עדיין יש לו קטעים של ריצה קלה במקום ספרינט לעמדה כשהוא מאבד
שגיב יחזקאל חתם רשמית ל3.5 שנים
Re: שגיב יחזקאל חתם רשמית ל3.5 שנים
כפי שנאמר פה, בסוף הטבע שלו זה של שחקן התקפה לכן טבעי שזה המצב. בסופו של דבר אני מאמין שעם חזרת דדיה יחזקאל ישוב לעמדות הקדמיות והוא יישאר על תקן הסותם חורים אבל מקווה שהמסקנה מכל הסיטואציה הזו תהיה שלעמדת המגנים חייב להגיע שחקן עם אופי התקפי.
ב20 דקות הראשונות היו לו כמה טעויות אבל באופן כללי- אחלה אחלה יחזקאל.
והקארמה מחייכת לו בחזרה על ההשקעה עם שער ובישול. זה כבר לא קוריוז, הוא צריך להמשיך בעמדה גם כשדדיה חוזר.
בינגו אדיר של ברדה.
והקארמה מחייכת לו בחזרה על ההשקעה עם שער ובישול. זה כבר לא קוריוז, הוא צריך להמשיך בעמדה גם כשדדיה חוזר.
בינגו אדיר של ברדה.
לא רואה שום היגיון כרגע להזיז אותו מהעמדה גם כשדדיה חוזר. מרגיש טוב יותר עם יחזקאל.
כמובן שיש מה לשפר אבל הבסיס קיים והוא לא רע בכלל.
כמובן שיש מה לשפר אבל הבסיס קיים והוא לא רע בכלל.
סטייל עומרי אפק דווקא בתור מגן מתחיל להיראות שלם יותר. צריך לעבוד איתו על עבודה הגנתית ואולי יש פה הברקה שתצעי אותנו קדימה.
- ForeverRed
השאלה מה יחזקאל רוצה.
מהיכרותנו עם האיש הוא יקח את ההחלטה הלא נכונה.
מהיכרותנו עם האיש הוא יקח את ההחלטה הלא נכונה.
בניגוד לרושם הראשוני, הוא סופר אתלטי וחזק.
כחלוץ, קבלת ההחלטות שלו לא מספיק טובה.
אם אני אבא שלו, אני אומר לו להכנס מחר לאליה למשרד ולהודיע לו שיעדכן בטרנספרמקרט שהוא
DR
רק דברים טובים יצמחו משם. בסוף הכדורגל הישראלי לא מצטיין בלייצר מגן שיודעים להגן סביר וגם לעבור שחקן בדריבל, זה או או.
כחלוץ, קבלת ההחלטות שלו לא מספיק טובה.
אם אני אבא שלו, אני אומר לו להכנס מחר לאליה למשרד ולהודיע לו שיעדכן בטרנספרמקרט שהוא
DR
רק דברים טובים יצמחו משם. בסוף הכדורגל הישראלי לא מצטיין בלייצר מגן שיודעים להגן סביר וגם לעבור שחקן בדריבל, זה או או.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אל תבנו עליו בתור מגן חייב מגן זר לעמדה
עד ינואר אחלה פלסטר
עד ינואר אחלה פלסטר
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
עשה משחק טוב מאוד והוא ממשיך להפתיע שם.
למרות כמה פעולות פחות טובות טקטית הוא גם הציל אותנו איזה פעם פעמיים בהגנה עם המהירות שלו
למרות כמה פעולות פחות טובות טקטית הוא גם הציל אותנו איזה פעם פעמיים בהגנה עם המהירות שלו
רק אהבה תנצח...
חייב להישאר שם. הרבה יותר טוב התקפית מדדיה ויש לו גם פונטציאל לעלות עליו גם הגנתית. בתור מגן הוא מקבל את הכדור שיש לו הרבה שטח ויוצאים מזה הרבה דברים טובים.
מזכיר את ההברקה עם דנילו , צריך לראות כמה זה יחזיק .
אני לא משוכנע שהוא יכול לעשות את ההסבה הזאת מעכשיו
חייביםמגן ימני רציני בינואר
אני לא משוכנע שהוא יכול לעשות את ההסבה הזאת מעכשיו
חייביםמגן ימני רציני בינואר
ההשוואה הזאת התייתרה ברגע שראינו שזה עובד גם בקו 4. על כל הפגמים הלא מעטים שנשארו לו בעמדה ובכלל הוא עדיין במכלול עדיף בלא מעט על דדיה.
מבחינתי עד שיהיה מגן זר העמדה שלו
שינוי עמדה חברים .
הברקה של ברדה איתו .
הוא עולה על דדיה בכל פרמטר בתור מגן מה גם שהוא כבש ובישל מהעמדה הזו כבר .
רק אני שמתי לב שברבע שעה ראשונה במצב של זהבי הוא עיכב אותו וגרם לכך שויטור חטף לו ? אם הוא לא מעכב אותו , מכבי תל אביב ב-1:0 דקה 10 והמשחק הולך לכיוון אחר לחלוטין .
הברקה של ברדה איתו .
הוא עולה על דדיה בכל פרמטר בתור מגן מה גם שהוא כבש ובישל מהעמדה הזו כבר .
רק אני שמתי לב שברבע שעה ראשונה במצב של זהבי הוא עיכב אותו וגרם לכך שויטור חטף לו ? אם הוא לא מעכב אותו , מכבי תל אביב ב-1:0 דקה 10 והמשחק הולך לכיוון אחר לחלוטין .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש