אריק כתב:לי יותר הפריע המועד שצירפו את הזרים השנה, ללא הכנה ויכולת להשפיע במוקדמות באירופה.
אין כל כך מה לעשות עם זה. שחקנים עדיין לא מחכים בתור לשחק בליגה הישראלית.
הם מחכים להצעות טובות יותר, וברגע שאין, מסתכלים על הצעות מהדרג שלנו. אף אחד לא רץ לחתום בשלב מוקדם של הקיץ.
תראו, אני חושב שהיה ברור לכולם שהגיע שמדובר בהימור, והימור שיהיה צריך זמן וסבלנות.
לא חושב שמישהו חשב שיש סיכוי גבוה שהוא יצליח להשתלב תוך חודש.
לפחות במשחקים לא מסתדר לי הטענות על עצלנות, היה את המשחק ברעננה שרץ הכי הרבה במגרש, אחרי זה מכבי פ"ת ועכו שהיה אחלה, וגם מול פלזן למרות ההחמצות הוא נכנס להרבה מאבקים וחילוצים.
כדי לקבל את המגף מבכר כל כך מהר וכל כך חותך (הוצאה מהסגל, מעדיף את זריהן ומלמד עליו), הוא כנראה היה צריך להתנהג באימונים באופן ממש מחפיר... ממש מעניין מה קרה שם.
אם הוא היה נשאר בספרד ועושה עונה אפילו קצת יותר מבינונית הייתם מתלוננים איך לא החתימו אותו כשהייתה הזדמנות.
התלות הזאת בתוצאה במקום בדרך פשוט חסרת כל היגיון, בכדורגל כל החלטה היא הימור וביחס לעלות (0 עגול, חוזה כמו שלו יש לעשרות שחקנים בליגה) והתועלת שאפשר היה להפיק במידה והמהלך היה מצליח זה היה הימור משתלם.
אין מדע מדויק בכדורגל, אי אפשר לדעת איך שחקן ישתלב בקבוצה, אני חושב שקואנקה שחקן טוב שפשוט נופל בגישה שלו בכל קבוצה שאליה הוא מגיע וכנראה שחשבו שאצלנו זה ישתנה אבל טעו, זה קורה.
פגענו בכמה זרים בשנים האחרונות אז שכחתם שאפשר גם ליפול בדברים האלה? עדיף ליפול תוך כדי ניסיון מאשר לא לנסות בכלל ואחרי זה להתלונן למה לא ניסינו.
South Boy כתב:אם הוא היה נשאר בספרד ועושה עונה אפילו קצת יותר מבינונית הייתם מתלוננים איך לא החתימו אותו כשהייתה הזדמנות.
התלות הזאת בתוצאה במקום בדרך פשוט חסרת כל היגיון, בכדורגל כל החלטה היא הימור וביחס לעלות (0 עגול, חוזה כמו שלו יש לעשרות שחקנים בליגה) והתועלת שאפשר היה להפיק במידה והמהלך היה מצליח זה היה הימור משתלם.
אין מדע מדויק בכדורגל, אי אפשר לדעת איך שחקן ישתלב בקבוצה, אני חושב שקואנקה שחקן טוב שפשוט נופל בגישה שלו בכל קבוצה שאליה הוא מגיע וכנראה שחשבו שאצלנו זה ישתנה אבל טעו, זה קורה.
פגענו בכמה זרים בשנים האחרונות אז שכחתם שאפשר גם ליפול בדברים האלה? עדיף ליפול תוך כדי ניסיון מאשר לא לנסות בכלל ואחרי זה להתלונן למה לא ניסינו.
זה לא רק עניין של התאקלמות.
מקצועית אני לא מחזיק ממנו שחקן שמסוגל לשדרג קבוצה, ואני לא מדבר רק על העונה הנוכחית.
הוא נפילה גדולה.
קוואנקה זה מחדל בסטנדרטים של הפועל בש ושום מכבסת מילים על "בעיית התאקלמות" לא תעדן את זה.
הבחירה בו מנוגדת לכל הגיון בו בחרה הפועל בש את הזרים שלה עד כה.
העובדה שברק מוותר עליו כל כך מהר רק מחזקת לי את ההשערה שהוא לא היה סגור עליו מלכתחילה וכנראה מסע שכנועים גרם לו לסטות מהקו שלו.
על פקראהט אפשר להגיד "בעיית התאקלמות" כי על פניו עקבו אחריו לא מעט,הגיע עם רזומה טוב,היה ראשון ברשימת חלוצי הרכש והמשא מתן איתו היה לא קל.
אין לי זמן לעבור על כל הדיון אז יכול להיות שחוזר על דברים שכבר נאמרו,
חושב שהנפילה המרכזית היא בבחירה בסוג השחקן.
הצעד הראשון שלו נראה חלש יותר ממה שהיה נראה בשנה שעברה בגראנדה (הצליח לעבור שם מדי פעם שחקנים באחד על אחד, כאן אפילו לא היה קרוב) אבל הוא עדיין פחות או יותר אותו סוג שחקן שהצוות המקצועי היה אמור לדעת שהוא. יותר יוצר, פחות מאיים לשער ופחות מהיר ממה שאנחנו צריכים לכנף.
אם הסתמכנו רק על השם ולא על התכונות שחסרות לנו, זו טעות גדולה.
אם חשבנו שהתכונות שיש לו הם אלו שחסרות לנו, זו טעות אבל מובנת יותר כי חשבנו שאולי זה יכול לעבוד.