הפניה הפסימית מחזור 33
Re: הפניה הפסימית מחזור 33
חברים מליקסון כבר לא ילד, הוא בן 30 .
אני לא מבין דבר אחד , אלישע רואה שהוא בחלק גדול מהמשחק פשוט נעלם ,למה לא להעביר אותו לאמצע כדי שייכנס למשחק?
זה עבד טוב בשבועות האחרונים כשנכנס לאמצע , הוא היה מעורב במשחק , שיתף פעולה טוב עם בוזגלו והרווחנו את שניהם.
אי אפשר כל פעם שמליקסון בשמאל להרוויח רק את בוזגלו ואותו לא להרגיש , או להיפך.
באמצע מליקסון יכול להיות יותר אפקטיבי, צריך להשלים עם זה שזה לא מליקסון של התקופה הקודמת, השחקן התבגר וצריך ורצוי לשנות לו את העמדה לכזאת שיותר תתאים לו.
אלישע חייב להכין תכנית מסודרת של כל רבע שעה שחקני ההתקפה מתחלפים. לשגע את שחקני היריבה.
פעם אחת מליקסון בשמאל , דובב באמצע , בוזגלו ימין
פעם שניה דובב בשמאל , בוזגלו באמצע , מליקסון בימין
ופעם נוספת מליקסון באמצע , בוזגלו בשמאל , דובב בימין .
בכל קבוצה מתוקנת יש את הדברים האלה, צריך לנסות עד שייתפס.
אני לא מבין דבר אחד , אלישע רואה שהוא בחלק גדול מהמשחק פשוט נעלם ,למה לא להעביר אותו לאמצע כדי שייכנס למשחק?
זה עבד טוב בשבועות האחרונים כשנכנס לאמצע , הוא היה מעורב במשחק , שיתף פעולה טוב עם בוזגלו והרווחנו את שניהם.
באמצע מליקסון יכול להיות יותר אפקטיבי, צריך להשלים עם זה שזה לא מליקסון של התקופה הקודמת, השחקן התבגר וצריך ורצוי לשנות לו את העמדה לכזאת שיותר תתאים לו.
אלישע חייב להכין תכנית מסודרת של כל רבע שעה שחקני ההתקפה מתחלפים. לשגע את שחקני היריבה.
גדיר יהיה מעולה
אנחנו רעבים לחלוץ שעושה תנועה.. יש לנו כל כך הרבה מוסרים מצויינים
אנחנו רעבים לחלוץ שעושה תנועה.. יש לנו כל כך הרבה מוסרים מצויינים
- OMERREMO33
מסכים מאד עם רן. לדעתי ה"טריו" צריך להיות נאסר מליקסון בוזגלו
איזה בלבול במוח וחוסר הכרה בעובדות.ran כתב:חברים מליקסון כבר לא ילד, הוא בן 30 .
מליקסון בן 30??? מה הוא נהיה פתאום זקן?? זה לא מנע ממנו לבקש חוזה ארוך טווח בסכומים אסטרונומיים.
במקום להגן עליו אתה מעליב אותו,גיל 30 זה שיא הפריחה לכדורגלן.
אני בכל אופן ספרתי 4 פעמים חילופי מקומות בין בוזגלו למליקסון במהלך המשחק.
ומליקסון להזכירך אין לו משימות הגנתיות הוא יכול לעשות מה שבא לו,אבל אתמול מכבי הגיעו מוכנים לכניסות שלו לאמצע,כל פעם שהוא רצה להיכנס עשו עליו דאבל.
בקיצור שלא יישתמע מדבריי שאני נגדו,ממש לא,אוהב אותו אהבה עזה,פשוט מצפה ממנו ליותר ולא מוכן להתפשר איתו על בינוניות שזה מה שאתם עושים כאן.
הוא מסוגל להרבה יותר.
לא מתפשרים על בנוניות - אני מעודד מזה שלפני חודשיים הוא היה נטל על הקבוצה וכבר חשבתי שלא נקבל ממנו כלום העונה.אדום זקן כתב: איזה בלבול במוח וחוסר הכרה בעובדות.
