאייר זה ממש לא הרכב נוער מחוזק...
זה הרכב שני מחוזק עם הרכב ראשון אם כבר, לא נוער, שני מעורבב עם חלק גדול מהרכב הראשון!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ריו פרדיננד ופול סקולס אכן היו שחקני הרכב ראשון. גארי נוויל בדיוק חזר מפציעה ולכן שיחק.

פיליפ ריקרדו, ג`ון אושיי, מייקל סילבסטרה, פיל נוויל, דייגו פורלאן ואולה גונאר סולשאייר היו שחקני ספסל.

קיילן ריצ`רדסון, דניאל נחדיילו, קווינטן פורצ`ן ומיץ` טים היו שחקנים צעירים שקיבלו לראשונה את הצאנס באותו משחק ולמעשה כולם עזבו את היונייטד בסוף אותה עונה/עונה לאחר מכן כי לא היו מספיק טובים ליונייטד.

לסיכום, מתוך 13 שחקנים ששותפו במשחק, שניים היו מההרכב הראשון, וכל היתר שחקני ספסל/שחקנים מהנוער.
ההרכב עצמו היה ניסיוני שכן מדובר בחברה שמעולם לא שיחקו יחדיו.
גם בפיגור, פרגוסון העלה מהספסל שחקנים צעירים וחסרי ניסיון, עוד סימן לכך שהמשחק היה הרבה יותר בשביל לתת דקות לשחקנים צעירים/שחקני ספסל מאשר להשיג תוצאה.
פרדיננד וסקולס היו שם בעיקר כדי לתת קצת ניסיון לצד השחקנים הצעירים, זה לא הספיק, וזה גם לא מפתיע כי להעלות הרכב משני ולא מתואם מול קבוצה שבשבילה זה משחק יוקרתי זה לעלות מתחילת המשחק בעמדת נחיתות גדולה מאוד.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

עדיין לא השתכנעתי שהליגה ההולנדית היום יותר חזקה מהליגה הישראלית, ולא שנאי מחשיב את הליגה שלנו לליגה ברמה גבוהה אבל הליגה הולנדית היא גם לא כזאת טובה ולהזכירכם גליינור פלט בקושי שיחק בקבוצה ההולנדית שהחתימה אותו שנחשבת לקבוצת מרכז טבלה ככה שאולי הוא לא חלוץ כזה גדול כמו שעשיתם ממנו.
וגם אני בהתחלה התלהבתי מהרקורד, אבל רקורד זה לא מספיק, חלוץ צריך להוכיח את עצמו גם במגרש בקבוצה שהוא מחשק, ואני לא סתמתי את הגולל שגליינור פלט יוכיח לי ההפך ואני כבר הודתי בטעויות שאמרתי לגביי שחקנים (כמו לגביי סוארס), אבל וזה אבל גדול הליגה הישראלית לא כזאת חלשה כמו שאנחנו נהנים לעשות ממנה...
יש לנו ליגה לא רעה חבר'ה ואני לא אומר את זה בגלל שהפועל באר שבע מצליחה, אלא כי הליגה באמת השתפרה העונה, שחקנים ששיחקו בחו"ל חזרו וקבוצות שנחשבות לקטנות נראות יותר טוב, לדעתי זה מראה על שיפור מסוים שיש בליגה.
לא שיפור דרמטי ובשביל שיפור דרמטי צריך לעבוד מהשורש אבל יש שיפור בשתי העונות האחרונות בליגה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

דר אדום בנשמה כתב:עדיין לא השתכנעתי שהליגה ההולנדית היום יותר חזקה מהליגה הישראלית
דר אתה שיכור!!!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב: הפוך גוטה הפוך, אתמול הקהל שלנו הוכיח בדיוק ההפך, הרוב המוחלט התבגר, וזה רק הקומץ הרקוב שמידי פעם הורס לאלפי האוהדים הטובים שלנו.
עודדו אותו מהרגע הראשון, גם כשהלך להתחמם, גם בדרך לספסל, גם שנכנס למגרש, ובעוצמות הרבה יותר חזקות מהקללות/שריקות הבוז במשחק הקודם.

גאה בקהל שלנו, לא ניתן לקומץ לפגוע לנו באהבה!
על איזה קומץ אתה מדבר? 60%-70% מהאצטדיון שרק לו בוז נגד רמה"ש, נגד פ"ת כולם כבר נרגעו. תמיד יותר קל לעודד כשמובילים.

