נבחרת ישראל נושא מתעדכן
Re: נבחרת ישראל נושא מתעדכן
תמיד סימפתטי את אלישע כבן אדם אבל צריך להגיד את האמת שמאז שהוא מאמן את הנבחרת כל הבלוף מתגלה וחלק גדול מהמשתמשים כאן אמר את זה עוד בתקופה שהצליח כאן.
בלוף זה לא התוצאות או חוסר התוצאות,בלוף זה ההחלטות שמציבות אותו בשורה אחת עם חסרי עמוד השדרה הגדולים ביותר בעולם.
בלוף זה,שיש לך 2 שחקני פריימר ליג,2 שחקני בונדסליגה,שחקן באלופת רוסיה ועוד מסכן אחד בסקוטלנד שמשחקים ברמות הגבוהות ביותר ומגיעים לארץ רואים שלפניהם בהרכב כל מיני מקורבים.
ועם כל הכבוד להצגה של הרוש,אם החלטת ללכת על גלזר אז תן לו לשחק,ככה בונים שוער לעתיד.
בלוף זה שיש לך גרזן כמו קלנטיס אבל כבד גם כמו גרזן ואתה ממציא לו תפקיד כמגן ימני.
בלוף זה להזמין שחקן בן 38 שאתה יודע שאין לו שום ערך מוסף,אבל אתה מזמן אותו כי הסוכן שלך שהוא במקרה גם הסוכן שלו מתחנן אליך שתיתן לו לשבור את שיא ההופעות.
מהיום לא תראו את בניון בנבחרת מוכן להתערב.
בלוף זה לא התוצאות או חוסר התוצאות,בלוף זה ההחלטות שמציבות אותו בשורה אחת עם חסרי עמוד השדרה הגדולים ביותר בעולם.
בלוף זה,שיש לך 2 שחקני פריימר ליג,2 שחקני בונדסליגה,שחקן באלופת רוסיה ועוד מסכן אחד בסקוטלנד שמשחקים ברמות הגבוהות ביותר ומגיעים לארץ רואים שלפניהם בהרכב כל מיני מקורבים.
ועם כל הכבוד להצגה של הרוש,אם החלטת ללכת על גלזר אז תן לו לשחק,ככה בונים שוער לעתיד.
בלוף זה שיש לך גרזן כמו קלנטיס אבל כבד גם כמו גרזן ואתה ממציא לו תפקיד כמגן ימני.
בלוף זה להזמין שחקן בן 38 שאתה יודע שאין לו שום ערך מוסף,אבל אתה מזמן אותו כי הסוכן שלך שהוא במקרה גם הסוכן שלו מתחנן אליך שתיתן לו לשבור את שיא ההופעות.
לא אשכח את יציע העיתונות בסוף העונה שעברהאדום זקן כתב:תמיד סימפתטי את אלישע כבן אדם אבל צריך להגיד את האמת שמאז שהוא מאמן את הנבחרת כל הבלוף מתגלה וחלק גדול מהמשתמשים כאן אמר את זה עוד בתקופה שהצליח כאן.
מסכמים את האליפות השנייה של הפועל באר שבע, שואלים מי האחראי העיקרי
חלק אומרים בכר, חלק אלונה, חלק ויטור, הכול בסדר
אבי נימני:״אלישע לוי״
אומרים לו מה קשור אלישע לוי עכשיו?
מתחיל להשתעל, ״אין קשר לזה שאני הסוכן שלו, הוא זה שהביא את הפועל ב״ש לצמרת, עם כל הכבוד לאלונה ובכר, אלישע הוא האחראי העיקרי לשתי האליפויות״
יש יותר עלוב מזה?
אם הוא לא הסוכן שלו, השם אלישע לא מוזכר אפילו בראשי תיבות
יהמר לזכותו, הביא לפה את אוגו והובאן, ורצה גם את טוני אבל העיסקה נכשלה.
