שיר צדק

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

Re: שיר צדק

שליחה על ידי הראל »

טהאה פתח את העונה טוב בהמשך ישיר לעונה האחרונה שלו .
המשחק בזאגרב גרם לו לאיבוד בטחון קל ואיזה טעות מטופשת בסופר קאפ , אבל חוץ מזה הוא היה בסדר במשחק הזה . אחרון שאפשר להגיד שהוא לא טוב .
תמונה

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

דר אדום בנשמה כתב: טאהא אף פעם לא היה איזה בלם גדול, אבל ששמים לידו את צדק שנראה רע עוד מהעונה שעברה והיה לידו את ויטור זה מה שקורה, הגנה חלשה.
אני בטוח שטאהא עם אלחמיד היו נותנים לנו הגנה יותר טובה.
טאהא הבלם הישראלי הטוב ביותר bay far.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

oranu כתב: אני לא זרקתי שום דבר ואם כבר אירופה נפלה זה בעיקר בגלל השוער (כן גם לבלמים ולהגנה יש חלק).
זה שהביאו שחקן כמו סטו וכרגע ההחתמה הזו נראית כמו טעות ממש לא אמור להצדיק החתמה של בלם נוסף לסגל עמוק בבלמים איכותיים.
ברגע שהוחלט לחכות לויטור הפור נפל והיה ברור שבלם לא יגיע.
הכל חוכמה בדיעבד, אם אנחנו מסיימים בהפסד 1-0 מול זאגרב עם שטקוס בשער או בתיקו אף אחד לא מדבר כאן על בלם.
הכי קל להגיד "אפשר למכור או להשאיל"
בינתיים ראינו איך זה הלך עם קוואנקה ואיך זה הולך עם פקהארט, קורהוט, חיימוב, גאדיר, מלמד וכו', המציאות קצת יותר מסובכת ומורכבת מהודעה בפורום.
אנחנו לא מסיימים ב1-0 בזאגרב גם עם חיימוב.
צדק וטאהא לא מספיק טובים לאירופה גם בשיא הכושר (ראינו את זה מספיק בעבר), אז בטח שצדק לא שיחק שנה

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

oranu כתב: הוא לא תחת חוזה?
אז לשלם לו 250-300 שכר + דמי העברה?
עלות יותר גבוהה משל וואקמה וויטור בשביל חודש וחצי ששיר היה אמור להיכנס לעניינים? באמת? ואחרי זה "להשאיל"?
ומי היה משלם את השכר שלו? כי הגדולות סוגרות סגל של זרים וכל השאר לא מסוגלות לשלם.

בקיצור, קל לרשום בפורום, במציאות קצת יותר מסובך והחוכמה היא רק בדיעבד.
נכון לנקודת זמן שבה נלקחה ההחלטה להישאר עם לואי אלחמיד ושיר שחוזר ולחכות לויטור הייתה הנכונה ביותר שאפשר לקחת

אתם שוכחים את העלויות הכלכליות ולא מתחשבים בשיקול הזה שהוא שיקול מרכזי.
ולשלם לשיימן + עזרא + בן בסט זה ללא עלות? שלושתם ביחד חשובים פחות מבלם אחד

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

הראל כתב:טהאה פתח את העונה טוב בהמשך ישיר לעונה האחרונה שלו .
המשחק בזאגרב גרם לו לאיבוד בטחון קל ואיזה טעות מטופשת בסופר קאפ , אבל חוץ מזה הוא היה בסדר במשחק הזה . אחרון שאפשר להגיד שהוא לא טוב .
פתח את העונה טוב? אפילו מול פלורה החלשה ההגנה הייתה רעה מאוד בשני המפגשים ואז באה ההתפרקות בזאגרב. באלוף האלופים הוא מאבד כדור כשהוא שחקן אחרון שבנס לא נגמר בגול והתקפה לאחר מכן מסבך את מליקסון עם מסירה איומה מה שמאלץ את מליקסון לעשות עבירה סמוך לרחבה כדי למנוע שער.

