לוח משחקים - סגל - סטטיסטיקה 26/27

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

Re: לוח משחקים - סגל - סטטיסטיקה 26/27

שליחה על ידי Itay »

ForeverRed כתב:
09 יולי 2026, 10:58
אתה טרחן ומעיק שקושר בין דברים שאין ביניהם שום קשר, אבל קח כותרת אלטרנטיבית:

״באר שבע בטירוף: 97% מהקצאת הכרטיסים לאלוף האלופים נחטפה תוך שעות בודדות. עשרות אחרונים נותרו״.

מרגיש יותר טוב?

ואגב, במקרה או שלא הכרטיסים שנותרו הם בפינת היציע.
אולי לא מבינים שהמקומות לא מסומנים.
בכל מקרה, גם זה לא ישאר.
יש לך ציפיות של ריאל מדריד מהמועדון
וציפיות של בני ריינה מהקהל וזה בסדר זה שלך.
נסכים שלא להסכים

ולא, תוך כמה שעות הייתי מצפה לסולד אאוט של חצי איצטדיון ולא לנתון של ה-97% שזרקת פה שגם הוא לא בהכרח נכון.
באמונה שלי הקהל של אלופת המדינה צריך למלא חצי מהמגרש הביתי שלו תוך שעתיים, כזה אני משוגע על הראש.
נערך לאחרונה על ידי Itay ב 09 יולי 2026, 11:36, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

פיהוק.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Itay כתב:
09 יולי 2026, 11:31
יש לך ציפיות של ריאל מדריד מהמועדון
וציפיות של בני ריינה מהקהל וזה בסדר זה שלך.
נסכים שלא להסכים

ולא, תוך כמה שעות הייתי מצפה לסולד אאוט של חצי איצטדיון ולא לנתון של ה-97% שזרקת פה שגם הוא לא בהכרח נכון.
באמונה שלי הקהל של אלופת המדינה צריך למלא חצי מהמגרש הביתי שלו תוך שעתיים, כזה אני משוגע על הראש.
קהל של בני ריינה שרכש 7200/7300 כרטיסים מתוך 7500, בכמה שעות, בתקופה של קיץ עם הגבלה של כרטיס אחד למנוי.

איזה דיון מגוחך.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

הבעיה היא לא הקהל, הבעיה היא הסנגור
לכולם יש כתבי חצר וכותרות מפוצצות על כל פליצה

אצלנו סולד אאוט מנויים בכלום זמן צרצרים

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Itay כתב:
09 יולי 2026, 10:22
זה לא 10,000 אלא 7,500.

הנקודה היא לא על האם יהיה בסוף סולד אאוט או לא,
הנקודה היא שהקהל טופ עייפים בארץ והכי איטי ברכישת כרטיסים גם כשמדובר בפאקינג משחק ביתי שצריך למלא בו סה״כ חצי איצטדיון וזהו אותו הקהל שמצפה מהמועדון לפעול בטירוף ולסגור רכש במהירות האור. נאה דורש נאה מקיים.

וכן, אני מצפה מקהל של אלופת המדינה להסתער על כרטיסים ולגמור את ההקצאה עוד לפני שהיא נפתחת לקהל הרחב, לא ציפייה כזו מוגזמת. מי שחושב שזו טענה ״מעיקה״ אבל מבקר את המועדון על כל פיפס שלא לפי הלו״ז שבראש שלו זה מעיד בעיקר עליו.
א. כמו שכבר כתבו לך אתה קושר דברים שאין ביניהם קשר, שני דיונים נפרדים. אני יכול לענות לך באותו מטבע ולהזכיר שיש פה בפורום אנשים שכן קונים כרטיסים לכל משחק וקונים מנוי ראשונים בלי קשר למחיר, שעה, מזג אוויר או כל תירוץ אחר ועדיין חוטפים ממך ביקורת על הביקורת ככה שהטענה הזאת די מתבטלת.
ב. ולא תאהב את זה - למועדון מגיעה ביקורת גם בנושא השיווק. עכשיו תגיד ״קבוצה אלופה לא צריכה לשווק את עצמה״ והאמת שאם תשאל אותי אני הכי בעולם ארצה להסכים איתך אבל עובדה שלא וזה כל פעם מחדש ככה. זה מתבטא בכרטיסים ובמרצ׳ ובסוף בסוף מחלחל גם לאנרגיות במגרש.
ברגע שמקבלים את זה אפשר להגיד קהל חרא ובאד לאק וזה מה יש ואפשר להבין שזו לא גזירת גורל, שבבאר שבע חיים אותם ישראלים שחיים בתל אביב, ירושלים וחיפה ואז לשנס מותניים ולהתחיל לעבוד.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

dor69 כתב:
09 יולי 2026, 19:17
א. כמו שכבר כתבו לך אתה קושר דברים שאין ביניהם קשר, שני דיונים נפרדים. אני יכול לענות לך באותו מטבע ולהזכיר שיש פה בפורום אנשים שכן קונים כרטיסים לכל משחק וקונים מנוי ראשונים בלי קשר למחיר, שעה, מזג אוויר או כל תירוץ אחר ועדיין חוטפים ממך ביקורת על הביקורת ככה שהטענה הזאת די מתבטלת.
ב. ולא תאהב את זה - למועדון מגיעה ביקורת גם בנושא השיווק. עכשיו תגיד ״קבוצה אלופה לא צריכה לשווק את עצמה״ והאמת שאם תשאל אותי אני הכי בעולם ארצה להסכים איתך אבל עובדה שלא וזה כל פעם מחדש ככה. זה מתבטא בכרטיסים ובמרצ׳ ובסוף בסוף מחלחל גם לאנרגיות במגרש.
ברגע שמקבלים את זה אפשר להגיד קהל חרא ובאד לאק וזה מה יש ואפשר להבין שזו לא גזירת גורל, שבבאר שבע חיים אותם ישראלים שחיים בתל אביב, ירושלים וחיפה ואז לשנס מותניים ולהתחיל לעבוד.
א. לא ביקרתי אף אחד ספציפי כאן בקשר לכרטיסים אלא באופן כללי אותנו כקהל שצריך כמה ימים כדי לסיים הקצאה של 7,500 בטרנר.

