מאגר המאמנים הישראלים שנשאר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dardasmiley

Re: מאגר המאמנים הישראלים שנשאר

שליחה על ידי dardasmiley »

bs war כתב:יש עוד אופציה שאני חשבתי עליה אבל היא מאוד לא בקונצנזוס.
לנסות תקדים שכבר הצליח בלא מעט קבוצות בארץ ובעולם ולתת את הצ'אנס למאמן צעיר שמצליח בתפקידו ומראה פוטנציאל למשהו שונה מהמאמן הישראלי הטיפוסי.

אני מדבר על אופיר חיים.

להגיד לכם שאני אהיה שלם עם החלטה כזו? ממש לא. אבל אני גם לא חושב שדווקא מאמן ותיק ומנוסה זה מה שיעזור. הרבה פעמים אלה דווקא נשארים מאחור בזמן שהכדורגל מתקדם. אני גם לא קונה את זה שמאמן חייב להיות עם ניסיון בעבודה עם כוכבים- אם אתה יודע לסחוף אחריך אנשים, זה לא משנה אם קוראים להם מאור בוזגלו או שגיב יחזקאל.
זה סיכון עצום- אבל אני חושב שכמו שמזהים שחקן צעיר וכשרוני ובוחרים לתת לו את המפתחות, צריך לעשות את זה לפעמים גם עם מאמנים. ויש תקדימים- רוני לוי שאנחנו מהללים כאן קיבל את התפקיד בחיפה אחרי הצלחה עם הנוער, ואם נלך יותר רחוק אז יש גם את גווארדיולה כמובן.

רק מציע רעיון, לשבת עם הבן אדם, לשמוע אותו, את הרעיונות שלו, בסופו של דבר אלה המאמנים שהכי פתוחים לרעיונות וללמידה מהכדורגל המודרני. אם זה נשמע כמו עוד מאמן ישראלי- לוותר, אבל מי יודע, אולי אלונה ואסי יגלו משהו שונה.
הלוואי!!!

סמל אישי של משתמש
taltal

שליחה על ידי taltal »

משאיר את אלישע כמנגר ואופיר חיים כמאמן

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

לנסות תקדים שכבר הצליח בלא מעט קבוצות בארץ ובעולם ולתת את הצ'אנס למאמן צעיר שמצליח בתפקידו ומראה פוטנציאל למשהו שונה מהמאמן הישראלי הטיפוסי.

אני מדבר על אופיר חיים.

להגיד לכם שאני אהיה שלם עם החלטה כזו? ממש לא. אבל אני גם לא חושב שדווקא מאמן ותיק ומנוסה זה מה שיעזור. הרבה פעמים אלה דווקא נשארים מאחור בזמן שהכדורגל מתקדם. אני גם לא קונה את זה שמאמן חייב להיות עם ניסיון בעבודה עם כוכבים- אם אתה יודע לסחוף אחריך אנשים, זה לא משנה אם קוראים להם מאור בוזגלו או שגיב יחזקאל.
זה סיכון עצום- אבל אני חושב שכמו שמזהים שחקן צעיר וכשרוני ובוחרים לתת לו את המפתחות, צריך לעשות את זה לפעמים גם עם מאמנים. ויש תקדימים- רוני לוי שאנחנו מהללים כאן קיבל את התפקיד בחיפה אחרי הצלחה עם הנוער, ואם נלך יותר רחוק אז יש גם את גווארדיולה כמובן.

רק מציע רעיון, לשבת עם הבן אדם, לשמוע אותו, את הרעיונות שלו, בסופו של דבר אלה המאמנים שהכי פתוחים לרעיונות וללמידה מהכדורגל המודרני. אם זה נשמע כמו עוד מאמן ישראלי- לוותר, אבל מי יודע, אולי אלונה ואסי יגלו משהו שונה.

חחח תשמע....קנית אותי אחי. אופיר חיים מאמן ביחד עם איזה שועל ותיק כעוזר או כמנהל מקצועי נשמע לי רעיון ששוה לנסות, בהחלט יכניס טירוף במחזורים הראשונים שנכנס לאצטדיון חדש עם אופיר על הקווים, ברדה על הדשא, והקופ הדרומי במלוא הדרו, כבר יכול לדמיין את זה עכשיו :דגל:

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אני מדבר על אופיר חיים.

תשמע זה רעיון שבהתחלה אולי ידליק את כולם,אבל מה הלאה?
האם הוא יודע להתמודד עם סוללה של כוכבים?
האם הוא כמאמן בנוי להתמודד עם לחץ?
דברים כאילו הכל טוב ויפה שאין לך מה להפסיד ואין ממך ציפיות.
אף אחד כאן,אבל אף אחד אם היה צריך לשים מכיסו כל עונה 15 20 מיליון לא היה הופך את הקבוצה לחוות ניסויים.
צריך מאמן מוכח.

