אוגו כבר נעדר כמה פעמים בגלל כאבים ודלקת ברכיים והוא סובל משחיקה מוגברת של הסחוס שזה דבר שפוגע משמעותית בתפקוד הברך שלו בטווח הארוך גם אם זה לא נחשב לפציעה. אי אפשר להתעלם מזה כשנכנסים למו"מ על שווי של שחקן וזה בטח שלא מוסיף למחיר שלו.הפועלעולה כתב:הסכומים בתקשורת על טב"ח התבררו כלא נכונים. היו נמוכים בהרבה.
ואולי די עם הבעיות ברכיים? לא ראיתי איך הבעיות הללו השפיעו על ההופעות המדהימות שלו בפלייאוף, זה כשהוא שיחק רצוף וכמעט ולא נח.
המצב של נוסא פי אלף יותר גרוע מאוגו והוא נמכר בחצי מיליון יורו ועבר יפה מאוד את הבדיקות. אלו נטו שמועות פורום שקיבלו נפח על ידי המשתמשים עצמם.
אוגו שחקן ענק, אני מאמין שאם לא הברכיים שלו היינו רואים ממנו הרבה יותר והוא גם לא היה נשאר פה כל כך הרבה אם בכלל היה מגיע לפה, כנ"ל נוסא. אלה דברים שפוגעים בהתקדמות של שחקנים ואם יש קבוצה שמעוניינת בו ואוגו מעוניין לעזוב וכל מה שנשאר זה רק לסכם על המחיר בוודאי שהצד הרוכש ישתמש בפציעות שלו כקלף להורדת המחיר כי אף אחד לא ישלם סכומים מופרזים ביחס ליכולת השחקן כשהוא סובל מבעיות פיזיולוגיות כאלה ואחרות.
הוא שחקן כל כך טוב ואני כל כך אוהב אותו שכל עוד הוא רוצה להשאר פה נושא הברכיים שלו או תג המחיר שלו לא מעניין אותי בכלל אני רק רוצה שהוא ישאר, אבל אם הוא רוצה לעזוב וצריך לסכם על מחיר אתם יכולים לשכוח מהמספרים שרצים פה ובעיקר בגלל הברכיים שלו, מצד שני זאת גם אולי הסיבה למה הוא נמצא פה מלכתחילה ולא בליגה הרבה יותר טובה.
נשאר רק לקוות שישאר.