אפשר לינק בבקשה?סניור כתב:בסופו של דבר, אחרי כל השיח שהתפתח בנושא (מודה שלא ראיתי בזה שום בעייתיות לפני שהעלו את זה) צעד חכם ומאחד.
שירים חדשים לעונת 2015/16
Re: שירים חדשים לעונת 2015/16
הפזמון של נוואקמה נתקע לי בראש...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
השירים נכנסו מצוין אתמול.
השיר של וסרמיל אדיר, השיר של נואקמה לא יוצא מהראש, השיר של ראדי הולך להיות להיט.
השיר של וסרמיל אדיר, השיר של נואקמה לא יוצא מהראש, השיר של ראדי הולך להיות להיט.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
עבודה מעולה של הארגון.
אחרי כל הדיבורים על השיר של טוני, במגרש הפזמון פשוט אש.
אחרי כל הדיבורים על השיר של טוני, במגרש הפזמון פשוט אש.
- The red one
היה קצת פחות אפשר להרגיש אותם מסביב לגוש לצערי הרב..
לאט לאט הם יכנסו יותר ויותר טוב..התכנון היה לחלק 7000 שירונים לקהל, אבל ההסעות נתקעו בפקקים ובפועל כשנכנסו היציע היה כבר די מלא מה שהקשה על הפיזור שלהם..
נכון שכעסתי אחרי הגמר שנה שעברה אבל פעם אחר פעם אתם מוכיחים שקורצתם מחומר מיוחד.gilcohen כתב:לאט לאט הם יכנסו יותר ויותר טוב..התכנון היה לחלק 7000 שירונים לקהל, אבל ההסעות נתקעו בפקקים ובפועל כשנכנסו היציע היה כבר די מלא מה שהקשה על הפיזור שלהם..
אל תעז להתנצל. אתם ענקיים וממלאים את הלב בגאווה. תודה רבה על הכל.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
השיר שגיל שגיב הציע לשיר צדק.. "גולני שלי" יפה מאוד
תודה.שמעון א כתב:השיר שגיל שגיב הציע לשיר צדק.. "גולני שלי" יפה מאוד
השיר של גורש יצא פצצה !!!!
גם אני אהבתי את השיר שגיל הציע, מקווה שיאמצו אותו.
היה פצצה אתמול, מראה שוב שהקהל שלנו מיהר לשפוט ולצעוק בושה בושה וביזיון. השיר של גורש היה גדול ונוואקמה, שכמה שהכפישו את השיר הזה ואמרו שהוא גרוע, לא יוצא לי מהראש מאז.
היה פצצה אתמול, מראה שוב שהקהל שלנו מיהר לשפוט ולצעוק בושה בושה וביזיון. השיר של גורש היה גדול ונוואקמה, שכמה שהכפישו את השיר הזה ואמרו שהוא גרוע, לא יוצא לי מהראש מאז.
לצערי הפועל תל אביב כבר משתמשים בלחן של גולני שלי
gilcohen כתב:לצערי הפועל תל אביב כבר משתמשים בלחן של גולני שלי

וכידוע לכם אנחנו שואפים לשמור על כמה שיותר מקוריות בשירים/תפאורות ובכל מה שאנחנו עושים, אל תדאגו תסמכו על הארגון שכמו שלכל שחקן חיברנו שיר טוב גם לצדק יהיה, ולמי שיש רעיונות יכול לשלוח בהודעה פרטית לעמוד של ה-UltraSouth.

ביום חמישי היה " שיר חדש " עם המנגינה של זגורי, מישהו יודע על מה מדובר ?

המילים : או או או או או או חחחmaor20094 כתב:ביום חמישי היה " שיר חדש " עם המנגינה של זגורי, מישהו יודע על מה מדובר ?