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

אדום זקן כתב: תשמע זה רעיון שבהתחלה אולי ידליק את כולם,אבל מה הלאה?
אף אחד כאן,אבל אף אחד אם היה צריך לשים מכיסו כל עונה 15 20 מיליון לא היה הופך את הקבוצה לחוות ניסויים.
צריך מאמן מוכח.
צודק. אבל מצד שני, אתה ראית אותנו אתמול? מה להפסיד אין לנו כ"כ.
וחוץ מזה במידת הצורך גם נוכל להעיף אותו מחזור עשירי עם פיצוי זעום

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

אין לנו מה להפסיד כל כך? עונה גרועה באיצטדיון החדש + תקציב שיא יכול למוטט את כל מה שנבנה בשנתיים האחרונות.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

nir767676 כתב: צודק. אבל מצד שני, אתה ראית אותנו אתמול? מה להפסיד אין לנו כ"כ.
וחוץ מזה במידת הצורך גם נוכל להעיף אותו מחזור עשירי עם פיצוי זעום
שמע אנחנו נראים פח,כל כך מגעיל שאין לי אפילו חשק לדבר על זה.
אני בטוח שעם מאמן אחר,לא נוכל להראות יותר גרוע,כי חומר שחקנים קיים,רק צריך לדעת מה לעשות איתו.
מצד שני,אני מסתכל על כל המכלול:לחץ הקהל,הרעב להישגים (בעיקר של הקהל לצערי),שנה הבאה עם לפחות 10,000 מנויים,אני מסתכל על ההיצע המאמנים ווואלה מה אני אגיד לך אין אחד שאני חושב שיכול לקחת אותנו יותר קדימה ממה שאנחנו עכשיו.
מי שחשבנו שיכול לעשות את זה כבר סגר בקבוצות אחרות.
ומי שחושב כאן שאיזי או לוזון הם פאריירים,אז אני אגיד לכם שיש לנו הרבה מה ללמוד מהם.
לאור על זה ובהנחה שצוות זר לא יגיע,האופציות הן דלות ואני לא היחתי שם את הכסף שלי על הימורים.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

צריך מאמן מוכח.
שוב, יש תקדימים שהצליחו.

ודווקא לגבי אופיר אני ממש לא דואג ליכולת שלו לנהל חדר הלבשה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

bs war כתב:
שוב, יש תקדימים שהצליחו.

ודווקא לגבי אופיר אני ממש לא דואג ליכולת שלו לנהל חדר הלבשה.
תן לי אחד בבקשה,אבל לקבוצה שמתיימרת לקחת אליפות כן?

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

צריך מאמן מוכח.
מדויק.
לא נותנים רכב במליוני ש"ח לנהג חדש.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אדום זקן כתב: תן לי אחד בבקשה,אבל לקבוצה שמתיימרת לקחת אליפות כן?
רוני לוי במכבי חיפה לקח 3 אליפויות ב 3 עונות הראשונות שלו כמאמן ראשי.
ניר קלינגר במכבי ת"א לקח אליפות בעונה הראשונה שם אחרי 2 עונות בליגת המשנה בבית"ר באר שבע.
אריק בנאדו החליף את ראובן עטר במכבי חיפה לאחר כמה מחזורים שחיפה הייתה במקום ה 11 והצליח לסיים במקום השני. אם הוא היה פותח את העונה יש מצב שהיו לוקחים את האליפות לאוסקר גארסיה ומכבי

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

שמעון א כתב: רוני לוי במכבי חיפה לקח 3 אליפויות ב 3 עונות הראשונות שלו כמאמן ראשי.
ניר קלינגר במכבי ת"א לקח אליפות בעונה הראשונה שם אחרי 2 עונות בליגת המשנה בבית"ר באר שבע.
אריק בנאדו החליף את ראובן עטר במכבי חיפה לאחר כמה מחזורים שחיפה הייתה במקום ה 11 והצליח לסיים במקום השני. אם הוא היה פותח את העונה יש מצב שהיו לוקחים את האליפות לאוסקר גארסיה ומכבי
רוני לוי קיבל את מכבי חיפה אחרי 5 אליפויות רצופות בנוער,שאופיר חיים יגיע לרבע מזה נדבר.
ניר קלינגר קיבל את מכבי אחרי שהשתפשף בביתר ב"ש שנתיים,הוביל אותה לצמרת וכמעט עלה ליגה.
אריק בנאדו בעונה שבנה קבוצה נכשל טוטאלית.
בשורה התחתונה כולם היו אחרי שהשתפשפו וחלקם הגדול הביא תוצאות.
הרבה גם תלוי בחוזקה של המערכת,אז מכבי חיפה החזיקה אצלה את השחקנים הכי טובים,עם התקציבים הכי גדולים והמערכת הייתה חזקה מאוד,אצלנו הכל עדיין שביר.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

אדום זקן כתב: רוני לוי קיבל את מכבי חיפה אחרי 5 אליפויות רצופות בנוער,שאופיר חיים יגיע לרבע מזה נדבר.
ניר קלינגר קיבל את מכבי אחרי שהשתפשף בביתר ב"ש שנתיים,הוביל אותה לצמרת וכמעט עלה ליגה.
אריק בנאדו בעונה שבנה קבוצה נכשל טוטאלית.
בשורה התחתונה כולם היו אחרי שהשתפשפו וחלקם הגדול הביא תוצאות.
הרבה גם תלוי בחוזקה של המערכת,אז מכבי חיפה החזיקה אצלה את השחקנים הכי טובים,עם התקציבים הכי גדולים והמערכת הייתה חזקה מאוד,אצלנו הכל עדיין שביר.
רוני לוי לקח 2 אליפויות בנוער. לא יודע איך הגעת ל 5.
אם אופיר חיים היה מאמן את אחי נצרת וכמעט מעלה אותה ליגה... גם אז לא היית רוצה אותו.
משום מה אתם מתעלם מהעונה הראשונה של בנאדו שהיא הצלחה לכל דבר.

