למה בשורות טובות?RedBend כתב: בשורות טובות
אריק סאבו
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: אריק סאבו
אם ככה באמת בשורות טובות.הראל כתב:שככה הוא לא יבוא אלינו
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
בית"ר מימשו את האופציה או שלמעשה כעת (אם אנחנו עדיין בעניין) זה אנחנו מול היוונים?
מימשו בליגת החלומות.delta7 כתב:בית"ר מימשו את האופציה או שלמעשה כעת (אם אנחנו עדיין בעניין) זה אנחנו מול היוונים?
אוחנה אמר ליוונים שהכסף יעבור אבל טביב איבד את הסיסמא לחשבון
יש מצב שקייזרסלאוטרן עדיין מחכים לכסף על שכטר.yedidel כתב:
מימשו בליגת החלומות.
אוחנה אמר ליוונים שהכסף יעבור אבל טביב איבד את הסיסמא לחשבון
וואלה אם הייתי צריך להמר לפני חודשיים מי הם שני הזרים שיחתמו הייתי מהמר על סאבו והאסלבינק. נראה שוויתרו על שניהם.
מוזר, בדר"כ שאלונה וברק רוצים מישהו(שהגדולות לא בתמונה לגביו) הוא מגיע. הפעם זה לא קרה... קצת מדאיג.
מוזר, בדר"כ שאלונה וברק רוצים מישהו(שהגדולות לא בתמונה לגביו) הוא מגיע. הפעם זה לא קרה... קצת מדאיג.
הכל מדאיג אצלכם
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
כל קיץ אותו דבר..אסי, דגים כתב:הכל מדאיג אצלכם
אני מתכוון שחיפה ומכבי לא רוצות את שניהם ועדיין אנחנו לא הצלחנו להחתים אותם(בנתיים).
וכולם יודעים שבכר מאוד רוצה את שניהם.
לכן מפתיע אותי שעדיין לא החתמנו אותם.
יש לנו כ"כ הרבה שחקנים להציע בטרייד(גאדיר, מלמד, בראון, אלקרנאווי, קורהוט), שלא ברור לי איך אלי ואלונה לא תופרים את שתי העסקאות האלה.
מה זה לא מוזר אחי?
יש לנו כ"כ הרבה שחקנים להציע בטרייד(גאדיר, מלמד, בראון, אלקרנאווי, קורהוט), שלא ברור לי איך אלי ואלונה לא תופרים את שתי העסקאות האלה.
מה זה לא מוזר אחי?
הצענו לטביב את אקלרנווי וגאדיר, יש שני ווים כחולים אבל הוא לא ענה לאלונה עדיין.שמעון א כתב:אני מתכוון שחיפה ומכבי לא רוצות את שניהם ועדיין אנחנו לא הצלחנו להחתים אותם(בנתיים).
מה זה לא מוזר אחי?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
די אחיTotti כתב: הצענו לטביב את אקלרנווי וגאדיר, יש שני ווים כחולים אבל הוא לא ענה לאלונה עדיין.
אתה יודע שהתכוונתי לק"ש לגבי שניהם.
- ForeverRed
אם שינו גישה ומחפשים קשר שיכול לשחק כבלם אז סאבו כבר לא רלוונטי.שמעון א כתב:וואלה אם הייתי צריך להמר לפני חודשיים מי הם שני הזרים שיחתמו הייתי מהמר על סאבו והאסלבינק. נראה שוויתרו על שניהם.
יש לנו את קבהא... עוד אחד כזה?ForeverRed כתב: אם שינו גישה ומחפשים קשר שיכול לשחק כבלם אז סאבו כבר לא רלוונטי.
- ForeverRed
קבהא לא מספיק טוב.שמעון א כתב: יש לנו את קבהא... עוד אחד כזה?
הוא גם לא באמת שיחק כבלם להוציא את אותם 3-4 משחקים בעונה שעברה.
חוץ מזה אני איתך. מעדיף 50:50 אמיתי שיביא ערך מוסף שחסר לנו.