שימו לב שהדירוג כולל רק שחקנים שבעטו 10 בעיטות ומעלה, כך שיש בועטים גרועים יותר, פשוט הם לא הגיעו לכמות כזאת של בעיטות.
שתי נקודות מעניינות:
1. ללא הפנדלים של העונה הנוכחית בוזגלו מתחרה על המקום האחרון ברשימה.
2. ללא הפנדלים של השנתיים האחרונות מליקסון מתמודד על המקומות הראשונים, וזה מתחבר לחוסר השקט שלו מול השער מאז שחזר מצרפת.
אף פעם לא הבנתי איך שחקן כל כך מוכשר ומדויק "מאבד" את זה כשהוא מגיע מול השער. ברור שיש כאן סוג של בעיה מנטלית. פעולות חדות כמו זו שהובילה לשער ביום שני הן הפיתרון.
הנתון של מליקסון קצת משקר... 7 מ- 10 זה לא כזה גרוע. מה גם ש- 2 מתוכם היו בשנתיים האחרונות. וכמובן זה לא כולל פנדלים שבעט בלאומית (למיטב זכרוני לא החטיא כמעט אף פעם) ובקבוצותיו באירופה
ForeverRed כתב:שימו לב שהדירוג כולל רק שחקנים שבעטו 10 בעיטות ומעלה, כך שיש בועטים גרועים יותר, פשוט הם לא הגיעו לכמות כזאת של בעיטות.
שתי נקודות מעניינות:
1. ללא הפנדלים של העונה הנוכחית בוזגלו מתחרה על המקום האחרון ברשימה.
2. ללא הפנדלים של השנתיים האחרונות מליקסון מתמודד על המקומות הראשונים, וזה מתחבר לחוסר השקט שלו מול השער מאז שחזר מצרפת.
אף פעם לא הבנתי איך שחקן כל כך מוכשר ומדויק "מאבד" את זה כשהוא מגיע מול השער. ברור שיש כאן סוג של בעיה מנטלית. פעולות חדות כמו זו שהובילה לשער ביום שני הן הפיתרון.
כשנראה ממנו יותר פעולות כמו בשבת בגול האליפות שלנו
אגב בעונה שעברה הוא חזר במאני טיים וזה התחיל בהצגה מול סכנין ב4-0 והמשחק בשבת( בחצי הראשון) הזכיר לי את אותו משחק. אני חושב שהוא חזר מקווה שאני לא טועה