ושוב, משחק ההגנה זה לא שחקן ספציפי. גם הביטונים פתחו את העונה בצורה רעה מבחינה הגנתית (על צדק כבר כתבתי שאם חאתם כשיר אני פותח איתו, הוא לצערי פתח את העונה בכושר הרע ביותר מכולם למעט השוער היווני).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

yedidel כתב:
אנחנו לא מסיימים ב1-0 בזאגרב גם עם חיימוב.
צדק וטאהא לא מספיק טובים לאירופה גם בשיא הכושר (ראינו את זה מספיק בעבר), אז בטח שצדק לא שיחק שנה
מה היינו מסיימים עם חיימוב או שטקוס אף אחד לא יודע, בטח שלא אני ואתה.
אתה חכם גדול בדיעבד כי קיבלנו חמישיה ועכשיו צועק בלם בלם אבל להגיד שלואי שיר ואלחמיד + ויטור שאמור לחזור בינואר זה לא קאדר בלמים מספיק עמוק ואיכותי לאלופת ישראל זו גניבת דעת פר אקסלנס.

זה שהדברים לא הלכו טוב זה ידוע לכולם אבל לבוא ולהגיד שהיו צריכים לעשות מהלכים שלא הייתה שום הצדקה לעשות אותם כי קיבלנו 5 או כי שיר לא חזר כפי שצפינו או כי אלחמיד נפצע זאת האמא של החוכמה בדיעבד.

והניסיון להצדיק החתמה של בלם בסיטואציה הזאת בעזרת דוגמאות של החתמות אחרות שנחשבות טעויות בעיניך הוא טפשי.
אם טעינו עם שיימן ועזרא ובן בסט ובחיזוק לחלק ההתקפי אין שום סיבה לעשות את אותן טעויות בחלק ההגנתי.
בלם היה מגיע לפה אם היו מוותרים על ויטור ולא מאריכים לו חוזה אחרי הפציעה האחרונה.
ברגע שהחוזה הוארך הפור נפל ונגמר הסיפור של להביא בלם נוסף.

סמל אישי של משתמש
הראל

שליחה על ידי הראל »

משה אם כל האהבה לצדק , גם אני אוהב אותו .
טאהא פתח את העונה הרבה יותר טוב , כל הטעויות המשמעותיות הם של צדק .

הגול מול פלורה זה של אורן ביטון , הגול של חיפה זה פעמיים צדק (גם הקרן שהובילה לגול עליו וגם הגול עליו).

טאהא טעה פעם אחת נגד חיפה כמו שציינת.
תמונה

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

oranu כתב: מה היינו מסיימים עם חיימוב או שטקוס אף אחד לא יודע, בטח שלא אני ואתה.
אתה חכם גדול בדיעבד כי קיבלנו חמישיה ועכשיו צועק בלם בלם אבל להגיד שלואי שיר ואלחמיד + ויטור שאמור לחזור בינואר זה לא קאדר בלמים מספיק עמוק ואיכותי לאלופת ישראל זו גניבת דעת פר אקסלנס.

זה שהדברים לא הלכו טוב זה ידוע לכולם אבל לבוא ולהגיד שהיו צריכים לעשות מהלכים שלא הייתה שום הצדקה לעשות אותם כי קיבלנו 5 או כי שיר לא חזר כפי שצפינו או כי אלחמיד נפצע זאת האמא של החוכמה בדיעבד.

והניסיון להצדיק החתמה של בלם בסיטואציה הזאת בעזרת דוגמאות של החתמות אחרות שנחשבות טעויות בעיניך הוא טפשי.
אם טעינו עם שיימן ועזרא ובן בסט ובחיזוק לחלק ההתקפי אין שום סיבה לעשות את אותן טעויות בחלק ההגנתי.
בלם היה מגיע לפה אם היו מוותרים על ויטור ולא מאריכים לו חוזה אחרי הפציעה האחרונה.
ברגע שהחוזה הוארך הפור נפל ונגמר הסיפור של להביא בלם נוסף.
אני באמת לא בקטע של "אמרתי לכם", אבל אני מנדנד פה על בלם זר כבר מינואר.
בגלל זה גם הייתי מאוד פסימי לפני המשחק. הכושר של צדק היכולת של ההגנה בלי בלם זר זה ממש לא הפתעה. לא חשבתי שיהיה כזה גרוע אבל 3-0 נראה לי ריאלי מאוד

