עונת 2022/23 - ליגת העל, לאומית וכו'
Re: עונת 2022/23 - ליגת העל, לאומית וכו'
יופי, קבוצה חסרת קהל וחסרת אצטדיון נורמלי, ויש להם פוטנציאל גדול לאנשים שיאהדו אותם, ופשוט לא.
זה רק ממשיך להראות לי שאין בארץ יותר מ10 קבוצות עם מעל 4k ממוצע קהל. צריך להקטין את הליגה, להגדיל את הליגה לאומית ולהגדיל את מס' הזרים כבר ב2020. חבל.
זה רק ממשיך להראות לי שאין בארץ יותר מ10 קבוצות עם מעל 4k ממוצע קהל. צריך להקטין את הליגה, להגדיל את הליגה לאומית ולהגדיל את מס' הזרים כבר ב2020. חבל.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
באיחור, אבל הקהל של הפועל נותן השראה. פשוט קהל עצום שהביא ניצחון.
המופע שלהם במחצית זה מה שעשינו מול אינטר.
מחכה ליום שאצלנו הקהל יחזור להרים את הקבוצה ולא ההפך. אצלנו אם זה תיקו במחצית אנשים בדיכאון קליני. כאילו אוהדים את פסז'.
לא ברור.
המופע שלהם במחצית זה מה שעשינו מול אינטר.
מחכה ליום שאצלנו הקהל יחזור להרים את הקבוצה ולא ההפך. אצלנו אם זה תיקו במחצית אנשים בדיכאון קליני. כאילו אוהדים את פסז'.
לא ברור.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אני סולד לחלוטין מהקהל הזה, אבל חייב להודות שיש שם איכות מטורפת...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אם חיפה עוד הפעם תנצח בהרכב הזה באמת מגיע להם להניף
קראקו - "אני אאמן את מכבי ת"א בעונה הבאה". אמן ואמן.
יש לו חוזה גם בעונה הבאה. גם אם ירצו להעיף אותו אין לי ספק שהוא לא יזוז בלי פיצויים שמנים מאוד. זה מאמן שמכאן הולך לאמן את נבחרת טוגו.
יש לו חוזה גם בעונה הבאה. גם אם ירצו להעיף אותו אין לי ספק שהוא לא יזוז בלי פיצויים שמנים מאוד. זה מאמן שמכאן הולך לאמן את נבחרת טוגו.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אחוזים מביכים וסגל נוצץ שהיה צריך לתת פייט גם לנו וגם למכבי חיפה
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
סגל נוצץ אבל לא מאוזן.דר אדום בנשמה כתב: ↑08 מאי 2023, 21:44אחוזים מביכים וסגל נוצץ שהיה צריך לתת פייט גם לנו וגם למכבי חיפה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
זה תירוצים, תראה מה ברדה עושה עם הסגל שלנו ומה איביץ' עשה לפניי קראנקה, הם היו באותו מספר נקודות איתנו ועכשיו הפער גדל ל7 נקודות וזה שנם ניצחו אותנו פעמיים מאז
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לאיביץ' היה את גלוך, והוא הפסיד לב"ש וחיפה.דר אדום בנשמה כתב: ↑08 מאי 2023, 21:50זה תירוצים, תראה מה ברדה עושה עם הסגל שלנו ומה איביץ' עשה לפניי קראנקה, הם היו באותו מספר נקודות איתנו ועכשיו הפער גדל ל7 נקודות וזה שנם ניצחו אותנו פעמיים מאז
אפילו מהקונפרס הדיחו אותו.
הגיע לפה מאמן זר, נמצא פה שלושה חודשים, וככה מזלזלים.
יפה.
לא הבנתי

הצפוני של חיפה נסגר והם קיבלו אישור להכניס ילדים ונשים, אבל היציע נראה ככה היום.
כל זה ילדים קטנים ונשים? מישהו שראה את המשחק יכול להבהיר?
חשבתי שהאישור הזה הוא משהו סמלי ברמה של כמה מאות כמו מכבי ת"א בבלומפילד נגדנו. לא שאשכרה אפשר למלא את היציע.