ב. אתה בכלל לא טועה, אני אגדיל ואומר שיש לנו במילים עדינות שיווק פח אשפה וזה מתחיל ממחלקת המדיה הסופר חלשה, הלוואי עלינו מישהו סטייל לידור אדמוני מהפועל, אבל זה כבר דיון לזמן אחר.
אז כן בוודאי שיש למועדון אחריות אבל כמו שאמרת זו קבוצה אלופה ולכן הזרקור באופן טבעי יופנה כלפי הקהל שאי אפשר לנקות אותו בכל פעם בגלל תירוץ כזה או אחר.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Itay כתב:
09 יולי 2026, 20:25
א. לא ביקרתי אף אחד ספציפי כאן בקשר לכרטיסים אלא באופן כללי אותנו כקהל שצריך כמה ימים כדי לסיים הקצאה של 7,500 בטרנר.

ב. אתה בכלל לא טועה, אני אגדיל ואומר שיש לנו במילים עדינות שיווק פח אשפה וזה מתחיל ממחלקת המדיה הסופר חלשה, הלוואי עלינו מישהו סטייל לידור אדמוני מהפועל, אבל זה כבר דיון לזמן אחר.
אז כן בוודאי שיש למועדון אחריות אבל כמו שאמרת זו קבוצה אלופה ולכן הזרקור באופן טבעי יופנה כלפי הקהל שאי אפשר לנקות אותו בכל פעם בגלל תירוץ כזה או אחר.
אתה יכול לחלק את זה לשניים, יש מרקטינג של המועדון בכל מה שנוגע לקשר ישיר עם הקהל במדיות השונות ויש יחסי ציבור שזה בגדול דחיפה דרך התקשורת. הראשון קיים בצורה הכי בסיסית ויבשה שיש, השני לא קיים בשום צורה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

dor69 כתב:
09 יולי 2026, 23:02
אתה יכול לחלק את זה לשניים, יש מרקטינג של המועדון בכל מה שנוגע לקשר ישיר עם הקהל במדיות השונות ויש יחסי ציבור שזה בגדול דחיפה דרך התקשורת. הראשון קיים בצורה הכי בסיסית ויבשה שיש, השני לא קיים בשום צורה
בראשון יש שיפור הקיץ.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

dor69 כתב:
09 יולי 2026, 23:02
בתקשורת אין לנו איך להתחרות עם הצבאות של מיץ׳ ושחר ועם השופרות של המאמי הלאומית החדשה מירושלים, ועם נציגים כמו שיש היום שמתיימרים לייצג אותנו עדיף לנו להישאר בלי.

במרקטינג היה יופי של שיפור עם הפאן זון והטאצ׳ בול אבל שם זה נעצר, חלילה מבלי לפגוע בבעלי התפקידים אבל ביחס ליריבות די מביך לראות את הרשתות החברתיות שלנו. גם במרצ׳ המועדון מפסיד מלא כסף פוטנציאלי , יצא לי להסתכל בחנויות אינטרנטיות של כמה מהיריבות, מצב טוב שאם אלו היו פרטי לבוש עם הסמל שלנו הייתי נפרד מכמה מאות שקלים. ועוד אחרי אליפות הייתה להם הזדמנות פז למנף רווחים.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

הצבאות של מיץ ושחר לא נחתו מהשמיים.
הם נבנו בשיטתיות על ידי אנשים שזאת העבודה שלהם.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Itay כתב:
09 יולי 2026, 23:31
בתקשורת אין לנו איך להתחרות עם הצבאות של מיץ׳ ושחר ועם השופרות של המאמי הלאומית החדשה מירושלים, ועם נציגים כמו שיש היום שמתיימרים לייצג אותנו עדיף לנו להישאר בלי.

במרקטינג היה יופי של שיפור עם הפאן זון והטאצ׳ בול אבל שם זה נעצר, חלילה מבלי לפגוע בבעלי התפקידים אבל ביחס ליריבות די מביך לראות את הרשתות החברתיות שלנו. גם במרצ׳ המועדון מפסיד מלא כסף פוטנציאלי , יצא לי להסתכל בחנויות אינטרנטיות של כמה מהיריבות, מצב טוב שאם אלו היו פרטי לבוש עם הסמל שלנו הייתי נפרד מכמה מאות שקלים. ועוד אחרי אליפות הייתה להם הזדמנות פז למנף רווחים.
לא חושב שלהתחרות זו המילה הנכונה, זה לא משחק סכום אפס. אתה צריך לדאוג שידברו עליך ויפמפמו את המסרים שלך, לא למנוע מהיריבות את שלהן.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

הופשרו לנו כרטיסים נוספים (לפני זה היה סולד אואט) מהיציע של מכבי (שער 5).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה