מתלוננים שאין לנו שחקני ספסל אז הנה חלוץ מחליף!
עכשיו קשר שמאלי להרכב ואנחנו בטוב
לא בטוח בכלל.
הוא יותר סקורר מאיגור. יהיו משחקים שיפתח גם לפני איגור.
הוא גם מושלם כדי לשחק חלוץ שני.
רן משחק לא מעט עם 5 - 3 - 2, אם איסט יגיע במקום לשחק שם עם דן יכול לשחק שם עם איסט ליד איגור.
כי אני לא מבין למה להחליף חלוץ שכבש 14 גולים רק לפני 4 חודשים. ספר היה עונה קודמת, העונה זה תורג'מן.
ואני לא מבין למה השאירו את אלמוג, אחרי שהודחנו מאירופה, ואחרי שהבינו שגריטה לא מצא קבוצה.
למה לא לשחרר את אלמוג בספטמבר ולהשאיר בנתיים את גריטה עד ינואר? גם ככה משלמים לו.
מה אני יגיד לך...
הלוואי ואתם צודקים, והוא יחזק אותנו.
כי המאמן שלך לא מחזיק ממנו.
כמו שלא החזיק מגורדנה.
כמו שלא החזיק מספר.
כרגע השאלה החשובה היא לא האם תורג'מן נמחק בצדק (די ברור שאם תעשה סקר 90% יגידו שלא מובן איך תורג'מן נמחק כל כך העונה), אלא מה עושים במציאות הנוכחית שקוזוך לא מחזיק מתורג'מן, ולא מחזיק מאלמוג (כאן אגב ה - 90% בסקר יהיו שלא נספר בצדק כי הוא לא שווה קבוצה גדולה) ולא ספר את גריטה העונה גם כשהיה כאן "רשמית", אלא מה עושים כדי לחזק את הסגל והתשובה היא מביאים שחקן שקוזוך כן יחזיק ממנו.
בסוף מה שחשוב זאת לא הדעה שלנו אלא המציאות ואם במציאות קוזוך לא מחזיק משחקן מסוים אז אתה צריך לקוות שההנהלה תרכוש לו שחקן במקומו שהוא כן יחזיק ממנו.
קבוצה שמעלה מהספסל חלוצים גמורים לא יכולה להגיד על זר טוב שמכיר את הליגה ״לא מה שאנחנו צריכים״.
אם איגור נפצע בשלבים הקריטיים של העונה, פאקינג רציניל לאליפות עם תורג׳מן ואלמוג.
לגבי יתר העמדות שנדרשות: קיצוני סופה ובלם מסוג בלם. עדיף מהבלקן. לא יודע למה, צריך מישהו שיודע לעשות הגנה.
קבוצה שמעלה מהספסל חלוצים גמורים לא יכולה להגיד על זר טוב שמכיר את הליגה ״לא מה שאנחנו צריכים״.
אם איגור נפצע בשלבים הקריטיים של העונה, פאקינג רציניל לאליפות עם תורג׳מן ואלמוג.
לגבי יתר העמדות שנדרשות: קיצוני סופה ובלם מסוג בלם. עדיף מהבלקן. לא יודע למה, צריך מישהו שיודע לעשות הגנה.
יישור קו שהוא סיכם במועדון, נותר לראות האם בקיץ או כבר עכשיו.
ג׳בון איסט-
אזרחות: ג׳מייקה
רגל חזקה: שמאל
חתם ב-30.1.25 בהפועל חיפה לאחר שהעביר את רוב הקריירה בקבוצות מג׳מייקה וקוסטה ריקה, האחרונה הינה ספריסה (של ג׳ימי מארין), בטוטאל לפני שהגיע ארצה כבש סה״כ 125 שערים.