מליקסון בן 30??? מה הוא נהיה פתאום זקן?? זה לא מנע ממנו לבקש חוזה ארוך טווח בסכומים אסטרונומיים.
ומליקסון להזכירך אין לו משימות הגנתיות הוא יכול לעשות מה שבא לו,אבל אתמול מכבי הגיעו מוכנים לכניסות שלו לאמצע,כל פעם שהוא רצה להיכנס עשו עליו דאבל.
בקיצור שלא יישתמע מדבריי שאני נגדו,ממש לא,אוהב אותו אהבה עזה,פשוט מצפה ממנו ליותר ולא מוכן להתפשר איתו על בינוניות שזה מה שאתם עושים כאן.
הוא מסוגל להרבה יותר.
בחודשיים האחרונים הוא תרם לא מעט ואני עדיין מסכים שציפינו להרבה יותר ולכן אני עדיין חושב שהוא מסוגל לעשות דברים שיהיו שוברי שיוויון שבוע הבא ובוודאי בעונה הבאה כי הוא במגת השתפרות לא זניחה בכלל
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אדום זקן כתב: איזה בלבול במוח וחוסר הכרה בעובדות.
הוא מסוגל להרבה יותר.
תגיד מה עובר עליך ? אתה לא יכול לרשום הודעה לזלזל בדעה של אחרים כל פעם מחדש? תביע את הדעה שלך ואל תטיף , בגלל תגובות כאלה אני מתבאס לרשום פה.
אני אמרתי שמליקסון זקן ? אמרתי שהוא כבר בגיל שאפשר וצריך לשנות לו עמדה , גם מסי הגדול בתקופה האחרונה עובר מידי פעם לאמצע לאיזור של עושה משחק מה שהוא לא היה בחיים (תפקיד צ'אבי כזה).
גם אני ראיתי אתמול חילופי מקום בדיוק כמוך , רק שצריך לעשות את זה יותר, מליקסון היה לכמה דקות בודדות באמצע במחצית הראשונה ואלה הדקות שהוא נכנס למשחק.
ואם אתה אומר שמליקסון לא עושה עבודות הגנתיות אז אתה לא רואה את המשחק , הוא שורף שטח באגף בעזרה לדודזאדה , לעומת בוזגלו שכמעט ולא עוזר לביטון.
אני חושב שאף אחד לא מתפשר על בינוניות של מליקסון , בגלל זה הרוב מאוכזבים כי הם יודעים שהוא יכול להרבה יותר, ודווקא בגלל שזה לא הולך צריך לנסות את מה שאמרתי כדי להכניס אותו למשחק.
פה נכנס התפקיד של המאמן, אסור להישאר מקובע ולהתפלל לקסמים ושפתאום שחקן יתחיל לשחק כדורגל אחרי שכמעט עונה שלמה לא עשה את זה. הוא מנסה אבל לא הולך לו , צריך לעזור לו.
גדי לגבי היכולת של ארבטמן אני מסכים איתך, אכן לא מייצר מצבים וממעט בכלל להגיע למצבים, חוץ מלשמור על.הכדור לעיתים עם הגב לא עושה כלום חוץ מזה.גדי כתב:ארביטמן - נראה שמשתדל אבל זה כאילו הוא לא מתאים לצורת המשחק של הקבוצה. הוא אפילו לא מחמיץ, פשוט לא מגיע להזדמנויות. פלט ידע לייצר לעצמו מצבים.
אבל בקשר לפלט ההפך הגמור, שחקן.מצויין אך עונה שלמה הרגשתי התבוססות רק עליו שולחים.עליו.את הכשורים.וכל היצירתיות של הקבוצה נפגעת. אין ספק שהקבוצה השנה יותר יצירתית מבחינת משחק מאשר בעונה הקדומת שהתבססנו בעיקר על מצבים נייחים.
אני אוהב מאוד את השילוב של אליניב ודובב בעיקר נגד מכבי. משחק על מהירות ולחץ בעיקר מול ההגנה האיטית של מכבי.
משחק בינוני ומעלה שלנו.
