ריכוז עצבים מול קריית שמונה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: כבר 2 להם ועוד בהרכב חסר
בכל פעם שבוזגלו\נאסר מקבלים כדור באגף, מינימום שני שחקנים חונקים אותם.
אצלנו?
טיילת. שני שערים מהאגף הימני, ואותו דילמוני תופר אותנו משחק שלישי רצוף.
אז כן, ביטון במשחק חלש, ואני לא יודע מה הוא חשב לעצמו כשיצא ללחוץ כשהוא יודע שמאחוריו יש בור, אך יש כאן גם כשל קבוצתי.
יצרנו לא מעט הזדמנויות ורשמנו החמצות מזעזעות, אך זה שוב משחק משקר שלנו. מפוזרים מדי, לא מצליחים לצאת מסודר קדימה עם מרחקים גדולים בין שחקנים.
שאפו לכל מי שנסע לק"ש.
אצלנו?
טיילת. שני שערים מהאגף הימני, ואותו דילמוני תופר אותנו משחק שלישי רצוף.
אז כן, ביטון במשחק חלש, ואני לא יודע מה הוא חשב לעצמו כשיצא ללחוץ כשהוא יודע שמאחוריו יש בור, אך יש כאן גם כשל קבוצתי.
יצרנו לא מעט הזדמנויות ורשמנו החמצות מזעזעות, אך זה שוב משחק משקר שלנו. מפוזרים מדי, לא מצליחים לצאת מסודר קדימה עם מרחקים גדולים בין שחקנים.
שאפו לכל מי שנסע לק"ש.
נערך לאחרונה על ידי yossi ב 14 מאי 2014, 20:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
Re: ריכוז עצבים מול קריית שמונה
אלישע, אילוז,זינו,אראל,בן ביטון,גבאי,נאסר,סויסה,פלצוק הביתה ויפה שעה אחת קודם.
אפרופו זינו מישהו פה באמת חושב שהוא ברמה של ליגת העל?
אפרופו זינו מישהו פה באמת חושב שהוא ברמה של ליגת העל?
Re: ריכוז עצבים מול קריית שמונה
״החצי השני היה בשליטה רק של ק״ש לא כמו בחצי הראשון״ א.לוי
אז למה למען השם עשית את החילופים המטומטמים האלו ?!?!
מאמן שמתאים לקבוצה של מתנ״ס וגם זה בלחץ.
אז למה למען השם עשית את החילופים המטומטמים האלו ?!?!
מאמן שמתאים לקבוצה של מתנ״ס וגם זה בלחץ.
Re: אלישע לך הביתה אין לך מושג!!!
משהו יכול להסביר לי איך הגענו למקום השני???כמה תחת יש לאלישע,ניצחונות של פוקסים,ניצחונות של מצבים נייחים,נצחונות במזל ,וניצחונות בדקה התשעים פשוט בלוףףףף אלישע!!! מעניין מה קורה אם לא היה לנו את בוזגלו נשארים ליגה או יורדים ליגה!!
Re: כבר 2 להם ועוד בהרכב
לצערי אין שיטה, להבדיל מקריית שמונה שלא תלויה בהברקות של שחקן כזה או אחר, בבאר שבע אין שום דרך של מאמן הכל תלוי ביכולת אישית. סגל הרבה פחות מוכשר עושה לנו בית ספר ואין שום התקדמות ממשחק למשחק. אז אפשר להביא עוד פלסטרים כמו ארבעטמן ומליקסון כדי לכסות על העדר שיטה אבל כשיהיו פציעות ויהיה יום רע הכל יתפרק כי הגוף לא מתורגל לעמוד בצורה מסוימת. אז יש כזה דבר אליפות בלי מאמן.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

Re: שלומי בן חמו אפס מאופס!
אין מה להשוות אם אגי׳דה הייתה חוזר לפחות עם תיקו!!
לרשימת מכולת:
1. חלוצים
2.חלוצים
1. חלוצים
2.חלוצים
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לכל המלעיזים איפה הייתם כל העונה?
כל העונה רוב הכותבים פה לא היו ופתאום הם באים לפזר רעל לכו לעזאזל! אלישע הצליח העונה והמשחק הזה לא דוגמא לכלום!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
Re: שלומי בן חמו אפס מאופס!
מנהלים תשנו את הכותרת בבקשה
כבדו את האיש
כבדו את האיש
Re: לכל המלעיזים איפה הייתם כל העונה?
במגרשים אחריי הקבוצה תזכיר לי איפה אתה היית אחי...?!
הטענות לאלישע תמיד היו, קראנו לזה פינה פסימית וראינו את הטעויות חוזרות על עצמם מתחילת שנה, אבל יש חלק גדול מהאוהדים שמסתכלים רק על התוצאה ולא על הדרך וקראו לנו חוצפנים וכפויי טובה במקום להתייחס לנורת אזהרה..אז נכון עונה ענקית, ותודה לשחקנים מוכשרים וקצת מזל אבל זה לא סיבה לתת למאמן הזה עונה נוספת.. דרך אגב לכל אלה שהתלהבו שאלישע נתן נוק אווט לרב״ש, למה אתם לא פותחים טופיק אלישע vs בכר?
כולכם שרפתם את ההתקפה שלנו בגלל משחק אחד שכל הקבוצה הייתה לא מחוייבת אבל כל העונה רשומה על ההתקפה שהביאה את הערך המוסף במשחקים שבהם ההגנה הייתה חלשה פלוס. אז לדעתי מה שצריך להוסיף לרשימת מכולת זה דווקא אוהדים אמיתיים ומעריכים (בלי להכליל כמובן).
Re: לכל המלעיזים איפה הייתם כל העונה?
דר תגיד לי את האמת איפה היו יותר תגובות השנה, פינה אופטימית או פסימית? וזה אחרי ניצחונות!
אם מאמן אחר ולא אלישע,אם השחקנים שיש לו הוא היה מוציא הרבה יותר!