תוסיף גם את ברק בכר שבשנתיים הצליח להגיע פעמיים למקום שלישי ופעמיים לגמר גביע. באחד הוא זכה. אני מניח שאתה וכולנו בעצםהיינו חותמים על גביע אפילו אם זה אומר שאנחנו מסיימים מקום שמיני!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

שמעון א כתב: רוני לוי לקח 2 אליפויות בנוער. לא יודע איך הגעת ל 5.
אם אופיר חיים היה מאמן את אחי נצרת וכמעט מעלה אותה ליגה... גם אז לא היית רוצה אותו.
משום מה אתם מתעלם מהעונה הראשונה של בנאדו שהיא הצלחה לכל דבר.

תוסיף גם את ברק בכר שבשנתיים הצליח להגיע פעמיים למקום שלישי ופעמיים לגמר גביע. באחד הוא זכה. אני מניח שאתה וכולנו בעצםהיינו חותמים על גביע אפילו אם זה אומר שאנחנו מסיימים מקום שמיני!
לפעמים יש לי תחושה שאתה לא כל כך מבין מי זאת הפועל ב"ש ומי זה הקהל שלה.
אתה באמת חושב שיגיע לכאן מאמן חדש,צעיר ויצטרך זמן מישהו כאן ייתן לו??
אתה באמת משווה אותנו לק"ש שם כל מטאטא יורה,שקט,רוגע,אין קהל,אין לחץ ןאין ציפיות.
אם מישהו כאן עדיין לא מבין מי זאת הפועל ב"ש,אנחנו נדבר שנה הבאה,עם עשרת אלפים מנויים,ציפיות בשמיים וקהל רעב ולוחץ.
אם יגיע לכאן מאמן צעיר "בעל פוטנציאל",רק אל תשכח לקנות לו טיטולים של פאמפרס,למה הוא יצטרך אותם אחרי המשחק הראשון בגביע הטוטו,שהקהל שלנו לא יראה כאן טיקי טקה.
קצת בשביל לרענן לך את הזכרון,תיזכר בעונה הראשונה של גיא לוי שגם היה צעיר ומבטיח ותיזכר גם במשחק הראשון שלו בגביע הטוטו,שניצחנו אגב והוא קיבל כזה בוז,שעד היום הוא חירש באוזן אחת.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

אדום זקן כתב: לפעמים יש לי תחושה שאתה לא כל כך מבין מי זאת הפועל ב"ש ומי זה הקהל שלה.
אתה באמת חושב שיגיע לכאן מאמן חדש,צעיר ויצטרך זמן מישהו כאן ייתן לו??
אתה באמת משווה אותנו לק"ש שם כל מטאטא יורה,שקט,רוגע,אין קהל,אין לחץ ןאין ציפיות.
אם מישהו כאן עדיין לא מבין מי זאת הפועל ב"ש,אנחנו נדבר שנה הבאה,עם עשרת אלפים מנויים,ציפיות בשמיים וקהל רעב ולוחץ.
אם יגיע לכאן מאמן צעיר "בעל פוטנציאל",רק אל תשכח לקנות לו טיטולים של פאמפרס,למה הוא יצטרך אותם אחרי המשחק הראשון בגביע הטוטו,שהקהל שלנו לא יראה כאן טיקי טקה.
קצת בשביל לרענן לך את הזכרון,תיזכר בעונה הראשונה של גיא לוי שגם היה צעיר ומבטיח ותיזכר גם במשחק הראשון שלו בגביע הטוטו,שניצחנו אגב והוא קיבל כזה בוז,שעד היום הוא חירש באוזן אחת.
אני בן 32. אני בטוח שהייתי ביותר משחקים ממך. בלי לזלזל חלילה. אז אני יודע מי זאת הפועל ב"ש.
גיא לוי אימן כבר בכמה קבוצות לפני שהגיע אלינו. בליגה הבכירה. וגם עלה ליגה עם צפרירים חולון.

אתה משווה את הלחץ והציפיות שהיו לרוני לוי בחיפה? את הציפיות שהיו לקלינגר במכבי? אתה משווה את באר שבע לשתי הקבוצות אולי הבכירות בכדורגל הישראלי??

שמע, ביקשת דוגמאות למאמנים חסרי ניסיון שהצליחו במאבקי אליפות. רשמתי לך. אתה עדיין מתעקש משום מה למצוא מה לא בסדר.
אתה יכול פשוט לרשום שאתה לא מאמין באופיר חיים או לא מאמין במאמנים חסרי ניסיון וזהו.

שלח תגובה