ברדה היה חסר, ישנה תחושה שאין מנהיג כאשר הוא לא נמצא.
לגבי דובב, לא אני המצאתי את המשפט כשהגלים מתחזקים החזקים מתגלים, בצד החיובי של המשוואה אפשר להגיד שבוזגלו זה הדבר הכי טוב שקרה לנו מבחינה מקצועית, בנוסף אוגו וסוארז אבל מהצד השני השחקנים האחרים כמו דובב, נאסר ועוד לא בדיוק ברמה ופה צריך להגיע השידרוג בעונה הבאה. אין ספק שאנחנו מבחינת הרכב לא נופלים מאף קבוצה בליגה אבל המחסור הוא בספסל ששם אנחנו לדעתי מקום 4-5 בליגה.
דבר שהוא טיפה אופטימי זה הובאן שאני מקווה שמשהו אצלו ישתחרר במשחקים הבאים אחרי שהוא הבקיע אתמול, אין ספק שבמחזורים האחרונים הוא בירידה, אולי בגלל שהוא חיפש את המספרים שלו עצמו, והנה זה הגיע אתמול.
ולגבי מליקסון אני אתמול אהבתי את הדרך שמבודדים אותו לאחד על אחד באגף, זה המקום שלו נקודה וככה אנחנו צריכים לשחק כל הזמן על בוזגלו ומליקסון, ובשונה מלחקכם אני חושב שהוא היה לי רע, רק חסר מסירה אחרונה יותר מדוייקת.
ברדה היה חסר, ישנה תחושה שאין מנהיג כאשר הוא לא נמצא.
לגבי דובב, לא אני המצאתי את המשפט כשהגלים מתחזקים החזקים מתגלים, בצד החיובי של המשוואה אפשר להגיד שבוזגלו זה הדבר הכי טוב שקרה לנו מבחינה מקצועית, בנוסף אוגו וסוארז אבל מהצד השני השחקנים האחרים כמו דובב, נאסר ועוד לא בדיוק ברמה ופה צריך להגיע השידרוג בעונה הבאה. אין ספק שאנחנו מבחינת הרכב לא נופלים מאף קבוצה בליגה אבל המחסור הוא בספסל ששם אנחנו לדעתי מקום 4-5 בליגה.
דבר שהוא טיפה אופטימי זה הובאן שאני מקווה שמשהו אצלו ישתחרר במשחקים הבאים אחרי שהוא הבקיע אתמול, אין ספק שבמחזורים האחרונים הוא בירידה, אולי בגלל שהוא חיפש את המספרים שלו עצמו, והנה זה הגיע אתמול.
ולגבי מליקסון אני אתמול אהבתי את הדרך שמבודדים אותו לאחד על אחד באגף, זה המקום שלו נקודה וככה אנחנו צריכים לשחק כל הזמן על בוזגלו ומליקסון, ובשונה מלחקכם אני חושב שהוא היה לי רע, רק חסר מסירה אחרונה יותר מדוייקת.
מליקסון השנה/החודש/השבוע לא טוב נקודה, עם כל הכבוד לכל מיני עקבים ומהלכים יפים אך חסרי תכלית.
בקיץ הוא יעשה הכנה כמו שצריך וייתן עונה מעולה כי הוא לוקח ללב והוא מת לפצות על העונה הזאת.
פה אני בא בטענות לאלישע. זה גישה יפה להאמין בו ולתת לו לחזור לעצמו דרך ההרכב, אבל אם אחרי חצי שנה זה לא עובד אז צריך לשנות ולתת לו לחזור לעצמו מהספסל.
בקיץ הוא יעשה הכנה כמו שצריך וייתן עונה מעולה כי הוא לוקח ללב והוא מת לפצות על העונה הזאת.
פה אני בא בטענות לאלישע. זה גישה יפה להאמין בו ולתת לו לחזור לעצמו דרך ההרכב, אבל אם אחרי חצי שנה זה לא עובד אז צריך לשנות ולתת לו לחזור לעצמו מהספסל.
