מיגל ויטור
Re: מיגל ויטור
בלוריאן לא היה יותר טוב ממנו היום
בלוריאן בגול השני היה רך כמו מרגרינה
על דיופ בכלל אין מה לדבר לא שווה משבצת של זר.
ועל האדום עם מזרחי לא היה כזה חמור כל זה היה נמנע
בלוריאן בגול השני היה רך כמו מרגרינה
על דיופ בכלל אין מה לדבר לא שווה משבצת של זר.
ועל האדום עם מזרחי לא היה כזה חמור כל זה היה נמנע
לדעתי, מיגל היה חלש היום
אולי זה חוסר התאום במערך... לא יודע
אבל הוא היה החלש מבין 3 הבלמים.
אולי זה חוסר התאום במערך... לא יודע
אבל הוא היה החלש מבין 3 הבלמים.
ממשל לפתוח איתו שוב בכל משחק.
זכה בהמון מאבקי גובה מול החלק ההתקפי שלהם,קל לזכור שבגול הראשון לא זכה בכדור גובה אבל עדיין גם דיופ יכל לדחוף קדימה יותר וגם מרציאנו יכל להגיב הרבה יותר טוב.
זכה בהמון מאבקי גובה מול החלק ההתקפי שלהם,קל לזכור שבגול הראשון לא זכה בכדור גובה אבל עדיין גם דיופ יכל לדחוף קדימה יותר וגם מרציאנו יכל להגיב הרבה יותר טוב.
הפסיד במאבק גובה שהביא לשער
ועשה 2 פאולים קטנים שאף שופט לא היה מוציא עליהם צהוב למעט החלאה אסולין.
אלה סימפטומים של חוסר בדקות משחק שמביאות לחוסר חדות.
חבל שקיבל אדום.
היה יכול להמשיך רצף הופעות
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
מיגל הפסיד כדור גובה אבל ממה שראיתי במגרש (טרם ראיתי תקציר) דיופ שבר שם נבדל בגדול, לא?
לא חושב שהוא שבר,היה כדור גובה וויטור יצא לעלות אל הכדור ודיופ ובלוריאן חיכו מאחור .
אחלה מיגל כמו שאמרתי שיחזור מהרחקה אני ממשיך איתו בהרכב.
אי אפשר לצפות משחקן שמיובש רבע עונה לחזור ולהיות חד בטח בגיל שלו,ובכל זאת הוא נמצא שם והיה בסדר גמור גם בהנעת הכדור.
הכי קל לזכור לו טעות אחת בגול שהיא גם פחות שלו , והאדום שלו על מזרחי שעוברים אותו כמו מים.
אי אפשר לצפות משחקן שמיובש רבע עונה לחזור ולהיות חד בטח בגיל שלו,ובכל זאת הוא נמצא שם והיה בסדר גמור גם בהנעת הכדור.
הכי קל לזכור לו טעות אחת בגול שהיא גם פחות שלו , והאדום שלו על מזרחי שעוברים אותו כמו מים.
לא ממש ראיתי אדום....מה אני מפספס?
- ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
- Title: תומאס פאוקינג שלבי
לא צריך לעשות הנחות למיגל. בשני המקרים היה צהוב ברור. למרות שבשני המקרים הוא כיסה על טעויות של אחרים (מדהים כמה גיא מזרחי עלוב השנה, איך הוא הפסיד תמאבק לפני הצהוב השני של ויטור), עדין יש כאן שני צהובים בגלל שאיבד את המהירות ולכן עשה עבירה של צהוב.
שבר, שבר, רואים בבירור בתקציר.הראל כתב: ↑25 ינואר 2026, 13:37לא חושב שהוא שבר,היה כדור גובה וויטור יצא לעלות אל הכדור ודיופ ובלוריאן חיכו מאחור .
- Melikson24
- Title: CrazyRed