בכר והחבר'ה- צוות לעניין
Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין
אולי הבעיה היא אצלי, אבל לא שיחקנו מצויין עד ה1-1?
הבעיה שהקבוצה פשוט התפרקה. שחקני הספסל לא עושים שינוי- הבעיה בעיקר אצל השחקנים, יש התפזרות והמון אגו גם בהרכב הראשון. זה מראה כמה חשוב האופי של השחקנים ולא רק הכישרון, העונה כבר מתה, מקווה ששנה הבאה נדע לפגוע בשחקנים שגם יודעים להיות מקצוענים.
הבעיה שהקבוצה פשוט התפרקה. שחקני הספסל לא עושים שינוי- הבעיה בעיקר אצל השחקנים, יש התפזרות והמון אגו גם בהרכב הראשון. זה מראה כמה חשוב האופי של השחקנים ולא רק הכישרון, העונה כבר מתה, מקווה ששנה הבאה נדע לפגוע בשחקנים שגם יודעים להיות מקצוענים.
לגבי שהר. אין לו שום דבר חוץ מלקבל את הכדור ברחבה. חודש לא ראיתי ממנו מהלך כדורגל.אלדר כתב:לגבי שהר.
תסדר לו 4 מצבים במשחק בטוח יש גול.
סבע עם 7 הזדמנויות אתה רק תופס את הראש כמה זה קרוב וליד וכמעט. (בלי קשר למשחק הרע שהיה אתמול לשהר)
דיא עושה דאבל פס, מבשל, משפיע על המשחק וגם כובש יותר כבר שנה וחצי.
יחי ההבדל.
עכשיו תסתכל על הנתונים שנתנו פה.izguy83 כתב: לגבי שהר. אין לו שום דבר חוץ מלקבל את הכדור ברחבה. חודש לא ראיתי ממנו מהלך כדורגל.
דיא עושה דאבל פס, מבשל, משפיע על המשחק וגם כובש יותר כבר שנה וחצי.
יחי ההבדל.
הממוצע של שהר טוב יותר בניצול מצבים.
דיא זה חוק המספרים הגדולים.
בן שהר זה אחוז ניצול מצבים מטורף...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
פשוט, בנתניה הוא קיבל את רוב הכדורים בתוך הרחבה, אצלנו את רוב הכדורים הוא מקבל 30-40 מטר מהשער. לא מעט מהאיומים שלו על השער שלא נכנסו היו מבעיטות מרחוק בגלל האזורים שבהם הוא מקבל את הכדור...nitsande כתב:מה שמצחיק בגל הסיפור הוא שנדמה שלסבע בעונה שעברה בנתניה היה אחוז ניצול מצביפ מפחיד.
קילר אינסטינקט של חלוצים ברמה הגבוהה ביותר. מכל רבע מצב הוא עשה שם גול. לפחות ככה זה נראה...
מה גורם לפער הכל כך גדול באחוז ניצול המצבים? שאלה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
כמה הוא בישל בנתניה?Sir Alex Ferguson כתב: פשוט, בנתניה הוא קיבל את רוב הכדורים בתוך הרחבה, אצלנו את רוב הכדורים הוא מקבל 30-40 מטר מהשער. לא מעט מהאיומים שלו על השער שלא נכנסו היו מבעיטות מרחוק בגלל האזורים שבהם הוא מקבל את הכדור...
עשיתי את טעות חיי נכנסתי עכשו לפיסבוק ואי מה הולך שם
צריך פשוט להמשיך לדפדף ולא להגיב לפוסטים הדבילים שמעלים שם אנשים.
רק חבל שלבכר יש פייסבוק
רק חבל שלבכר יש פייסבוק
- drorhalperin
- Title: קרייזי-רד
אל תדאגו במפגש עם האוהדים פתחנו קודם כל אם זה שאנחנו איתו באש ובמים
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
חושב ששיחקנו ממש טוב בדקות שהיינו עם 4 בהגנהzivmay כתב:אולי הבעיה היא אצלי, אבל לא שיחקנו מצויין עד ה1-1?
לא הבנתי את הציוות מלכתחילה של 3 בלמים ובטח לא כשחזר ו לזה במחצית.
בכל אופן, הייתי מחתים את ברק מחר על חוזה חדש ל10 שנים
אסתפק גם בשנתיים נוספות בשלב הזה.
להבהיר לכולם שהוא הבוס.
