ג. הטוטו: שלישי, 20:35, מכבי פ"ת בוסרמיל

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

Re: ג. הטוטו: שלישי, 20:35, מכבי פ"ת בוסרמיל

שליחה על ידי yedidel »

אדום בלב בנשמהההה כתב:משחק טוב+ של הקבוצה. האין-אמצע זועק לשמיים. לא היה קישור כמעט. היינו בהחלט שווים ניצחון.
דווקא שמעתי שהוגו הרשים, זה לא תרם לאמצע?

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

yedidel כתב:
דווקא שמעתי שהוגו הרשים, זה לא תרם לאמצע?
שיחק 20 דקות טובות, עשה דברים יפה (לבד) באמצע ונעלם עד סוף המחצית הראשונה. התחיל טוב 20 דקות את הראשונה ואז גמר את הסוס והוחלף מאוחר יותר.

אז מתוך החצי שעה במצטבר שהוא היה לא רע בכלל, הוא החזיק את הקישור בצורה סבירה כמובן בלי עזרה רבה מגל אראל. בכל שאר הזמן, גם שהיה וגם שלא היה על המגרש, הקישור לא היה קיים.

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

אדום בלב בנשמהההה כתב:משחק טוב+ של הקבוצה. האין-אמצע זועק לשמיים. לא היה קישור כמעט. היינו בהחלט שווים ניצחון.
משחק טוב + תגידו אתם חיים בסרט?
מול קבוצה כזאת אנחנו צריכים לשטוף את הדשא,אנחנו נראים פשוט נורא ושום תירוצים לא יעזרו לאף אחד מהפורום
משחק איטי וחסר אימון זה מה שיש לקבוצה כרגע
שום מערך מסודר שום הנעת כדור פשוט נראים גרוע
זה שהגענו למצב אחד מול אשכרה פתח תקווה ואתם אומרים משחק טוב?
חיים בסרט.

סמל אישי של משתמש
The red one

RoICah כתב: משחק טוב + תגידו אתם חיים בסרט?
מול קבוצה כזאת אנחנו צריכים לשטוף את הדשא,אנחנו נראים פשוט נורא ושום תירוצים לא יעזרו לאף אחד מהפורום
משחק איטי וחסר שום אימון זה מה שיש לקבוצה כרגע
זאת לא ההרגשה שיצאתי איתה מהאצטדיון. מבחינתי היה משחק לא רע, הקבוצה פתחה בתלהבות גדולה את המשחק ושהוגו היה בFIRE של ההתחלה גם שיחקנו כמו קבוצת כדורגל מסודרת.
בשאר הזמן דיי שלטנו במשחק, הקבוצה סמכה על ההברקות של מלול והנחישת של אבו לאבן. היו לפחות 2-3 מצבים של 1 על 1 (לא כולל המצב של סוארז שהיה פשוט לבד ומ11 מטר לא עצר אלא יצאה לו הקשתה מוזרה) ו4-5 מצבים שהכדור פספס את הרגל של גבאי/אבו לאבן בסנטימטר או המסירה הייתה טיפ-טיפה חזקה מדיי לחלוצים.

חוזר ואומר שוב - זה היה משחק שהיינו שווים לפחות גול אחד. האיטיות נובעת מכך שאין מרכז שדה וזה גם מה שנראה כ'אין אימון' כי הכדורים פשוט עפו למעלה וטסו מהתקפה להגנה בלי אמצע ..

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

RoICah כתב: משחק טוב + תגידו אתם חיים בסרט?
משחק איטי וחסר אימון זה מה שיש לקבוצה כרגע
שום מערך מסודר שום הנעת כדור פשוט נראים גרוע
זה שהגענו למצב אחד מול אשכרה פתח תקווה ואתם אומרים משחק טוב?
חיים בסרט.
אני חושב שאתה שוכח שהיו חסרים לנו 5 שחקני הרכב + החילוף הקבוע.

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

הפועלעולה כתב: אני חושב שאתה שוכח שהיו חסרים לנו 5 שחקני הרכב + החילוף הקבוע.
זה לא קשור,אתה לא מסכים איתי שאנחנו פשוט נראים חלש?
להזכירך רק שגם עם השחקני הרכב שלך הובסנו לבית'ר שהפסידה היום לאשדוד
גם המרכז הגנה שלנו כבר לא כמו בשנה שעברה..