תאמין לי שאם ייתן משחק טוב בגמר,אני מוחל לו על כל העונה הזאת.גדי כתב:
לא מתפשרים על בנוניות - אני מעודד מזה שלפני חודשיים הוא היה נטל על הקבוצה וכבר חשבתי שלא נקבל ממנו כלום העונה.
בחודשיים האחרונים הוא תרם לא מעט ואני עדיין מסכים שציפינו להרבה יותר ולכן אני עדיין חושב שהוא מסוגל לעשות דברים שיהיו שוברי שיוויון שבוע הבא ובוודאי בעונה הבאה כי הוא במגת השתפרות לא זניחה בכלל
ידידיאל אני מסכים איתך שזה לא המליקסון הגדול שפיללנו בתחילה אבל אני חושב שהוא במגמת שיפור בחודש האחרון, הוא מסוכן וכל כדור שהוא מקבל מעלה את הדופק למגן שמולו, לגבי הספסול אני חושב שלא נכון לעשות את זה, הוא בעלייה, הוא חשוב מאוד במערך, יש חשיבות גדולה גם לביטחון שלו ולספסל אותו או להחליף כל משחק שני פוגם ביכולת שלו, מה גם והכי חשוב שאין לו תחליף ראוי בספסל גם ביום הכי חלש שלו.yedidel כתב:מליקסון השנה/החודש/השבוע לא טוב נקודה, עם כל הכבוד לכל מיני עקבים ומהלכים יפים אך חסרי תכלית.
- OMERREMO33
אדום זקן, גזור ושמור:
הגביע (אם והלוואי) שניקח, יהיה רשום כולו על מליקסון.
כי מה לעשות שאתה מבלבל במוח.ran כתב:
תגיד מה עובר עליך ? אתה לא יכול לרשום הודעה לזלזל בדעה של אחרים כל פעם מחדש? תביע את הדעה שלך ואל תטיף , בגלל תגובות כאלה אני מתבאס לרשום פה.
אני אמרתי שמליקסון זקן ? אמרתי שהוא כבר בגיל שאפשר וצריך לשנות לו עמדה , גם מסי הגדול בתקופה האחרונה עובר מידי פעם לאמצע לאיזור של עושה משחק מה שהוא לא היה בחיים (תפקיד צ'אבי כזה).
גם אני ראיתי אתמול חילופי מקום בדיוק כמוך , רק שצריך לעשות את זה יותר, מליקסון היה לכמה דקות בודדות באמצע במחצית הראשונה ואלה הדקות שהוא נכנס למשחק.
ואם אתה אומר שמליקסון לא עושה עבודות הגנתיות אז אתה לא רואה את המשחק , הוא שורף שטח באגף בעזרה לדודזאדה , לעומת בוזגלו שכמעט ולא עוזר לביטון.
אני חושב שאף אחד לא מתפשר על בינוניות של מליקסון , בגלל זה הרוב מאוכזבים כי הם יודעים שהוא יכול להרבה יותר, ודווקא בגלל שזה לא הולך צריך לנסות את מה שאמרתי כדי להכניס אותו למשחק.
פה נכנס התפקיד של המאמן, אסור להישאר מקובע ולהתפלל לקסמים ושפתאום שחקן יתחיל לשחק כדורגל אחרי שכמעט עונה שלמה לא עשה את זה. הוא מנסה אבל לא הולך לו , צריך לעזור לו.
מליקסון ועבודות הגנתיות זה לא הולך ביחד ולא מבין על איזה שריפת שטחים אתה מדבר? אולי שריפת שטיחים.
ולא שיש לי טענות,כי לטעמי שחקן כמו מליקסון חייב להיות חופשי ולשחק על כל המגרש.
לבלבל פה במוח על המאמן זה אחלה,אבל הדבר שאני הכי כועס כל אלישע זה כמו שאמר כאן ידידאל,נתן לו יותר מדי קרדיט.
יאללה קונה.OMERREMO33 כתב:אדום זקן, גזור ושמור:
מליקסון היה מצויין במחצית הראשונה, מחצית שנייה גמר אוויר וכנראה שגם הייתה הוראה לשחק על בוזגלו שהיה במשחק מצויין