וגם יש סרטונים של האוהדים של חיפה ות"א משליכים אבוקות אחד על השני מהיציע, נראה מטורף ומסוכן לאללה. קצת יותר מלשרוף דגל, אבל רק קצת.
הצפוני של חיפה נסגר והם קיבלו אישור להכניס ילדים ונשים, אבל היציע נראה ככה היום.
כל זה ילדים קטנים ונשים? מישהו שראה את המשחק יכול להבהיר?
חשבתי שהאישור הזה הוא משהו סמלי ברמה של כמה מאות כמו מכבי ת"א בבלומפילד נגדנו. לא שאשכרה אפשר למלא את היציע.
וגם יש סרטונים של האוהדים של חיפה ות"א משליכים אבוקות אחד על השני מהיציע, נראה מטורף ומסוכן לאללה. קצת יותר מלשרוף דגל, אבל רק קצת.
גויאגון קילל את גרינפלד
הלוואי יורחק נגדנו הקרציה הזה
שחקן טוב
הלוואי יורחק נגדנו הקרציה הזה
שחקן טוב
איזה תמונה ביזיונית. העיקר הדרומי נותר שומם.
מקווה מאוד שממחר בבוקר כבר ידאגו שגם מול נתניה הדרומי ייראה ככה.
בכר שיחק למכבי לידיים, קראנקה עשה בשכל שלא פתח עם תורג'מן אלא עם 5 קשרים, אבל דווקא היום פר האבורייטד מופיע במלוא הדרו וכרגיל המזל שפוגע במישהו ונכנס פנימה.
אין מה לעשות מול קבוצה עם תחת כזה. כל ההזיות לטובתם.
רואה סרטונים מהיציע של מכבי, טירוף. פשוט זיקוקים בכינון ישיר עליהם מיציע שאמור להיות בכלל סגור. בתקשורת צרצרים בשירות הוד הנשיא.
מועדון של בני זונות. אני כל כך שונא את חיפה הזו.
מקווה מאוד שממחר בבוקר כבר ידאגו שגם מול נתניה הדרומי ייראה ככה.
בכר שיחק למכבי לידיים, קראנקה עשה בשכל שלא פתח עם תורג'מן אלא עם 5 קשרים, אבל דווקא היום פר האבורייטד מופיע במלוא הדרו וכרגיל המזל שפוגע במישהו ונכנס פנימה.
אין מה לעשות מול קבוצה עם תחת כזה. כל ההזיות לטובתם.
רואה סרטונים מהיציע של מכבי, טירוף. פשוט זיקוקים בכינון ישיר עליהם מיציע שאמור להיות בכלל סגור. בתקשורת צרצרים בשירות הוד הנשיא.
מועדון של בני זונות. אני כל כך שונא את חיפה הזו.
על שריפת התפאורה בטרנר הדיינים מיהרו לספר לנו כמה זה היה אירוע פירוטכני חמור שבנס לא נגמר באסון שיכול היה לעלות לנו בהורדת ליגה.
מעניין אם הטקסט הזה יושמע שוב אחרי שאוהדי חיפה משליכים על קהל היריבה עשרות אבוקות ויורים עליהם זיקוקים.
אם התמונות האלה היו מטרנר היו שולחים מההתאחדות טרקטורקים לעלות על האיצטדיון. לא ייאמן איך הכל מושחת בליגה הזאת.
מעניין אם הטקסט הזה יושמע שוב אחרי שאוהדי חיפה משליכים על קהל היריבה עשרות אבוקות ויורים עליהם זיקוקים.
אם התמונות האלה היו מטרנר היו שולחים מההתאחדות טרקטורקים לעלות על האיצטדיון. לא ייאמן איך הכל מושחת בליגה הזאת.
זה רק מראה כמה כוח יש לתקשורת
אם מחליטים לנפח זבוב ינפחו ואם מחליטים להעלים פיל יעלימו
ע"ע ערץ 12,13
אם מחליטים לנפח זבוב ינפחו ואם מחליטים להעלים פיל יעלימו
ע"ע ערץ 12,13