האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים
Re: האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים
מגיע על השיריקה חונה תאוטו בחנייה של הקונכיה יוצא מהבית 10 דקות לפני ,זה שי !

זה כי אתה מישל מרסייה.
פשוטי העם עוברים דרך ארוכה עד לכיסא
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מחנה בקלאס תגי'פ מול הכניסה של שער 8 , כל פעם מחדש אני מרגיש כמו אלי ברקתזה שי ! כתב:מגיע על השיריקה חונה תאוטו בחנייה של הקונכיה יוצא מהבית 10 דקות לפני ,זה שי !
עזוב אחי חצי מהיציע לקוחות שלי עד שאני מגיע לכיסא שעה וחצי למה חשבת לקחתי כיסא על היציאה , איזה שורה אתה שייקה ? זה שי !Totti כתב:זה כי אתה מישל מרסייה.

אדום בלב בנשמהההה כתב:עברנו כבר כמה וכמה משחקים טובים בבית החדש ואשמח לשמוע את דעתכם על 2 דברים:
1. שאטלים - עד אתמול מצאתי את השירות הזה כראוי. בהלוך אף פעם לא הייתה בעיה, ובחזור הבעיה היחידה הייתה שאף אחד לא ידע מאיפה השאטלים שלו יוצאים, מה שגרם לקצת בלבול, אבל במקרה הכי גרוע - אנשים היו מפספסים את הנגלה הראשונה, מספיקים להתאפס על עצמם איפה צריך לחכות לנגלה הבאה ועולים מיד כשהאטובוס היה מגיע ומגיעים למחוז חפצם. אתמול החליטו לרכז את כל השאטלים מאחורי היציע המזרחי. כשיצאתי מהמגרש, אחרי החגיגות עם הקהל, כל הנגלה הראשונה כבר יצאה. הבעיה היא שמאות חיכו על המדרכה ואף אחד לא ידע איפה האוטובוס הבא יעצור ולאן הוא לוקח. ראיתי כבר את כל הבלאגן מתרחש (מאות איש רצים אחרי אוטובוס, נדחקים בכניסה ומנסים לברר לאן הוא לוקח) ולכן החלטתי לפרסס וללכת בדרך אחרת. ציפיתי לראות הרבה פוסטים זועמים על הנושא הזה בפייסבוק בלילה או היום, אבל להפתעתי לא ראיתי ולו תלונה אחת. האם בסוף כן עשו את זה בצורה מסודרת? אם כן, אשמח לדעת ממי שהיה שם איך.
רציתי גם לשמוע ממכם מה לדעתכם הפיתרון הכי טוב לשאטלים בחזור. לדעתי חילוק שלהם למקומות שונים ברחבי האצטדיון היה טוב, הבעיה היא שעד אתמול אמרו שהשאטלים לוסרמיל יואציםם מנקודה X ובסוף הם יצאו מY. זה יצר הרבה בלאגן.
2. חניה מסביב לאצטדיון ללא תו חניה - אני אחד שאין לו בעיה להגיע שעתיים לפני משחק, יש כאן כאלה עם נסיון שכבר מצאו להם חניונים חוקיים כאלה ואחרים שניתן לחנות בהם ולעשות הליכה של 5-10 דקות לאצטדיון? זה אפשרי? או שכבר 3-4 שעות לפני המשחק הכל מפוצץ ועדיף לא להתקרב?
אתמול נסעתי ברכב פרטי חצי שעה אחרי סיום המשחק והדרך לבית שלי (באיזור וסרמיל) לא הייתה כזו נוראית. קצת עומס, אבל לא משהו רציני. כל הדרך מלאה ברמזורים לא קצרים מה שמקל על התנועה. אז חשבתי לעצמי שלהגיע עם רכב שעתיים לפניי המשחק, לחנות ולצאת 30 דקות אחרי שריקת הסיום, לא נשמע רעיון כזה רע. השאלה איפה חונים בלי לחטוף 500 שקל דו"ח ?
לגבי סעיף 1, הועבר למי שצריך בעירייה ויטופל בקרוב.
גם מבחינת שלטים על האוטובוסים וגם מבחינת פיזור האוטובוסים לאזורים.
