רכבת לילה לחיפה : טופיק מרוכז
Re: כרטיסים לרכבת !
הספסרות לא תגיע אלינו
כל אדם שינסה למכור לדווח על כך
לא להתפטות, כי אם היום תקנו אתם תתנו לגיטימציה בעתיד וכולנו כולל אתם נדפק!
מעכשיו לשים לזה סוף ולהתחיל לדווח על ספסרים
אם לחבר שלך אין צורך בהם שלא יקח
מחדל של לונהטורס רכבת ישראל רדיו דרום והנהלת הקבוצה.
בהתחלה אמרו רק בהצגת כרטיס
כל אדם שינסה למכור לדווח על כך
לא להתפטות, כי אם היום תקנו אתם תתנו לגיטימציה בעתיד וכולנו כולל אתם נדפק!
מעכשיו לשים לזה סוף ולהתחיל לדווח על ספסרים
אם לחבר שלך אין צורך בהם שלא יקח
מחדל של לונהטורס רכבת ישראל רדיו דרום והנהלת הקבוצה.
בהתחלה אמרו רק בהצגת כרטיס
נערך לאחרונה על ידי אלדר ב 02 אוקטובר 2013, 22:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
אז איפה בדיוק אלי להב "דאג" לאוהדים? התחילה הספסרות!!!זה שי ! כתב:יש לי מכר שיש לו שני כרטיסים לרכבת למשחק בחיפה והוא מעוניין למכור אחד ב60 2 ב100 ,זה שי !
ועכשיו אני מנחש שהם לא היו מעוניינים לשתף פעולה עם מי שמארגן כל השנה את ההסעות ,
וזו הסיבה שהם העלו את הסטאטוס המדובר.
- הסניגור האדום
Re: חייב להיות מפורסם גם כאן! ותודה בשם כולם על הדאגה להסעות.
יאללה רבותיי התחילה הספסרות.... אז עכשיו אתם מבינים למה חברי הקמאלס אמרו את דברם,
- The red one
הא אז בגלל שיש אנשים רעים בעולם אסור לעשות מעשים טובים?הסניגור האדום כתב:יאללה רבותיי התחילה הספסרות.... אז עכשיו אתם מבינים למה חברי הקמאלס אמרו את דברם,
- הסניגור האדום
אבל התוצאה הזו הייתה ידוע מראש,אם היו משתפים פעולה עם מי שמארגן את זה כל הזמן התוצאה הייתה אחרת,אדום בלב בנשמהההה כתב: הא אז בגלל שיש אנשים רעים בעולם אסור לעשות מעשים טובים?
ההתניה מלכתחילה הייתה אמורה להיות רק בהצגת כרטיס למשחק בעת הקניה.
בפועל זה לא עניין אותם.
לכל החברים שיצאו כנגד הודעת הקאמלס
עמותת הקאמלס היתה כאן תמיד ודאגה לרווחת הקהל ברגעים הקשים שלה.
היום כשיש מעט הצלחות כל אחד נהיה צדיק בסדום
לא להתבלבל, זה אותו אלי להב שחרב את הקבוצה
ועד היום הנזקים והצלקות ממנו לא נעלמו
מה שהוא עשה זה פשוט:
גרם לאנשים לדבר על הקניון על חשבון הגב של הקבוצה
יצר בלאגן כדי שידברו עוד על הקניון
והכניס תרבות ספסרות שידברו עוד על הקניון (גם ביקורת שלילית עדיפה על כלום)
בן אדם מגעיל שהפך את הקבוצה ל(ז)ונה שלו
עמותת הקאמלס היתה כאן תמיד ודאגה לרווחת הקהל ברגעים הקשים שלה.
היום כשיש מעט הצלחות כל אחד נהיה צדיק בסדום
לא להתבלבל, זה אותו אלי להב שחרב את הקבוצה
ועד היום הנזקים והצלקות ממנו לא נעלמו
מה שהוא עשה זה פשוט:
גרם לאנשים לדבר על הקניון על חשבון הגב של הקבוצה
יצר בלאגן כדי שידברו עוד על הקניון
והכניס תרבות ספסרות שידברו עוד על הקניון (גם ביקורת שלילית עדיפה על כלום)
בן אדם מגעיל שהפך את הקבוצה ל(ז)ונה שלו
זה למה אני אוהב את הסניגור האדום
כאחד שפעם היה דואג להסעות ולאוהדים הוא יודע לזהות כפויי טובה
לפני שאגיב לעניין משהו קטן
יש פה אנשים שעדיין חיים בריב עם הקאמלס ולא משנה מה הם לא ישתפו פעולה ביציע חס וחלילה שיתנו תרומה ביציע (אפילו יצא לי לשמוע מישהו אומר "תתבייש מה אתה תורם להם?") או יעודדו עם חברי הקאמלס
וכשהקאמלס יגיד א' הם יגידו ו' ז** או משהו הכי שונה והפוך,
עכשיו לעניין אני קורא שאומרים מחפשים מחאות וכדו...
אז תבדקו בעבר ותראו ששתי עונות זוועה לא התלוננו על כלום אולי בקטנה ובכלל כל עוד ההנהלה מנסים אין על מה למחות, להגיד אתם טועים מותר כולם טועים וכל עוד מכוונה טובה לא תהייה מחאה!!!
וגם פה אין לנו עניין במחאה או משהו דומה אבל צריך לפתוח את העיניים זה התחיל ברכישה המונית של כרטיסים לשער 3 וחלוקה לאנשים שלא קשורים לכדורגל וככה נראה שער 3 בלי אוהדים
ועכשיו חלוקה של כרטיסים לרכבת לאנשים בלי כרטיסים וחובה לקנות במאה שקל תוך גניבת דעת של עזרה, זו לא עזרה זה עסקים נטו ולא עושים טובה לאף אחד.
מילא היה אפשר לקנות כרטיס לרכבת הזאת גם בלי להיות לקחות של...לא אירגנו הסעות(תחליף למי ששאל) כי סמכנו על הרכבת אם זה לא ברור.
לא כולם יכולים ל"לעקוץ" את אלי להב ולקבל כרטיס להסעה כמו שהוצע פה כי יש מלא חיילים!
צעד מבורך??? צעד מבורך עשה סתיו אלימלך בשנה שעברה שאירגן 10 אוטובוסים חינם בלי תנאים לאוהדים, זה מבורך, אולי מבורך זה בעיניי המתבונן שזה נוח אז על הזין כל השאר אני הסתדרתי.
אני יכול לענות פה לכל תגובה אבל אני מרגיש שחבל על המאמץ!
עכשיו נוצר מצב שיש הרבה אוהדים עם כרטיסים בלי יכולת לנסוע, אבל אתם רכשתם כרטיסים לרכבת אז מה איכפת לכם?(מצטער אני יודע שיש כאלו שרכשו להסעה ועדיין דואגים לשאר), אליי אישית פונים אלו עם הכרטיסים למשחק שאין להם איך להגיע ותהיו בטוחים שנעשה הכל ובע"ה נוציא הסעה/ות מה שנצטרך ולא נשאיר אף אחד מאחורה. אני רק מקווה שלא תצא רכבת חצי ריקה כמו שנראה שער 3, אבל עם זאת נעשה הכל שלא תהיה ספסרות ואני בטוח שאם נצטרך עזרה גם פה יש מי שיעזור, מה שיפה שאת רוב המנהלים פה אני אוהב אהבת אמת מישל אביב ידידאל ויש עוד... אבל בגלל קטנונים שחיים בעבר אנחנו חיים את העבר, פעם זה הפריע לי וניסיתי, היום אני לא אשקר זה מפריע אבל התרגלתי.
אז יאאלה עכשיו תמשיכו לחיות את העבר וללכלך על אלו שעושים דברים מאהבה בחינם למען...בלי לבקש מאומה, אולי תרומה אבל גם זה לא חייב ולא צריך עם זה לא מהלב, תשבו בבית מאחורי מסך ותעבירו ביקורת לא עניינית על כל מה שהקאמלס עושים, כי זה הקאמלס.
לילה טוב.