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגור האדום »

דר אדום בנשמה כתב:עדיין לא השתכנעתי שהליגה ההולנדית היום יותר חזקה מהליגה הישראלית, ולא שנאי מחשיב את הליגה שלנו לליגה ברמה גבוהה אבל הליגה הולנדית היא גם לא כזאת טובה ולהזכירכם גליינור פלט בקושי שיחק בקבוצה ההולנדית שהחתימה אותו שנחשבת לקבוצת מרכז טבלה ככה שאולי הוא לא חלוץ כזה גדול כמו שעשיתם ממנו.
וגם אני בהתחלה התלהבתי מהרקורד, אבל רקורד זה לא מספיק, חלוץ צריך להוכיח את עצמו גם במגרש בקבוצה שהוא מחשק, ואני לא סתמתי את הגולל שגליינור פלט יוכיח לי ההפך ואני כבר הודתי בטעויות שאמרתי לגביי שחקנים (כמו לגביי סוארס), אבל וזה אבל גדול הליגה הישראלית לא כזאת חלשה כמו שאנחנו נהנים לעשות ממנה...
יש לנו ליגה לא רעה חבר'ה ואני לא אומר את זה בגלל שהפועל באר שבע מצליחה, אלא כי הליגה באמת השתפרה העונה, שחקנים ששיחקו בחו"ל חזרו וקבוצות שנחשבות לקטנות נראות יותר טוב, לדעתי זה מראה על שיפור מסוים שיש בליגה.
לא שיפור דרמטי ובשביל שיפור דרמטי צריך לעבוד מהשורש אבל יש שיפור בשתי העונות האחרונות בליגה.
מכיר את התוכנית מחוץ לחוק? אז שם רצו להוציא מחוץ לחוק את הכדורגל, הקטגור שרצה להוציא את הכדורגל מחוץ לחוק (שגיב פרידמן) טען שיש שני מקצועות האחד כדורגל, והשני כדורגל ישראלי , עד עכשיו הוא לא מצא קשר בין השניים......

סמל אישי של משתמש
dor69

חברים תחשבו בהגיון!!

שליחה על ידי dor69 »

אני רואה פה הרבה אנשים שקוראים להעיף את פלט, תשימו לב טוב טוב לדברים הבאים:

1. יש לו חוזה של 250 אלף יורו לעונה ואין סעיף יציאה מהחוזה בינואר כמו אצל מרקוביץ' למיטב ידיעתי ככה שאתה תצטרכו להתרגל לפלט עד סוף העונה לפחות.

2. תשימו לב שבכל פעם ששכבנו על השער של היריבה ופלט נכנס, התחיל מטווח של שערים (ראו מקרי בני יהודה ומכבי פ"ת, מול רמה"ש וק"ש פשוט לא הגיע לנו)

3. לא יעזור כלום, השחקן הזה מפנה שטחים לשחקנים אחרים בהתקפה ולאט לאט מתחדד גם בפעולות ההתקפיות שלו עצמו, מול סכנין ורמה"ש הוא לא הצליח לגעת בכדור כמעט. במשחק האחרון כבר החזיק כדור יפה, התמסר טוב והצליח בשעה טובה לנגוח פעמיים למסגרת (כדור אחד שהיה נכנס אם לא היה פוגע באליה).

שורה תחתונה, הוא עוד ייתן את התפוקה שלו..

ולגבי מה כן צריך- פליימייקר למרכז השדה שיודע לנהל משחק, אם ינחת אחד כזה ברמה גבוהה, מכבי צריכה להתחיל לחשוש.

נ.ב: עוד נתון סטטיסטי מעניין- ב5.5 משחקים שבהם טומיסלב פאיוביץ' משחק ספגנו שער 1 (מטעות של סוארס לא כתוצאה ממשחק ההגנה), כנראה שיש משהו בפאיו (טפו, טפו, טפו) :מוציא לשון: :מוציא לשון:

סמל אישי של משתמש
yakar

Re: חברים תחשבו בהגיון!!

שליחה על ידי yakar »

לגבי הנתון של פאיוביץ
מה שעוד יפה לראות זה שב5.5 המשחקים הנותרים ספגנו 7 גולים

ומסכים עם הניתוח שלך

שלח תגובה