- The red one
נהדר, רן, תודה.
ממש לא ברור איך אחרי 4 שמחקים שזה עבד בצורה בסדר, מישהו החליט לחרב את זה לגמריי שבת...תמיד זה הורג אותי איך אנשים שצריכים לקבל החלטות לא מסתכלים על התמונה במלואה. איך שאופיר אמר בתחילת המשחק שיש שינוי בשאטלים אמרתי מיד שזה מה שהולך לקרות..אז אנשים שהיה להם כל כך הרבה זמן לחשוב על זה וכל כך הרבה זמן לחשוב על מה יקרה אם לא הצליחו..אחח..
ממש לא ברור איך אחרי 4 שמחקים שזה עבד בצורה בסדר, מישהו החליט לחרב את זה לגמריי שבת...תמיד זה הורג אותי איך אנשים שצריכים לקבל החלטות לא מסתכלים על התמונה במלואה. איך שאופיר אמר בתחילת המשחק שיש שינוי בשאטלים אמרתי מיד שזה מה שהולך לקרות..אז אנשים שהיה להם כל כך הרבה זמן לחשוב על זה וכל כך הרבה זמן לחשוב על מה יקרה אם לא הצליחו..אחח..
זה קרה כי אנשים התלוננו שהאוטובוסים מפוזרים בכמה מקומות ובלי שלטים והם צריכים לנחש.אדום בלב בנשמהההה כתב:נהדר, רן, תודה.
אז הפעם כל האוטובוסים היו במקום אחד.
אבל זהו הועבר למי שצריך והם יטפלו בזה ונדאג גם שיופיע פרסום במסך של האצטדיון.
- The red one
זהו, שפרסום במסכי האצטדיון הופיע במשחקים האחרונים הבעיה הגדולה היא שהפרסום לא היה נכון. צריך להחזיר את זה בדיוק כמו קודם רק הפעם לדאוג שמה שכתוב על המסך אכן זה מה שיקרה בפועל.ran כתב:
זה קרה כי אנשים התלוננו שהאוטובוסים מפוזרים בכמה מקומות ובלי שלטים והם צריכים לנחש.
אז הפעם כל האוטובוסים היו במקום אחד.
אבל זהו הועבר למי שצריך והם יטפלו בזה ונדאג גם שיופיע פרסום במסך של האצטדיון.
ברור רק שהפעם זה יהיה מתואם עם האחראי של ההסעותאדום בלב בנשמהההה כתב: זהו, שפרסום במסכי האצטדיון הופיע במשחקים האחרונים הבעיה הגדולה היא שהפרסום לא היה נכון. צריך להחזיר את זה בדיוק כמו קודם רק הפעם לדאוג שמה שכתוב על המסך אכן זה מה שיקרה בפועל.
- The red one
נהדר, מקווה שכך יהיה.
הדשא בטרנר זוועה. מקווה שזה לא יחמיר עד סוף העונה.
השזרוע לא קיבל מספיק זמן.שמעון א כתב:הדשא בטרנר זוועה. מקווה שזה לא יחמיר עד סוף העונה.
בבלומפילד מרשים לעצמם לנדוד למגרש אחר שקרוב באזור ולתת לו יותר זמן לשזרוע.
לנו אין את האופציה הזאת להעביר 15 אלף אוהדים לירושלים אז החליטו לשחק בכל זאת למרות שהשזרוע היה צריך זמן נוסף.
במשחק הבא נראה דשא כמו שצריך
היה שזרוע חורף בטרנר?ran כתב:
השזרוע לא קיבל מספיק זמן.
בבלומפילד מרשים לעצמם לנדוד למגרש אחר שקרוב באזור ולתת לו יותר זמן לשזרוע.
לנו אין את האופציה הזאת להעביר 15 אלף אוהדים לירושלים אז החליטו לשחק בכל זאת למרות שהשזרוע היה צריך זמן נוסף.
במשחק הבא נראה דשא כמו שצריך
כןשמעון א כתב: היה שזרוע חורף בטרנר?
לא ידעתי.
טוב אז אני מקווה שהדשא יראה טוב יותר כבר מול ק"ש.
טוב אז אני מקווה שהדשא יראה טוב יותר כבר מול ק"ש.