חלוםםםםםםםםםםForeverRed כתב:שכונה במיטבה.
רק יעקב האפס הזה חוגג.
מקצועית בלבד מכבי יכולה בכיף להחזיק את עטר ובוזגלו ביחד.
יוצר להם אגפים ברמה גבוהה מאוד, עם בוזגלו ואצילי בימין, ועטר ומיכה בשמאל, כשחלק מהשחקנים מסוגלים לשחק בעמדות נוספות.
לדעתי זה לא ישים ולא יקרה.
מאור בוזגלו
Re: מאור בוזגלו
- ForeverRed
בינתיים מתנהלת חזית בין מכבי חיפה למכבי תל אביב בעקבות הפנייה לבוזגלו.
בחיפה מספרים על הצעה אסטרונומית למאור, כזאת שספק אם גולדהאר בכלל יאשר וכנראה נועדה כדי להפעיל לחץ במו"מ על עטר.
על עטר מספרים שהוא מוכן להישאר, אבל מעוניין להרגיש רצוי בזמן שמכבי חיפה נראית די להוטה למכור.
הרבה מתלוננים שם על דרכי הפעולה של גורדי שמשחק מלוכלף, פונה ישירות לשחקנים תחת חוזה ומעלה הצעות מטורפות באוויר כדי להפעיל לחץ.
בקיצור, איפה קונים פופקורן?
בחיפה מספרים על הצעה אסטרונומית למאור, כזאת שספק אם גולדהאר בכלל יאשר וכנראה נועדה כדי להפעיל לחץ במו"מ על עטר.
על עטר מספרים שהוא מוכן להישאר, אבל מעוניין להרגיש רצוי בזמן שמכבי חיפה נראית די להוטה למכור.
הרבה מתלוננים שם על דרכי הפעולה של גורדי שמשחק מלוכלף, פונה ישירות לשחקנים תחת חוזה ומעלה הצעות מטורפות באוויר כדי להפעיל לחץ.
בקיצור, איפה קונים פופקורן?
באר שבע התקדמה. הניהול בבאר שבע הוא ברמה של חברת סטארט אפ מצליחה.אדום זקן כתב: אתה יודע מה הכי תענוג?
שאם ב"ש באמת הייתה רוצה מאור בוזגלו היה נשאר.
מה שנקרא נלחמים על השאריות.
מביאים את העובדים הטובים ביותר שיכולים להשיג, בעמדות שצריך.
עובד בעייתי, עד כמה שיהיה טוב, יוחלף. לכל אחד יש מחליף.
שאנשים לא יחשבו שאלונה ואלי ברקת רכים, או חננות. הם אוכלים את יעקב בוזגלו בנישנוש בוקר קליל.
לא הייתי אומר שמכבי ת"א וחיפה נלחמות על השאריות. זה קצת יהיר. יותר נכון להגיד שאנחנו עושים מה שטוב לנו
ולא מסתכלים על אחרים. אלונה לא תאיים שתפנה לשחקן רק בגלל שקבוצה אחרת לא מוכנה להתפשר איתה.
אצלנו עושים, לא מאיימים.
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור
ידעתי שמישהו יגיד יהיר.shacharb כתב:
באר שבע התקדמה. הניהול בבאר שבע הוא ברמה של חברת סטארט אפ מצליחה.
מביאים את העובדים הטובים ביותר שיכולים להשיג, בעמדות שצריך.
עובד בעייתי, עד כמה שיהיה טוב, יוחלף. לכל אחד יש מחליף.
שאנשים לא יחשבו שאלונה ואלי ברקת רכים, או חננות. הם אוכלים את יעקב בוזגלו בנישנוש בוקר קליל.
לא הייתי אומר שמכבי ת"א וחיפה נלחמות על השאריות. זה קצת יהיר. יותר נכון להגיד שאנחנו עושים מה שטוב לנו
ולא מסתכלים על אחרים. אלונה לא תאיים שתפנה לשחקן רק בגלל שקבוצה אחרת לא מוכנה להתפשר איתה.
אצלנו עושים, לא מאיימים.
חולים על המילה הזאת כאן.
אבל מה לעשות שזאת עובדה.
כמו שאמרת,הברקתים לא פאריירים,המניה שנקראת מאור בוזגלו בשיאה וכנראה שמכאן יתחיל רק לרדת,אז אין מה להתאמץ.
יש לך ספק בכלל שאם ברק היה מתעקש על בוזגלו הוא לא היה כאן?
אכן יש לי ספק. גם אם בכר היה מתעקש, אבל ההתנהלות שלו (כולל משפחה לווינית) היתה פוגענית ומפריעה לקבוצה, אז היו מבהירים לבכר שלא.אדום זקן כתב: ידעתי שמישהו יגיד יהיר.
חולים על המילה הזאת כאן.
אבל מה לעשות שזאת עובדה.