כאחד שפעם היה דואג להסעות ולאוהדים הוא יודע לזהות כפויי טובה
לפני שאגיב לעניין משהו קטן
יש פה אנשים שעדיין חיים בריב עם הקאמלס ולא משנה מה הם לא ישתפו פעולה ביציע חס וחלילה שיתנו תרומה ביציע (אפילו יצא לי לשמוע מישהו אומר "תתבייש מה אתה תורם להם?") או יעודדו עם חברי הקאמלס
וכשהקאמלס יגיד א' הם יגידו ו' ז** או משהו הכי שונה והפוך,
עכשיו לעניין אני קורא שאומרים מחפשים מחאות וכדו...
אז תבדקו בעבר ותראו ששתי עונות זוועה לא התלוננו על כלום אולי בקטנה ובכלל כל עוד ההנהלה מנסים אין על מה למחות, להגיד אתם טועים מותר כולם טועים וכל עוד מכוונה טובה לא תהייה מחאה!!!
וגם פה אין לנו עניין במחאה או משהו דומה אבל צריך לפתוח את העיניים זה התחיל ברכישה המונית של כרטיסים לשער 3 וחלוקה לאנשים שלא קשורים לכדורגל וככה נראה שער 3 בלי אוהדים
ועכשיו חלוקה של כרטיסים לרכבת לאנשים בלי כרטיסים וחובה לקנות במאה שקל תוך גניבת דעת של עזרה, זו לא עזרה זה עסקים נטו ולא עושים טובה לאף אחד.
מילא היה אפשר לקנות כרטיס לרכבת הזאת גם בלי להיות לקחות של...לא אירגנו הסעות(תחליף למי ששאל) כי סמכנו על הרכבת אם זה לא ברור.
לא כולם יכולים ל"לעקוץ" את אלי להב ולקבל כרטיס להסעה כמו שהוצע פה כי יש מלא חיילים!
צעד מבורך??? צעד מבורך עשה סתיו אלימלך בשנה שעברה שאירגן 10 אוטובוסים חינם בלי תנאים לאוהדים, זה מבורך, אולי מבורך זה בעיניי המתבונן שזה נוח אז על הזין כל השאר אני הסתדרתי.
אני יכול לענות פה לכל תגובה אבל אני מרגיש שחבל על המאמץ!
עכשיו נוצר מצב שיש הרבה אוהדים עם כרטיסים בלי יכולת לנסוע, אבל אתם רכשתם כרטיסים לרכבת אז מה איכפת לכם?(מצטער אני יודע שיש כאלו שרכשו להסעה ועדיין דואגים לשאר), אליי אישית פונים אלו עם הכרטיסים למשחק שאין להם איך להגיע ותהיו בטוחים שנעשה הכל ובע"ה נוציא הסעה/ות מה שנצטרך ולא נשאיר אף אחד מאחורה. אני רק מקווה שלא תצא רכבת חצי ריקה כמו שנראה שער 3, אבל עם זאת נעשה הכל שלא תהיה ספסרות ואני בטוח שאם נצטרך עזרה גם פה יש מי שיעזור, מה שיפה שאת רוב המנהלים פה אני אוהב אהבת אמת מישל אביב ידידאל ויש עוד... אבל בגלל קטנונים שחיים בעבר אנחנו חיים את העבר, פעם זה הפריע לי וניסיתי, היום אני לא אשקר זה מפריע אבל התרגלתי.
אז יאאלה עכשיו תמשיכו לחיות את העבר וללכלך על אלו שעושים דברים מאהבה בחינם למען...בלי לבקש מאומה, אולי תרומה אבל גם זה לא חייב ולא צריך עם זה לא מהלב, תשבו בבית מאחורי מסך ותעבירו ביקורת לא עניינית על כל מה שהקאמלס עושים, כי זה הקאמלס.
לילה טוב.