גם אם יצטרך להחליף את כולם, עד אחרון השחקנים.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא מבין למה אי אפשר מצד אחד להעביר ביקורת מקצועית על ברק שבאמת נכשל השנה אבל מצד שני לא לשכוח מי הוא ומה האיכויות שלו ולהמשיך לתת לו את הגב כדי שיחזיר אותנו למסלול הנכון.
לא מדובר בשחקן כדורגל שהזדקן או נפצע ואפשר לחשוב שהוא לא מסוגל לשחזר את ההצלחה שלו בעבר, אלא במאמן שעדין צעיר בגיל ואין סיבה שלא יצליח בעתיד לבנות כאן עוד קבוצה גדולה.
הגישה הישראלית הזאת של הזיכרון הקצר ושאם יש ביקורת אז ישר צריך לפטר לא מובנת לי ומלמדת על חוסר הבנה של תהליכים שעוברים על קבוצות כדורגל.
לא מדובר בשחקן כדורגל שהזדקן או נפצע ואפשר לחשוב שהוא לא מסוגל לשחזר את ההצלחה שלו בעבר, אלא במאמן שעדין צעיר בגיל ואין סיבה שלא יצליח בעתיד לבנות כאן עוד קבוצה גדולה.
הגישה הישראלית הזאת של הזיכרון הקצר ושאם יש ביקורת אז ישר צריך לפטר לא מובנת לי ומלמדת על חוסר הבנה של תהליכים שעוברים על קבוצות כדורגל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
תודה בשם הרוב השפויdrorhalperin כתב:אל תדאגו במפגש עם האוהדים פתחנו קודם כל אם זה שאנחנו איתו באש ובמים
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
לגבי נתוני הריצה, תשובה לשאלה שנשאלה כאן כמה פעמים: https://twitter.com/IPFL_FOOTBALL/statu ... 87040?s=19" onclick="window.open(this.href);return false;
bs war כתב:לגבי נתוני הריצה, תשובה לשאלה שנשאלה כאן כמה פעמים: https://twitter.com/IPFL_FOOTBALL/statu ... 87040?s=19" onclick="window.open(this.href);return false;
דרור שמשון העלה איזה תמונה לפייסבוק והגבתי לו משהו על זה שהקבוצה כבר לא רצה ומדקה 65 שחקנים עומדים, הוא שלח לי בהודעה פרטית אח"כ תמחק מהר את התגובה זה לא לעניין .
אמרתי לו מה הקשר אסור להעביר ביקורת אמיתית שהקבוצה לא רצה , הוא מחרטט אותי בתבוא להרצאה שלי ותבין יותר אי אפשר להסביר ככה בכמה מילים והוסיף לי ש3 שנים לקחנו אליפות לא העברתם ביקורת על כמה הקבוצה רצה והוסיף תכבד את הצוות שהביא לך את ה3 אליפויות אנחנו עושים הכל כדי להחזיר את הקבוצה למקומה הטבעי , עניתי לו שאני מאוד מכבד את מי שיש פה אבל גם בשנה שעברה רצנו פחות ונראינו רע , השיחה הסתיימה בזה שהוא הזמין אותי שוב להרצאה שלו .
אז עובדתית אין הבדל מהותי בנתוני הריצה בשלוש העונות האחרונות.הראל כתב:
דרור שמשון העלה איזה תמונה לפייסבוק והגבתי לו משהו על זה שהקבוצה כבר לא רצה ומדקה 65 שחקנים עומדים, הוא שלח לי בהודעה פרטית אח"כ תמחק מהר את התגובה זה לא לעניין .
אמרתי לו מה הקשר אסור להעביר ביקורת אמיתית שהקבוצה לא רצה , הוא מחרטט אותי בתבוא להרצאה שלי ותבין יותר אי אפשר להסביר ככה בכמה מילים והוסיף לי ש3 שנים לקחנו אליפות לא העברתם ביקורת על כמה הקבוצה רצה והוסיף תכבד את הצוות שהביא לך את ה3 אליפויות אנחנו עושים הכל כדי להחזיר את הקבוצה למקומה הטבעי , עניתי לו שאני מאוד מכבד את מי שיש פה אבל גם בשנה שעברה רצנו פחות ונראינו רע , השיחה הסתיימה בזה שהוא הזמין אותי שוב להרצאה שלו .
ההבדל הוא כנראה בלאן רצים
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
בשתי העונות הראשונות.היה לנו כושר פיזי עדיף על היריבות.bs war כתב:
אז עובדתית אין הבדל מהותי בנתוני הריצה בשלוש העונות האחרונות.
ההבדל הוא כנראה בלאן רצים
מהעונה שעברה יש ירידה חדה בכושר הפיזי.
והעונה זה פשוט צועק.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!