מאור בוזגלו

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
Red Temple
Title: קרייזי-רד

Re: מאור בוזגלו

שליחה על ידי Red Temple »

hb7 כתב:גם אני כמעט חתמתי במנצסטר יוניטד לפני הפציעה זינו לא רצה לשחרר
+1
ברור לכם שאם היה קרוב לחתימה בחיפה או תא הוא לא ירשום את זה ,כנראה נשאר אדום ויחתום על חוזה לפי התגובה.
החלמה מהירה בוזי.

סמל אישי של משתמש
adomi2

שליחה על ידי adomi2 »

כואב הלב עליו למרות הכל

ואלונה סתמה את הג'ורה של כל העיתונאים ושאר פחי אשפה שלא חסכו בביקורת בוטה כלפי ההתנהלות שלה.
רק צריך שהקהל ימשיך לתת לו אהבה ותמיכה ויפסיק עם כל השמחה לאיד שיש אצל חלק קטן.
אנחנו מועדון משפחתי ענק!

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

אני פעם הייתי קרוב לחתימה במועדון פאר אנגלי עד שהתגלה לי שאני לא שחקן כדורגל

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

זאת אותה הפציעה שהייתה לויטור העונה?

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

קבוצת פאר בטורקיה? זה הכי טוב שהצליח להשיג זה שישן תחת אותה שמיכה עם בנזמה?
גם כשהוא פצוע בסיטואציה שבה הכי קל לעורר אמפתיה הוא מצליח לעצבן.

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

South Boy כתב:קבוצת פאר בטורקיה? זה הכי טוב שהצליח להשיג זה שישן תחת אותה שמיכה עם בנזמה?
גם כשהוא פצוע בסיטואציה שבה הכי קל לעורר אמפתיה הוא מצליח לעצבן.
לא הייתי אומר מעצבן, וואלה שירגיש טוב סה"כ.
אבל אכן מטורף לחלוטין שביום שבו הוא אוכל את הפציעה של החיים שלו, הבן אדם ממשיך לערבב אותנו באהלן אהלן.
אין תקדים למשפחה הזאת.

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

הייתה לו כבר פציעה דומה וקשה כשהיה בבלגיה. אם באותה רגל ואותה פציעה, תהיה בעייה קשה בהחלמה.

חוויתי על בשרי משא ומתן ארוך שבסופו נשארתי בלי כלום... מצד אחד ככל שהזמן עובר, אתה מייטיב את התנאים בחוזה (על הנייר) אבל גם מגדיל סיכונים...
לפני שלושה חודשים כתבתי שהסיכון של מאור הוא ירידה בכושר או פציעה קשה.

כעת, זה כבר ביזנס ופחות רגש, אם הפציעה לא מסכנת את יכולותיו העתידיות, יוחתם, אם סיכון גדול מדי, יישאר קרח מכל הכיוונים.
האשמה רק ביעקב... מקווה לטוב ושיוחתם.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Sir Alex Ferguson כתב:
מגיב לך אבל התגובה היא גם לכותבים אחרים:

1. אני מסתכל אך ורק על ההווה. לפני שנה היו חמישה זרים, השנה היו שישה, אולי עוד שנתיים יהיו שלושה או שבעה, אני לא יודע, אני רק יודע שלפועל באר שבע עם הצוות המקצועי הקיים עדיף כמה שיותר זרים שיוכלו לשחק, כי מצד אחד השוק הישראלי, לפחות מבחינת שחקנים לקבוצה עם השאיפות שלנו, הוא סופר מצומצם, ומצד שני יש לנו במועדון נכס כמו דודו עזריה, שרואה שחקנים מידי יום ולכן האופציות שלנו לכל עמדה הם עמוקות בצורה יוצאת דופן.

2. מקריאה כאן אפשר לחשוב שנושא הזרים בהפועל באר שבע הוא שוק, שכונה או משחק רולטה.
ראשית כל, יש להבהיר שדודו עזריה הוא לא "סקאוט" קלאסי כמו שאנחנו רגילים, אחד שאמור רק להציע לקבוצה זרים, למרות שגם זה קורה כפי שראינו עם מיגל ויטור.
התפקיד העיקרי של דודו עזריה זה לסנן את הזרים שמציעים לקבוצה, לתת למאמן רשימה מצומצמת לאחר סינון של זרים עם דוחות מאוד מפורטים, ולאחר מכן המאמן מחליט באיזה זר הוא מעוניין.
כמות המועמדים שהמועדון מקבל היא עצומה, אבל גם כמות הזמן שדודו עזריה מקדיש לנושא הסינון היא אדירה.
בהערת אגב, כמות הפלופים שדודו עזריה הציל את המועדון ממנו במהלך השנים הוא עצום.
זה שפירס היה אמור לחתום ולא חתם, לא הופך את הרכישה של אוגו או הובאן למזל או לצירוף מקרים כאילו הם עברו ברחוב והחתמנו אותם, אלא זה אומר שלמועדון הייתה רשימה של ארבעה או חמישה קשרים זרים (אחרי עבודה של דודו), וברגע שאחד מהם ירד הוחתם מישהו אחר. ושוב אני כותב, לדעתי, אלישע ראה באוגו והובאן כשני קשרי 50/50, וחשב שלבדם הם לא יספיקו ל4-4-2 שהוא שיחק בתקופתו, ולכן המחשבה הייתה על גרזן קלאסי כמו פירס (למרות שאין ספק שבטווח הרחוק הרווחנו מההחתמה של אוגו והובאן ומאי ההחתמה של פירס).