עצוב שעדיין מבדילים בין הקריזי רד לקאמלס , כולנו מאוחדים בשביל מטרה אחת , עידוד הקבוצה , הקבוצה שלנו בטוב וברע .

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
איך ספסרות, ביקשו מספרי תעודת זהות ושם ממי שרצה כרטיס והבנתי שזה בשביל שלא כל אחד יעלה לרכבת הזאת :\
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
דר אל תהייה תמים... ממש מעניין אותם ברכבת בתעודת זהות... ואם יקפידו על זה אז אני צופה שהרכבת תהיה חצי ריקה, מה שרק יעצים את הביזיון הזה.דר אדום בנשמה כתב:איך ספסרות, ביקשו מספרי תעודת זהות ושם ממי שרצה כרטיס והבנתי שזה בשביל שלא כל אחד יעלה לרכבת הזאת :\
- דר אדום בנשמה
אני לא תמים אני פשוט לא חושב שיש סיבה לרשום תעודות זהות כמו רובוטים ובסוף לתת לדברים כמו ספסרות להתרחש...8red כתב:
דר אל תהייה תמים... ממש מעניין אותם ברכבת בתעודת זהות... ואם יקפידו על זה אז אני צופה שהרכבת תהיה חצי ריקה, מה שרק יעצים את הביזיון הזה.
או כיסוי תחת של הקניוןדר אדום בנשמה כתב:אני לא תמים אני פשוט לא חושב שיש סיבה לרשום תעודות זהות כמו רובוטים ובסוף לתת לדברים כמו ספסרות להתרחש...
או סתם לאגור מידע על קהל לקוחות.
ממש לא בשביל בדיקה ברכבת.
מה גם שיש המון ילדים שכמו שאתה יודע אינם נושאים ת.ז.
והם בעיקר אלו שיצטרכו את שירותי הסעת הרכבת.
חבל שלא אפשרו לקבל כרטיס נסיעה רק בהצגת כרטיס למשחק.
נושא הכרטסי על כל 100 ש"ח צמצם במעט את הספסרות הרי שגם כאלו שקנו רק ב-100 יכלו לקחת 10 כל אחד.

חייבים לעשות דבר כזה אם אתה קונה ב100 שקלים ומעלה כרטיס החל חזור לרכבת יעלה לך 30 שקל הלוך חזור כאילו בסיבסוד של הקניון אחרי שקנית שם ואז אנשים לא יוציאו ולא יקחו סתם כרטיס ב30 שקל כי לא ישלמו על זה וככה רק מי שירצה באמת ללכת יקנה ,זה שי !

- דר אדום בנשמה
אז שיעשו שמי שקונה ב70 שקל ומעלה יצטרך לשלם על כרטיס 30 שקל...זה שי ! כתב:חייבים לעשות דבר כזה אם אתה קונה ב100 שקלים ומעלה כרטיס החל חזור לרכבת יעלה לך 30 שקל הלוך חזור כאילו בסיבסוד של הקניון אחרי שקנית שם ואז אנשים לא יוציאו ולא יקחו סתם כרטיס ב30 שקל כי לא ישלמו על זה וככה רק מי שירצה באמת ללכת יקנה ,זה שי !