אריק סאבו
- ForeverRed
Re: אריק סאבו
להגיד שסאבו פיזי זה כמו להגיד שפקהארט פיזי. גובה לא מראה על חוזק. יש לו יתרונות אחרים.
מהירות, ורסטיליות, דריבל, פס נקי.
פיזי הוא לא.
פיזי הוא לא.
מאוד פיזי. מרוויח הרבה מאבקים בגלל זה. אני חושב שכשטוב לו, גם מאוד מרגישים את זה. כתבתי עוד בשנה שעברה שהוא הכי "הובאן" שיש לליגה הזו להציע.ForeverRed כתב:להגיד שסאבו פיזי זה כמו להגיד שפקהארט פיזי. גובה לא מראה על חוזק. יש לו יתרונות אחרים.
פיזי הוא לא.
ForeverRed כתב:להגיד שסאבו פיזי זה כמו להגיד שפקהארט פיזי. גובה לא מראה על חוזק. יש לו יתרונות אחרים.
פיזי הוא לא.
הוא פיזי במידה ,לא אוגו וטוני
אבל יותר פיזי מדן,בערך כמו ראדי
- ForeverRed
אומר לך באחריות, הוא רך ביחס למימדים.izguy83 כתב: מאוד פיזי. מרוויח הרבה מאבקים בגלל זה. אני חושב שכשטוב לו, גם מאוד מרגישים את זה. כתבתי עוד בשנה שעברה שהוא הכי "הובאן" שיש לליגה הזו להציע.
מזכיר אולי את הובאן בסגנון. ממש לא פיזי כמוהו.
יותר מאיינבינדר כן.
לא יודע, לי זכור כמה פעמים שהוא ניער פשוט את אוגו.ForeverRed כתב: אומר לך באחריות, הוא רך ביחס למימדים.
יותר מאיינבינדר כן.
גם ציבוטה טוען שהוא ניער את אוגוMarin כתב: לא יודע, לי זכור כמה פעמים שהוא ניער פשוט את אוגו.
ניער לו את הבולבול במשתנה ציבורית במרכזית הישנה.REDZED כתב:
גם ציבוטה טוען שהוא ניער את אוגו
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
חח איפה זה???REDZED כתב:
גם ציבוטה טוען שהוא ניער את אוגו
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- simply-red
לא צריך להיות פיזי,
צריך להיות אגרסיבי.
צריך להיות אגרסיבי.
בזה של הפתיחת העונה של ספורט 5אורי אדום בנשמה כתב:
חח איפה זה???
צחקתי בקול...Totti כתב: ניער לו את הבולבול במשתנה ציבורית במרכזית הישנה.
וברצינות, טרייד מעניין, אבל קצת מפחידה אותי העצלנות שעלולה להשתלט על הקבוצה שלנו...
דן השחקן הכי חרוץ שראיתי (למרות חוסר היעילות) ולהביא את סאבו בנוסף על שחקנים כמו ממן ואנחנו עלולים להיות בבעיה סטטית במיוחד
רק אהבה תנצח...
אפשר להגיד הרבה דברים על סאבו אבל סטטי הוא לא
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
לפי נתוני המנהלת, סאבו לו היה משחק בקבוצה בשני המחזורים האחרונים היה מסיים בשני המשחקים במקום הראשון מבחינת קילומטראז'.
עברתי גם קצת על נתונים מעונה שעברה, היו לו גם משחקים שחצה את ה-11.
מה שכן, הגנתית סאבו ואוגו כשמעליהם 10 מובהק שלא ממש עובד בהגנה עלול להיות פרוץ מדי.
ברפרוף על הקילומטראז', דווקא אוחנה היה רץ אצלנו הכי הרבה באופן עקבי. שמר על סביבות 11.4 כשהשלים 90 דקות.
מעניין, במגרש זה לא מרגיש ככה.
מה שכן, הגנתית סאבו ואוגו כשמעליהם 10 מובהק שלא ממש עובד בהגנה עלול להיות פרוץ מדי.
ברפרוף על הקילומטראז', דווקא אוחנה היה רץ אצלנו הכי הרבה באופן עקבי. שמר על סביבות 11.4 כשהשלים 90 דקות.
גם ממן בין הגבוהים בפרמטר הזה למרות שלא נראה בכלל ככה.yossi כתב:לפי נתוני המנהלת, סאבו לו היה משחק בקבוצה בשני המחזורים האחרונים היה מסיים בשני המשחקים במקום הראשון מבחינת קילומטראז'.
אבל צריך גם להגיש ביושר שנתוני הריצה הם לא תכלית היעילות. היום מודדים גם מתי רצים הרבה, כמה ספרינטים, באיזה חלק של המגרש וכו'.
מקווה שעוד מעט נוכל לבחון את זה מקרוב.ForeverRed כתב: אומר לך באחריות, הוא רך ביחס למימדים.
יותר מאיינבינדר כן.