סמל אישי של משתמש
azb852

שליחה על ידי azb852 »

מאז שאוגו יצא,הקישור חדל מלשחק

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

3 דברים שאהבתי :
- טויטו, נתן עבודה שרק שחקן בית יכול לתת !
- איזה כייף שהקאמלס חזר, אולי בשם אחר אבל בואו נודה בזה, הם היו חסרים במיוחד עם כל הדגלים האלה :דגל: , נקווה שימשיכו לכתוב שירים טובים .
- דור מלול, ואוו איזה משחק..

ומישהו צריך לתת כאפה לגורדנה שיתחיל לזוז.
תמונה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אני חייב להודות שדווקא הופתעתי לטובה הערב.
הגענו בהרכב חסר מאוד ועם ביטחון באדמה, וניכר היה שהתבוסה לבית"ר העירה משהו אצל השחקנים שרצו, נלחמו ולחצו על כל המגרש.
השליטה במרבית הדקות הייתה שלנו, אבל כצפוי לאור ההיעדרויות בחלק הקדמי המשחק שלנו סבל מחוסר מחץ.
אלישע עלה בהרכב של 3 קשרי אמצע, כאשר גורדנה הוא הקדמי מביניהם. גם היום הוא היה בגדר נעלם.
הפתיעו לטובה:
דור מלול - שחקן מאוד מוכשר ופעלתן. חילק היום 3 מסירות לגול, 2 מהן הסתיימו במצבים של אחד על אחד אותם החמיצו גבאי ואבו לאבן.
מעניין יהיה לראות את מלול בעמדת המגן הימני, אך לאור דלילות הסגל בעמדות הקישור זה כנראה לא יקרה בקרוב.
דודי טוויטו - מאוד כישרוני וטכני. אם יתחזק פיזית יוכל לתת תחרות יפה באגף השמאלי בעתיד.

חבל שלא הצלחנו לנצח ולהעפיל לשלב הבא. אני מקווה שראשי הקבוצה יקבעו משחק אימון לסופ"ש הקרוב.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

* דור מלול - אין ספק שהבחור שחקן , אבל חייב פחות לעשות דריבלים מיותרים , ופשוט לשחק פשוט , חילק שני כדורים על מגש של כסף ליוסף ולגבאי.
*דודי טוויטו - בשנה שעברה כבר אמרתי שהילד שחקן ושהוא טוב מבן תורג'מן , מגן שמאלי מוכשר שמאוד מזכיר את אופיר בתחילת דרכו.
*בן ביטון - צריך לשחק קבוע , מגן ימיני הטוב ביותר שיש לנו בסגל.
*גל אראל - הכי חלש על המגרש.
*רועי גורדנה - יכול להכנס למשוואה במתמטיקה , כי הוא היה על תקן נעלם. צריך לשחק באמצע , לא בא לקבל כדורים , רץ הרבה , אבל לא עשה הרבה.
יוסף אבו לאבן - די ריחמתי עליו אני חייב להודות , לא משחקים על חלוץ 1.70 כדורי גובה כאילו הוא פלט , רץ המון , ניסה , החמיץ הזדמנות מעולה.
*סוארז & פאיוביץ' - קצת פחות בכושר משנה שעברה , אבל מהם אני לא דואג.
*רובי לבקוביץ' - לא הייתה לו יותר מדי עבודה , אבל בכללי שוער טוב.
מחליפים - דן ביטון , רן רובין - לא אשפוט אותם מדי , אבל בכללי לא רואה להם עתיד מבטיח.
לגבי הוגו התייחסתי כבר , כנ"ל לגבי דובב.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

ForeverRed כתב:אני חייב להודות שדווקא הופתעתי לטובה הערב.
הגענו בהרכב חסר מאוד ועם ביטחון באדמה, וניכר היה שהתבוסה לבית"ר העירה משהו אצל השחקנים שרצו, נלחמו ולחצו על כל המגרש.
השליטה במרבית הדקות הייתה שלנו, אבל כצפוי לאור ההיעדרויות בחלק הקדמי המשחק שלנו סבל מחוסר מחץ.
אלישע עלה בהרכב של 3 קשרי אמצע, כאשר גורדנה הוא הקדמי מביניהם. גם היום הוא היה בגדר נעלם.
הפתיעו לטובה:
דור מלול - שחקן מאוד מוכשר ופעלתן. חילק היום 3 מסירות לגול, 2 מהן הסתיימו במצבים של אחד על אחד אותם החמיצו גבאי ואבו לאבן.
מעניין יהיה לראות את מלול בעמדת המגן הימני, אך לאור דלילות הסגל בעמדות הקישור זה כנראה לא יקרה בקרוב.
דודי טוויטו - מאוד כישרוני וטכני. אם יתחזק פיזית יוכל לתת תחרות יפה באגף השמאלי בעתיד.

