מאור החזיר לאלונה ולקהל בריבית דריבית על האמון והתמיכה שקיבל פה גם על המגרש וגם מחוצה לו - ועל כן צריך פשוט לעמוד על הרגליים, להריע לשחקן הכי טוב שהיה פה מאז יוסי בניון ולומר פשוט תודה ובהצלחה ליהלום הנדיר הזה, שזכינו לראות על הדשא בוסרמיל

תקשיבי הילה, אני מאוד מעריך את מאור מליקסון. מדובר בשחקן הגדול ביותר שהיה לנו כאן בשנים האחרונות, שחקן אדיר ששווה לקנות כרטיס בשבילו אבל אני מאוכזב מהעזיבה שלו. כבר בקיץ היו על מאור לא מעט קופצים ולפי מה שהבנתי קבוצה מצמרת הליגה ביוון גם התכוונה להגיש עליו הצעה בקיץ.הילה חדד כתב:מצד שני משה, למה לרצות שהעסקה תתפוצץ.
לא מבינה ממה יש לך ליהיות מאוכזב. מאור רוצה להתקדם (גם אם לדעתך לא מקצועית, לפחות כספית) למה לעצור אותו ? מה זה יתן לנו לקבל שחקן שמרגיש אכזבה?
להגיד לך שאני כועסת על מאור? ממש ממש ממש לא. זכותו להרגיש שהוא רוצה לצאת לשחק בחו"ל. מעדיפה שזה יהיה לאירופה ולא ל"אחת הגדולות" שאז באמת היה סיבה להרגיש אכזבה. אלונה גם לא אכזבה, הרגישה ש500-600 אלף יורו זה מעט, סירבה הם מתעקשים העלו ל700. אם מאור רוצה לצאת- אי אפשר להשאיר בכוח.
אפשר רק לאחל הצלחה ולהתעודד מכך שאתמול נראינו קבוצה גם כשמאור לא היה במיטבו. צריך להתחיל להבין שאסור לנו להיבנות על שחקן אחד.
1. גם לעבור היום לקריית שמונה זה להתקדם מבחינה מקצועית (מקום רביעי בטבלה, עם סגל ויכולת שישמרו אותם כניראה מעלינו עד סוף השנה). גם הפועל ת"א ומכבי חיפה זה קידום (ובקיץ הזה אם לא הבא גם האופציה הזאת הייתה עולה).הילה חדד כתב:אני עדיין לא מבינה למה, לפעמים חייבים גם לחשוב לא רק על התחת של עצמנו. הוא רוצה להתקדם, הוא מרגיש שזו הזדמנות- אי אפשר לעצור בעדו.
אגב, הטיעון הזה שאנשים בקהל קנו מנוי בשביל מאור, קצת מצחיק... וזה בדיוק מה שאני אומרת כאן, לא קונים מנוי בשביל שחקן אחד, לא רוצה ליהיות קבוצה שבנויה על שחקן אחד- ולכן אני מעודדת אתמול, הראינו יכולת גם כשמאור לא היה במיטבו. די עם התלות הזו בשחקן אחד ואולי העזיבה הזו תיהיה לטובה גם לכולם, נוכל לשחק קבוצתי ולא ליהיות תלויים ביכולת של מאור.
שחקן גדול, כשרוני מאוד. שיצליח.
אז למה אתה עונה ?משה אוחיון כתב: כמו עוד משתמש כאן בפורום אתה בן אדם שפשוט לא ראוי לתגובה. תרשה לי, כמו שעשיתי בכל התקופה האחרונה, פשוט לעבור הלאה כשאני רואה את ההודעות שלך ולא לבזבז את הזמן שלי על אנשים כמוך.
גם מהפועל פתח תקווה הולכים לאירופה(אבוחצירא, דודו ביטון). למעשה, אם בעבר מכבי חיפה היו רוכשים את מיטב הישראלים מקבוצות כמו הפועל פתח תקווה והפועל באר שבע, היום קבוצות מליגות שהם לא החזקות באירופה (פולין, יוון, קפריסין) רוכשות אותם.8red כתב:משה, חשבתי שאתה דוגל בגישה שהקבוצה היא מעל לכל ואין שחקן שהוא מעל הקבוצה.
ידענו להתגבר על עזיבות של שחקנים גדולים - והפעם זה לא שאנחנו מוכרים מישהו לקבוצה גדולה בישראל אלא מוציאים שחקן ישירות מוסרמיל לאירופה.
תחשוב מתי הייתה הפעם האחרונה (אם בכלל) שזה קרה?
תחשוב על איזה מסר זה משדר לשחקני כדורגל ברמה של מאור שרואים את באר שבע כמקום נידח שאי אפשר לצמוח ולהתפתח בו? איך זה תורם למיתוג המועדון?
זכותך להתבאס כאוות נפשך אבל יש דרכים יותר עדינות לבטא את זה. בטח כלפי אנשים כמו אלונה וכמו מאור - שני האנשים שדאגו לשמור את המועדון הזה בחיים ולהעלות אותו חזרה על דרך המלך.
אז לא הבנתי, זכותי להיות מאוכזב ניר או לא? זכותי לחשוב שבזמן שכולם מתעסקים בכסף שמאור יקבל ובכסף שיכנס לאלונה אף אחד לא באמת חושב על העובדה שאנחנו מאבדים את השחקן המרכזי שלנו?8red כתב:משה, לגבי הזלזול שלך בעניין ההתקדמות המקצועית (בנוסף לזו הכלכלית) שעושה מאור - אני מפנה אותך לטופיק הזה: https://www.crazyred.co.il/forum/viewto ... 432#p79432" onclick="window.open(this.href);return false;
תראה מה הבחור הפולני ענה לי לגבי מעבר של שחקנים מקרקוב לקבוצות אחרות ביבשת ותגלה שיצאו משם שחקנים לקבוצות בליגות בכירות וגם למועדונים יחסית גדולים במדינות אחרות.