אמת
מח' 20 : הפועל ב"ש - עירוני ק"ש, 19:30, שבת, 24.1, טרנר
Re: מח' 20 : הפועל ב"ש - עירוני ק"ש, 19:30, שבת, 24.1, טרנר
אני בטוח שההתבלטות היחידה של קוזוך בהרכב זה מי יפתח קיצוני מבין השלושה (כנאען גאנח או אחמד) כל השאר סגור ולא ישתנה.
- ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
- Title: תומאס פאוקינג שלבי
Re: מח' 20 : הפועל ב"ש - עירוני ק"ש, 19:30, שבת, 24.1, טרנר
איילון אלמוג הוא שחקן קלאסי להשתמש בו בטרייד לאיזה הפועל חיפה/קריית שמונה/הפועל פתח תקווה כזאת כדי להביא מהם בינואר את אחד הזרים שלהם. אין לו מקום בהפועל באר שבע.shovalb9 כתב: ↑21 ינואר 2026, 21:38סליחה אבל הבעיה עמוקה יותר מלתת לכנעאן לשחק במקום גנאח. רן צריך לשנות מערך או לעשות התאמות במערך וזה לצד רענון שחקנים בהרכב יביא איתו את השינוי המיוחל. אם חמודי יהיה תקוע שם באגף והם עוד פעם יניעו בנונשלנטיות אחורה במקום לנסות לתקוף ולפרוץ ולהביא את קש ללחץ - זה יהיה כמו כל התקופה האחרונה. החשיבות של לופז היא בגלל שהוא עוד שחקן קריטי שנכנס ומביא נוכחות לרחבה. אין לנו שם כלום, רק איגור וזה הכי שקוף בעולם. זה מתחיל במאמן שמכריח את דוידזאדה לתמוך בהתקפה עם רגל על הקו, בחמודי שנכנס פנימה ומתקתק עם קינגס. פרץ אם פותח - שלא יעשה תנועה הצידה, הוא עצום וחייב אותו ברחבה! ובצד ימין במקום שדן ביטון יהיה בקו, שייכנס או שיחכה על קצה הרחבה, ושנביא את הבלאגן מביטון, חמודי, קינגס, ואת האופציות הקבועות להכניס כדורים מהאגפים.
לדעתי רועי לוי חייב לפתוח. מזרחי לא מביא את התמיכה ההתקפית,
יש לו יתרונות בבילד אפ, והוא הגנתית טוב לאחרונה, אבל זה לא המשחק שלו וזה כמו לפתוח עם דוידזאדה מול הפועל ואז להכניס את לופז מחליף זה בדיוק התכנון או האסטרטגיה או המחשבה הבסיסית של תחכום ורענון ואלמנט הכי קטן של הפתעה שאין לנו פשוט.
וזה הזוי המצב עם הקרדיט לאיילון אלמוג ותורגמן. לא מקבל את זה.
ועוד הפעם אני לא רוצה לשמוע בוז כשאליאס וזאהי אחמד נכנסים, מי שלא מבין למה הם משחקים שיחשוב אלף פעמים שוב כי הם מביאים דברים מאוד חשובים במשחק שלנו, אבל שיבין מתי הם נדרשים (כשאנחנו מובילים מחצית שניה ונפתחים שטחים בעמידה שלנו או כשאנחנו רוצים לעבור לאיזשהו סיטואציה של מעברים)
ולא תשכנעו אותי, לא מצליח להבין איך סאבובו לא קיבל דקה מאז הסיבוב הקודם, נגד קש. הזיה.
גם סאבובו לא קשור לרמות האלה. לא צריך לדחוף אותו בכוח רק כי הוא זר. מעדיף עליו את ניב וקנין מהנוער בכל יום בשבוע. הפועל פתח תקווה גם במגעים איתו מאז שטאבי נמכר.