3. האם אפשר ליפול בזרים למרות המקצועיות אצלנו? ברור שאפשר, מאלף ואחד סיבות, אבל הסיכויים הם קטנים יותר מאשר בקבוצות אחרות כולל מכבי ת"א.
זה לא מזל שאנחנו הקבוצה היחידה בליגה עם 6 זרים איכותיים, בדיוק כמו שזה לא מזל שאנחנו מצליחים מקצועית תחת ברק בכר, אנחנו עם 6 זרים מקצועיים בגלל שהצורה שבה אנחנו בוחרים זרים, בטח בשילוב של דודו עם בכר, היא הכי מקצועית בליגה.

4. מאור בוזגלו לא נפצע לתקופה לא קצרה בשנה שעברה? מאור בוזגלו לא נפצע לתקופה לא קצרה בשנה הנוכחית? מאור בוזגלו לא יכול להפצע, בצורה אפילו משמעותית יותר, בעונה הבאה אם יישאר אצלנו? גם להשאיר את מאור בוזגלו זה סוג של הימור.
אז ברור שזה הימור שגם אני הייתי הולך עליו, וכבר כתבתי שגם אני הייתי קודם כל מנסה לעשות כל מה שאפשר כדי להשאיר את בוזגלו לפני שחושבים על אופציה זרה, אבל אני לא מקבל את התגובה כאילו החתמה של מאור בוזגלו זה 100% באנקר בעוד בחתמה של זר זה הימור של מזל ברולטה
.
טוטי :ugeek:

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אלוף עולם בלהגיע הנה ולהיות חכם בדיעבד. גיל שגיב לעניים.
אולי גם פה דודו נידב לך מידע.

מזל טוב על הולדת הבן מושיקו.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
adomi2

שליחה על ידי adomi2 »

במידה ובוזגלו יחתום על חוזה חדש בעקבות הפציעה זה כנראה יהיה החוזה הכי מבאס שיכול להיות לשני הצדדים אבל כמעט בלתי נמנע

כמו הורים שלא מתגרשים בגלל הילדים

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Totti כתב:אלוף עולם בלהגיע הנה ולהיות חכם בדיעבד. גיל שגיב לעניים.
אולי גם פה דודו נידב לך מידע.

מזל טוב על הולדת הבן מושיקו.
תודה אחי.

חכם בדיעבד? בוזגלו קרע את הרצועה בברך אחת, בברך השנייה עבר פציעה לא פשוטה של כמה חודשים בחוץ (הברך שעכשיו הוא גם קרע בה את הרצועה), במילא הוא שחקן שנפצע לפחות פעם בעונה לתקופה לא קצרה כי הוא לא שחקן פיזי או חזק גופנית, אז זה היה כזה הזוי לכתוב שיכול להיות שהוא יפצע לתקופה יותר משמעותית ולכן גם החתמה שלו (בטח בסכומים שציינו) היא גם הימור?
מישהו כאן ראה פעם איך בוזגלו קם מהדשא אחרי שהוא נופל? כמעט ולא משתמש בברכיים כדי לקום, כמעט ולא מעמיס עליהם משקל, הוא ידע שהפציעות בברכיים החלישו אותם ולכן הוא מתנהל איתם בזהירות הכי גדולה, ועדין גם זה לא מבטיח כלום כפי שראינו.

נ.ב
אני הייתי מאריך לו את החוזה ונותן לו את ההזדמנות לחזור לעצמו אצלנו. נכון, זה מהלך שצריך להוריד בשבילו מהאגו שלנו שנפגע, וזה הימור לא קטן, אבל בשורה התחתונה זה הימור שכדי לקחת.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

מבין את כך מי שקורא להציע לו חוזה חדש ארוך טווח משודרג/משונמך זה לא כל כך משנה, אב לאני מאוד לא מתחבר לזה,
בהנחה והוא חותם פה כמו שכולנו מבינים בלית ברירה ונניח שהוא חוזר לכושר בינואר ובפברואר הוא מחורר רשתות ומציג כל משחק את השחקן של המשחק האחרון נגד ביתר, אתם חושבים שהאבא החמדן שלו לא יבקש לפתוח חוזה? לא נגיע לאפריל ונקרא ראיונות בסגנונות אולימפיאקוס וחיפה??
מעבר לזה, הוא יושב על חוזה מאוד שמן, השארה שלו חוסמת תקציב להביא שחקן אחר, או שחקן יותר יקר.
וגם, צריך לקחת בחשבון הרבה שחקנים לא חוזרים לעצמם אחרי פציעה כזו.

אני נגד להציע חוזה בסכומים שמרוויח עכשיו, אנחנו לא ארגון יד שרה. רוצה להשאר בבש, שיתכבד ויחתום כשהחוזה לעונה הקרובה מציע שכר בסיסי בלבד וקופץ אוטומטית חזרה לשכר הנוכחי בעונה שלאחר מכן באם יצליח להשתקם.

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

אדום זקן כתב: הקהל צריך לחזור ולשיר לו כמו שעשו בעבר והוא יבין לבד מה הכי טוב לו.
לא אחי, ממש ממש לא.
שיהיה בריא ושיחלים במהרה, אין לזה שום קשר לעידוד כלפיו.
הפציעה הזו לא צריכה להיות סיבה לדו פרצופיות פתאום.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

:ONE-עכשיו ב
יעקב בוזגלו: כולם פה שמחים לאיד על הפציעה
https://m.one.co.il/Mobile/Article/16-1 ... 90494.html" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

ממשיך בקרקס התקשורתי שלו

נעול