חבל שלא הצלחנו לנצח ולהעפיל לשלב הבא. אני מקווה שראשי הקבוצה יקבעו משחק אימון לסופ"ש הקרוב.
זה שאלה גדולה מבחינתי עד כמה מלול באמת מתאים לעמדת המגן.
הוא לא נראה מספיק פיזי ואגרסיבי בעבודת ההגנה (מהמעט שראיתי כמובן). סביבת הקישור נראית לי כיותר טבעית לו.
במשחקים מול קבוצות עם חלק קדמי טוב הייתי מעדיף לראות בעמדת המגן את ביטון\אילוז.
במשחקים מול קבוצות קטנות יותר או במצבים של פיגור הוא כן יכול להיות אקס פקטור מאגף ימין. אם זה על הקו או אפילו כניסה מהמרכז.
טוויטו גם עליי עשה רושם טוב במחצית הראשונה, בשנייה די נעלם.

אני גם התאכזבתי מגורדנה. עם הוגו ואראל ששיחקו בקו אחד היה לגורדנה הרבה חופש ללכת לאן שהוא רוצה בהתקפה.
הוא שוב לא היה מספיק בולט והאחראי הכמעט בלעדי ליצירת מצבים היה מלול. מרגע שיצא הפסקנו לשחק לחלוטין.

חבל שלא ניצחנו. זה הגיע מאוד לשחקנים שהפעם נתנו את הכל.
ראו גם שאלישע מאוד רוצה סוף סוף לרשום ניצחון כשדחה כמה שרק אפשר את החילופים.
חבל גם שאסקלינג לא קיבל מחצית.
משחק אימון מול הפועל פ"ת בשבת יכול להיות מאוד מתאים.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

yossi כתב: זה שאלה גדולה מבחינתי עד כמה מלול באמת מתאים לעמדת המגן.
הוא לא נראה מספיק פיזי ואגרסיבי בעבודת ההגנה (מהמעט שראיתי כמובן). סביבת הקישור נראית לי כיותר טבעית לו.
במשחקים מול קבוצות עם חלק קדמי טוב הייתי מעדיף לראות בעמדת המגן את ביטון\אילוז.
במשחקים מול קבוצות קטנות יותר או במצבים של פיגור הוא כן יכול להיות אקס פקטור מאגף ימין. אם זה על הקו או אפילו כניסה מהמרכז.
טוויטו גם עליי עשה רושם טוב במחצית הראשונה, בשנייה די נעלם.

אני גם התאכזבתי מגורדנה. עם הוגו ואראל ששיחקו בקו אחד היה לגורדנה הרבה חופש ללכת לאן שהוא רוצה בהתקפה.
הוא שוב לא היה מספיק בולט והאחראי הכמעט בלעדי ליצירת מצבים היה מלול. מרגע שיצא הפסקנו לשחק לחלוטין.

חבל שלא ניצחנו. זה הגיע מאוד לשחקנים שהפעם נתנו את הכל.
ראו גם שאלישע מאוד רוצה סוף סוף לרשום ניצחון כשדחה כמה שרק אפשר את החילופים.
חבל גם שאסקלינג לא קיבל מחצית.
משחק אימון מול הפועל פ"ת בשבת יכול להיות מאוד מתאים.
מסכים עם הדברים.
מלול הוא ללא ספק סימן שאלה, וגם אני הייתי בספק לגבי היכולות ההגנתיות שלו. מצד שני מדובר בתפקיד שהוא כבר שיחק בעבר ובכל מקרה
לא נקבל תשובה מוחלטת אם לא ניתן לו את ההזדמנות להוכיח את עצמו בעמדה הזאת. רוצה רק להזכיר שגם ביטון ואילוז הם לא שיא האגרסיביות.
גורדנה אכזב אותי מאוד היום. הוא מאוד השתדל ורץ הרבה, אבל כנראה שהעמדה שבה שיחק קדמית מידיי ולא מתאימה לו.