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

yedidel כתב:
אני באמת לא בקטע של "אמרתי לכם", אבל אני מנדנד פה על בלם זר כבר מינואר.
בגלל זה גם הייתי מאוד פסימי לפני המשחק. הכושר של צדק היכולת של ההגנה בלי בלם זר זה ממש לא הפתעה. לא חשבתי שיהיה כזה גרוע אבל 3-0 נראה לי ריאלי מאוד
אתה צודק נכון לעכשיו, אבל מה היית עושה איתו באוקטובר כשאלחמיד ומיגל יחזרו?
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

אסי, דגים כתב:
אתה צודק נכון לעכשיו, אבל מה היית עושה איתו באוקטובר כשאלחמיד ומיגל יחזרו?
צרות של עשירים. שנתיים לא היתה לנו מצבת בלמים מלאה...
ותכלס? אותו דבר שעושים עם בן בסט/מלמד/עזרא/זריהן וכו'. כאילו קדימה יש מקום לכולם

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

yedidel כתב:
צרות של עשירים. שנתיים לא היתה לנו מצבת בלמים מלאה...
ותכלס? אותו דבר שעושים עם בן בסט/מלמד/עזרא/זריהן וכו'. כאילו קדימה יש מקום לכולם
מקדימה יש 4 מקומות לאייש ובדרך כלל מחליפים אותם אז יש יותר הזדמנויות. בלמים יש 2 וכמעט לא מחליפים אותם. אתה למעשה משאיר שניים מחוץ לסגל בכל משחק. כן, זה צרות של עשירים, אבל גם זה עדיין צרות :)
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

בחלק הקדמי באופן טבעי מתבצעות יותר רוטציות. בחלק האחורי מחפשים יותר יציבות.

ידידאל אכן התריע יחד עם אחרים.
אני באופן אישי לא גיבשתי דעה חד משמעית לגבי הנושא הזה.
מצד אחד אתה יכול לאבד את אירופה, אבל מצד שני זה יוצר עומס עצום של שחקנים על אותה עמדה מבלי שמתקיימת היררכיה ברורה ביניהם ובטווח הארוך מדובר בבעיה.

בקבוצה הלכו על פתרון בינתיים עם סטו.
כולנו יודעים איך זה נגמר.

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

ForeverRed כתב:בחלק הקדמי באופן טבעי מתבצעות יותר רוטציות. בחלק האחורי מחפשים יותר יציבות.

ידידאל אכן התריע יחד עם אחרים.
אני באופן אישי לא גיבשתי דעה חד משמעית לגבי הנושא הזה.
מצד אחד אתה יכול לאבד את אירופה, אבל מצד שני זה יוצר עומס עצום של שחקנים על אותה עמדה מבלי שמתקיימת היררכיה ברורה ביניהם ובטווח הארוך מדובר בבעיה.

בקבוצה הלכו על פתרון בינתיים עם סטו.
כולנו יודעים איך זה נגמר.
זה עדיין לא נגמר איתו. הקבוצה לא נראת טוב והייתי עדין, חושב שההצלחה קצת עלתה לכולם לראש כולל בכר ואלונה ואני חושב שהרכש השנה היה פשוט בנגד למציאות, אבל בואו לא נשכח עם השוער הזה לא דוחק דרדלה לתוך הרשת, 3 דרדלה לרגליים של התקפת היריב וגול בין הידיים, כלומר שוער בהופעה סבירה לא יותר ויכול להיות שמנצחים שם והכל נראה אחרת מבחניץ לחץ, קהל וביטחון של שחקנים

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

מלך.

סמל אישי של משתמש
הראל

שליחה על ידי הראל »

מלך שממשיך ביכולותו החלשה , שעוברים אותו בקלות והוא איטי והוא קורא מהלכים מאוחר מדי .

אבל לא מאשים אותו כל כך , שנה בלי כדורגל זה המחיר .
הוא צריך להמשיך ולשחק ולפתוח למרות חולשתו כדי להסיר חלודה ולחזור לעצמו.
תמונה

שלח תגובה