קל. מתראיין כבר יומיים לכתבה שתצא בשבת בבוקר לפני המשחקאדום זקן כתב:חברים זה לא צחוק.
מישהו יודע מה קורה עם יעקב?
כבר 21 שעות הוא לא דיבר בתקשורת.
קרה משהו? הכל בסדר איתו, הוא הפסיק לעשן?
מאוד מודאג.
מאור בוזגלו
Re: מאור בוזגלו
אגב מה קורה עם מאור? אתמול בחדשות הספורט היה נראה שהוא מתאמן עם הקבוצה
יש מצב שהוא בסגל לשבת?
יש מצב שהוא בסגל לשבת?
One פרסמו שמאור בוזגלו מחכה בקוצר רוח למשחק העונב
של שנה הבאה?azb852 כתב:One פרסמו שמאור בוזגלו מחכה בקוצר רוח למשחק העונב
פעם ראשונה שזכה בהגרלה למכבי ועוד בתא הכבוד... ברור שיתרגש, גם אני הייתי מתרגש במקומוazb852 כתב:One פרסמו שמאור בוזגלו מחכה בקוצר רוח למשחק העונב
היה צפוי שלא יהיה שקט מהאבא החרא הקטן.
עכשיו הכוכב ההוליוודי יעקב בוזגלו לו בראיון בוואלה
- red and white
- Title: Almog
קלהראל כתב:היה צפוי שלא יהיה שקט מהאבא החרא הקטן.
אני מקווה מאוד שאף אחד לא מתעסק בזה אצלנו ובעיקר עובדים למשחק נגד מכבי
אני רק אעיר שאם ג'ורדי לא סגר עם בוזגלו כפי שנראה לי ובמכבי יחליטו ללכת על אצילי במקום בוזגלו וזה מה שיקרה אז בוזגלו ייעלם מהנוף וזה סוף הקריירה שלו ככוכב. הוא יהיה בכותרות יעשה פה ושם שערים יפים בחיפה אבל זה סוף אפור לקריירה
אני רק אעיר שאם ג'ורדי לא סגר עם בוזגלו כפי שנראה לי ובמכבי יחליטו ללכת על אצילי במקום בוזגלו וזה מה שיקרה אז בוזגלו ייעלם מהנוף וזה סוף הקריירה שלו ככוכב. הוא יהיה בכותרות יעשה פה ושם שערים יפים בחיפה אבל זה סוף אפור לקריירה
המועדון אשם, במקום להוציא הודעה חריפה בפעם הראשונה הם נתנו שקט והאבא מחרבן על כולנו.
הגיע הזמן שאלונה תתבע את האבא ותעיף תמהמר הזה לאלף עזעזל.

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
רוב הכתבה לא עוסקת ביעקב.
רק לקראת הסוף שואלים את יעקבלה שתי שאלות.
בכל מקרה מאחל למאור לראות שם ספסל אם הוא יחזור לקריית שלום.
רק לקראת הסוף שואלים את יעקבלה שתי שאלות.
בכל מקרה מאחל למאור לראות שם ספסל אם הוא יחזור לקריית שלום.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
הבחור והמשפחה שלו הם כבר היסטוריה מבחינת כולנו כך שאין מה להתרגש, אבל אם הוא יראה דקה אחת על הדשא במדים שלנו עד שיעזוב זה כבר קו אדום, באיזה עולם זה נשמע הגיוני שהאבא (וגם הסוכן מי ששכח) מלקק ליריבה הישירה על התואר כדי שיזרקו לו הצעה לחוזה ועוד יעלה לשחק אצלנו? הסמל לחוסר מחויבות, רק תלכו מפה כבר.
מדהים אותי שזה עדיין מעצבן אתכם
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!הפועלעולה כתב:מדהים אותי שזה עדיין מעצבן אתכם
בין השורות זה נראה יותר כמו התחנפות של יעקוב לג'ורדי שמתלבט אם כדאי לו להכניס את הראש החולה למיטה בריאה. כנראה שעמוק בפנים הוא מתחיל להבין שאחרי כל הפסטיבל הילד הענק יקבל הצעה דומה מקבוצה אחרת בארץ ולא הרבה יותר מזה, וכמובן שילחם על מקומו בהרכב או שיגיע לקבוצה שלא בטוח שתילחם על תארים. יהיה מעניין לראות אותו רב עם עטר/בן חיים, או רואה את אצילי/מיכה/סקאריונה משחקים לפניו.
לא הייתי קורא לזה מחרבן עלינו כי הוא מתנהג כך עם כולם.maor20094 כתב:המועדון אשם, במקום להוציא הודעה חריפה בפעם הראשונה הם נתנו שקט והאבא מחרבן על כולנו.
אלונה הייתה צריכה לשים לו סוף ב14.5 במשחק ההוא בסמי עופר כשהוא החליט לקשקש ב"שבת במגרש" כי משם הוא המשיך לקשקש גם ביולי, גם בספטמבר ועד היום.
שלום ולא להתראות יעקב ומאור בוזגלו ובאמת שלא ארגיש בחיסרונכם.