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

maor20094 כתב:3 דברים שאהבתי :
- טויטו, נתן עבודה שרק שחקן בית יכול לתת !
- איזה כייף שהקאמלס חזר, אולי בשם אחר אבל בואו נודה בזה, הם היו חסרים במיוחד עם כל הדגלים האלה :דגל: , נקווה שימשיכו לכתוב שירים טובים .
- דור מלול, ואוו איזה משחק..

ומישהו צריך לתת כאפה לגורדנה שיתחיל לזוז.
מאז שהקאמאלס חזרו סוף סוף יש עידוד טוב
הסאוט סייד האלה היו בדיחה,הקאמאלס חזרו לגוש עידוד והמצב הרבה יותר טוב
נקווה שיהיו להם תפאורות טובות

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

RoICah כתב: מאז שהקאמאלס חזרו סוף סוף יש עידוד טוב
הסאוט סייד האלה היו בדיחה,הקאמאלס חזרו לגוש עידוד והמצב הרבה יותר טוב
נקווה שיהיו להם תפאורות טובות
איך אתה יכול להגיד בדיחה על אירגון אוהדים ?
אתה פעם היית חלק פעיל בארגון אוהדים ?
רק בשביל שתדע שהסאוט סייד הורכבו מאנשים שהיו בכל מיני ארגונים בעברם כולל מהקאמלס והאירגון עשה תפאורות ברמה מאוד גבוהה בחצי שנה האחרונה..
אה וסתם שתדע, הסאוט סייד התאחד עם הקאמלס, ועדיין מי שעל המעקה זה מהבסיס של הסאוט סייד

סמל אישי של משתמש
The red one

maor20094 כתב: - איזה כייף שהקאמלס חזר, אולי בשם אחר אבל בואו נודה בזה, הם היו חסרים במיוחד עם כל הדגלים האלה :דגל: , נקווה שימשיכו לכתוב שירים טובים .

בנוגע לדגלים, אני יודע שזה מוסיף המון והכל טוב ויפה, אבל לדעתי האישית אפשר לחכות עם הדגלים אלצטדיון החדש. באצטדיון החדש יהיה ברור שיציע הקאמלס הוא יציע עם דגלים, עידוד בתי פוסק וכו'. למרות רצון עז של הרבה אנשים, שער 5 לא נחשב ליציע כזה, והרגלים של שנים לא יהיה אפשר לשנות בעונה אחת.
מגיעים אנשים לשער 5 - הם יודעים כבר שנים שאם הם לא רוצים לעמוד כל המשחק הם לא יעמדו בטריבונה המרכזית אז הם לא עושים את זה - אבל עכשיו גם לתקוע לכל האנשים את הדגלים נגד רצונם?

באצטדיון החדש צריך להבהיר לפני שאנשים יקנו מנוי לשער של השרופים שייתכן והם לא יראו חלק מהמשחק בגלל דגלים או אביזרי עידוד כאלה ואחרים אם יקנו מנוי לשער הזה, אבל לפני מכירת המוניים בעונה הזו לא יצאה שום הודעה כזו משום ארגון אוהדים, ואנשים שרוצים לראות כדורגל עם אווירה אבל לא מעונייניםם/יכולים/רוצים לעמוד 90 דקות צריכים גם שיסתירו להם חצי מהמשחק אחרי שהם שילמו ממיטב כספם על המנוי/כרטיס?

עצתי האישית לקאמלס היקרים שהם ללא ספק נכס לעיר ולמועדון להעלות את הדגלים למעלה או לא לנופף בהם במהלך המשחק - באצטדיון החדש זה כבר יהיה אחרת.

הא ועוד משהו - הקסם בחגיגה המיוחדת שלנו עם השחקנים זה אחרי ניצחונות..למה להרוס את זה ולעשות את זה עכשיו כל משחק? ראו על השחקנים היום שממש לא היו להם אנרגיות לעשות את החגיגה הזו ובינינו? גם לקהל לא.
לא צריך להרוס דברים טובים .

שלח תגובה