כמו שאמרת,הברקתים לא פאריירים,המניה שנקראת מאור בוזגלו בשיאה וכנראה שמכאן יתחיל רק לרדת,אז אין מה להתאמץ.
יש לך ספק בכלל שאם ברק היה מתעקש על בוזגלו הוא לא היה כאן?
מצד שני, בכר היה מבין את זה לבד, ולא היה מגיע לפינות כאלו
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
1+shacharb כתב:
אכן יש לי ספק. גם אם בכר היה מתעקש, אבל ההתנהלות שלו (כולל משפחה לווינית) היתה פוגענית ומפריעה לקבוצה, אז היו מבהירים לבכר שלא.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
במערכת מתוקנת ואני מחזיק מאיתנו כאלה,המאמן הוא זה שיודע אם ההתנהלות מפריעה לקבוצה ואכן ברק החליט שהספיק לו.shacharb כתב:
אכן יש לי ספק. גם אם בכר היה מתעקש, אבל ההתנהלות שלו (כולל משפחה לווינית) היתה פוגענית ומפריעה לקבוצה, אז היו מבהירים לבכר שלא.
אבל באופן היפותטי לחלוטין אם ברק היה רוצה הוא היה מוריד את כולם כולל מאור מהעץ הגבוה ומשאיר אותו.
הוא הוכיח שכשהוא רוצה מישהו המישהו הזה מגיע וחותם,ע"ע אייבינדר.
מה שהפיל את האסימון זו אותה מסיבת עיתונאים לפני כחודשיים ששאלו אותו מה לגבי בוזגלו? הוא אמר "לכל אחד יש את הרצונות שלו" או משהו בסגנון.
זה לא אמירה של מאמן שבאמת רוצה שחקן
- ForeverRed
הכל בגדר ניחושים.אדום זקן כתב: במערכת מתוקנת ואני מחזיק מאיתנו כאלה,המאמן הוא זה שיודע אם ההתנהלות מפריעה לקבוצה ואכן ברק החליט שהספיק לו.
אבל באופן היפותטי לחלוטין אם ברק היה רוצה הוא היה מוריד את כולם כולל מאור מהעץ הגבוה ומשאיר אותו.
הוא הוכיח שכשהוא רוצה מישהו המישהו הזה מגיע וחותם,ע"ע אייבינדר.
מה שהפיל את האסימון זו אותה מסיבת עיתונאים לפני כחודשיים ששאלו אותו מה לגבי בוזגלו? הוא אמר "לכל אחד יש את הרצונות שלו" או משהו בסגנון.
זה לא אמירה של מאמן שבאמת רוצה שחקן
ברק אמר במספיק הזדמנויות שהוא מאוד רוצה את בוזגלו.
גם את אצילי הוא רצה והסוף ידוע.
לא תמיד הדברים הולכים לפי הרצונות שלך.
אלה החיים.
שישב בבית ויצפה בטלוויזיה המטומטם
עלינו לפלייאוף ליגת האלופות
אחרי נס בבולגריה ומשחק הירואי בטרנר
ומאור בוזגלו לא זז לי מהפנים
שחררו כבר מהבן אדם הזה
אחרי נס בבולגריה ומשחק הירואי בטרנר
ומאור בוזגלו לא זז לי מהפנים
שחררו כבר מהבן אדם הזה
אני חייב להצדיע למערכת היח"צ שלו.
היחיד בעולם אחרי צולבות בשתי הברכיים והוא ייקבע איפה ישחק ובכמה.
אם לא הייתי נוטר לו הייתי מצדיע לו.
יקבע איפה ישחק?חוץ מחיפה אף אחת לא הגישה לו הצעה. לא אלופת ישראל ולא סגנית אלופת ישראל.אדום זקן כתב:אני חייב להצדיע למערכת היח"צ שלו.
איך אתה אוהב לקרוא לזה?הכל בלבולי ביצים.
מכבי הגישו לו אחי בדוק.CrazyRed7 כתב: יקבע איפה ישחק?חוץ מחיפה אף אחת לא הגישה לו הצעה. לא אלופת ישראל ולא סגנית אלופת ישראל.
איך אתה אוהב לקרוא לזה?הכל בלבולי ביצים.
הצעה מפגרת לגמרי.
אבל הוא מכוון לחיפה ממזמן.
מכבי וחיפה משחקות באש. להציע כלכך הרבה כסף לשחקן שקרע רצועות בשתי הברכיים זה מסוכן.
מה זה הרבה כסף? יש לו סעיף בחוזה שאם יש לו בעיה בברך במשך הזמן החוזה מבוטל.zivmay כתב:מכבי וחיפה משחקות באש. להציע כלכך הרבה כסף לשחקן שקרע רצועות בשתי הברכיים זה מסוכן.
אני מסכים שזה הימור בקטע של באיזה יכולת הוא יחזור.