צ'רנו מורה - הפועל ב"ש, חמישי, 1.8, 20:30
Re: צ'רנו מורה - הפועל ב"ש, חמישי, 1.8, 20:30
טוב חלאס, זה נושא משחק. רוצים לחזור על אותם מנטרות יש נושא מלפפונים, נושא אלונה, יש מספיק נושאים. זה נושא משחק - בוא לפחות נשמור את אלה נקיים.
מקווה לראות את יוספי וספר פותחים על חשבון סטויאנוב ובדש. בהרגשה משחק סופר חשוב שיכול לתת דחיפה לא קטנה קדימה. פתאום אתה עובר שלב, פתאום מגיעים עוד איזה שני זרים חדשים ואז אתה שני סיבובים מבתים (כשאתה יכול גם להתמודד עם הצ'כים ראש בראש בסיבוב הבא) וההרגשה הכללית היא חיובית.
אז נכון שאין לנו מישהו שיודע לעשות את הדבר הזה, נו, לשים את הכדור ברשת ונכון שלא מצליחים לחבר שתי מסירות, אבל אני אופטימי ויודע כמה מומנטום הוא חשוב ואנחנו הולכים להתחיל עכשיו במומנטום חיובי.
מקווה לראות את יוספי וספר פותחים על חשבון סטויאנוב ובדש. בהרגשה משחק סופר חשוב שיכול לתת דחיפה לא קטנה קדימה. פתאום אתה עובר שלב, פתאום מגיעים עוד איזה שני זרים חדשים ואז אתה שני סיבובים מבתים (כשאתה יכול גם להתמודד עם הצ'כים ראש בראש בסיבוב הבא) וההרגשה הכללית היא חיובית.
אז נכון שאין לנו מישהו שיודע לעשות את הדבר הזה, נו, לשים את הכדור ברשת ונכון שלא מצליחים לחבר שתי מסירות, אבל אני אופטימי ויודע כמה מומנטום הוא חשוב ואנחנו הולכים להתחיל עכשיו במומנטום חיובי.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
בדש במסיבת עיתונאים=פותח מחר בוודאות
- ForeverRed
הכוכב של הקבוצה.
- dardasmiley
בכלל מסיבת עיתונאים של לוזרים "צרנו מורה היא קבוצה טובה" בחיאת אפילו ב-11 בשכונה לא יגידו את זה עליהם.
שוב פעם בדש...
יש לי הרגשה חזקה שהוא הולך לפתוח עם אותו הרכב. יראה לנייטיבז האלה שרק הוא מבין כדורגל
שוב פעם בדש...
יש לי הרגשה חזקה שהוא הולך לפתוח עם אותו הרכב. יראה לנייטיבז האלה שרק הוא מבין כדורגל
לא נסחפת בכללdardasmiley כתב: ↑31 יולי 2024, 21:13בכלל מסיבת עיתונאים של לוזרים "צרנו מורה היא קבוצה טובה" בחיאת אפילו ב-11 בשכונה לא יגידו את זה עליהם.
שוב פעם בדש...
הרגתם את בדש
לא הוגן
לא הוגן
אם היה משחק באגף השני מילא, אבל הוא מועדף על השחקן הכי טוב בקבוצה.
זה מכעיס ובצדק מוחלט.
מאוד מקווה שמחר נראה את קניונס ויוספי/פרץ בהרכב.
צריכים גול, וצריך שחקנים שיש להם רקורד בזה כמו חטואל, יוספי ופרץ צריכים להיות על הדשא, וקניונס הוא היוצר הכי טוב בקבוצה ובפער.
כנראה שלא כולם ביחד, אבל למחצית שנייה למצב שחייבים גול אני בהחלט מעדיף חטואל חלוץ, יוספי בשמאל ופרץ גם כן במגרש.
מסטויאנוב ותורגמן צריך נס כדי לראות גול.
זה מכעיס ובצדק מוחלט.
מאוד מקווה שמחר נראה את קניונס ויוספי/פרץ בהרכב.
צריכים גול, וצריך שחקנים שיש להם רקורד בזה כמו חטואל, יוספי ופרץ צריכים להיות על הדשא, וקניונס הוא היוצר הכי טוב בקבוצה ובפער.
כנראה שלא כולם ביחד, אבל למחצית שנייה למצב שחייבים גול אני בהחלט מעדיף חטואל חלוץ, יוספי בשמאל ופרץ גם כן במגרש.
מסטויאנוב ותורגמן צריך נס כדי לראות גול.
מכבי תל אביב הפסידו היום וירדו לאירפאית.
מכבי חיפה בפיגור 3 נגד אזרים.
אנחנו באפס אפס עם קבוצה חלשה. אפשר וצריך לעבור אותם ולהתקדם הלאה.
מקווה שלא נראה מאמן מקובע כמו לוזון אתמול, אלא כזה שיודע להיות יצירתי, לחשוב מחוץ לקופסא ולא לפחד משינויים כשצריך!
מכבי חיפה בפיגור 3 נגד אזרים.
אנחנו באפס אפס עם קבוצה חלשה. אפשר וצריך לעבור אותם ולהתקדם הלאה.
מקווה שלא נראה מאמן מקובע כמו לוזון אתמול, אלא כזה שיודע להיות יצירתי, לחשוב מחוץ לקופסא ולא לפחד משינויים כשצריך!
שמע ממליץ לך לחזור לראות ברפרוף עד דקה 60 את כל המצבים שלנו. הוא רק קיבל מצבים ולא עשה מהם תכלס. אם הוא יביא מספרים אף אחד לא יבוא אליו בטענות, לא הביא וכמו שיוסי אמר השחקן הכי טוב בהתקפה נושף לו בעורף (נושף כי הוא לא בכושר)
מקווה שדיינר גם יפתח, בכל מקרה הלוואי שסטויאנוב יקבל ספסל כבר.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- Melikson24
סורפרייז:
ההרכב המשוער להיום הוא ההרכב שפתח במשחק הקודם ומול מכבי.
מה שנקרא הרכב מנצח לא מחליפים.
ההרכב המשוער להיום הוא ההרכב שפתח במשחק הקודם ומול מכבי.
מה שנקרא הרכב מנצח לא מחליפים.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא צריך להפתיע אף אחד, זה הדבר המרכזי שאוהדי נתניה אמרו עליו כמו שכתבתי כשמונה:
Sir Alex Ferguson כתב: ↑02 יוני 2024, 18:56חבר אוהד נתניה אומר שהוא מאוד מקובע, כמו אבוקסיס יש לו סגנון אחד של כדורגל שהוא לא זז ממנו, ״כשזה טוב זה רצף של ניצחונות וכדורגל טוב, כשזה רע זה רצפים שאתה רק מפסיד וגם מתפרק לפעמים״, נתן את המשחקים מול בית״ר כדוגמא, שחטף מהם 3 - 0 בגמר הגביע ואז שיחק מולם בליגה באותה צורה בדיוק ושוב חטף 3 -0 ואז גם פוטר מנתניה כי הרגישו שאין לו גרף למידה והוא לא גמיש מספיק מחשבתית.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- Melikson24
אין קשר בין סגנון וצורת משחק להרכב.
אין לי בעיה עם סגנון משחק של מאמן, יש לי בעיה עם בחירת שחקנים לא טובה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Melikson24 כתב: ↑01 אוגוסט 2024, 10:45אין קשר בין סגנון וצורת משחק להרכב.
הוא כניראה חושב שזה ההרכב שמשרת הכי טוב את צורת המשחק שהוא מאמין בה ובגלל זה ההרכב לא משתנה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!