יאמרשמעון א כתב:יהמר לזכותו, הביא לפה את אוגו והובאן, ורצה גם את טוני אבל העיסקה נכשלה.
הכול נכון, אפשר להגיד שיש לו חלק, אפשר להגיד שיש לו תרומה, אבל להגיד שהוא האחראי העיקרי לשתי האליפויות הרצופות זה גניבת דעת מהרמות הגבוהות ביותר
אלישע לא הביא לפה לא את אוגו ולא את הובאן, אלישע הסכים לצרף את אוגו והובאן לסגל שלו.
- The red one
וגם זה היה בפוקס..South Boy כתב:אלישע לא הביא לפה לא את אוגו ולא את הובאן, אלישע הסכים לצרף את אוגו והובאן לסגל שלו.
מדויק ותודה על התיקון ההיסטורי.South Boy כתב:אלישע לא הביא לפה לא את אוגו ולא את הובאן, אלישע הסכים לצרף את אוגו והובאן לסגל שלו.
אני יודע שזה אמנם להיות חכם בדיעבד, אבל אני חייב לומר שאני לא מופתע מדבר ממה שקורה בנבחרת בעידן של גונב הדעת הזה.
אני מוצא כ"כ הרבה קווים מקבילים לתקופה שלו בבאר שבע.
למשל:
1. בראש וברשונה אין שום שיטה, אין שום אסטרטגיית משחק, מעיפים כדור לשחקן "הטוב" ביותר ומקווים שישעשה קסמים.
2. ביטול מוחלט של השחקנים ה"קטנים" ונתינת גיבוי הזוי ל"כוכבים"- בוזגלו עשה אצלו מה שהוא רוצה, ידע שכמה שהוא יסריח את הדשא זה לא יפגע במקום שלו בהרכב ולעומת זאת שחקנים כמו נאסר שיכולים היו לעזור ברוטציה נמחקיםםםם לחלוטין.
3. חוסר הישגיות - מוציאים פה ושם תוצאות טובות, אבל אין באמת התמודדות על הישגים במאני טיים.
4. גם כשהיה רוצה לשנות או להפתיע, תמיד זה היה נראה שערורייתי, אף פעם השחקנים לא היו מבינים מה הוא רוצה מהם.
5. אדישות על הקווים וחוסר יכולת לשנות משחק תוך כדי תנועה.
אני לא חב לו כבוד, אני לא חושב שיש לו חלק בהצלחה שלנו, היה לו סגל שחקנים מטורף והוא לא עשה איתו שום הישג אמיתי.
אני לא אשכח את הראיון ההזוי שלו כמה שבועות לפני קבלת המינוי לנבחרת ואחרי האליפות הראשונה של בכר, כשהוא יושב זחוח על שפת הבריכה בביתו, מצהיר שהוא לא מאמן שילך לקבוצות קטנות ומדבר על עצמו בגוף שלישי.
נראה עכשיו לאן תלך חביבי.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
מסכים איתךns75 כתב:
יאמר
הכול נכון, אפשר להגיד שיש לו חלק, אפשר להגיד שיש לו תרומה, אבל להגיד שהוא האחראי העיקרי לשתי האליפויות הרצופות זה גניבת דעת מהרמות הגבוהות ביותר
נאסר הראל זינו גבאי פאיוביץ אלגרבלי חולקים עליךניב כתב: היה לו סגל שחקנים מטורף והוא לא עשה איתו שום הישג אמיתי.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
בעונה השנייה אצלנו היה לו את בוזגלו את ברדה ובעיקר את אלילת המזל.yedidel כתב:
נאסר הראל זינו גבאי פאיוביץ אלגרבלי חולקים עליך
בעונה השלישית הצטרפו לקבוצה ארבייטמן ומליקסון וכו' ועדין סיימנו רק במקום השלישי.
ופאיוביץ בעונה הראשונה אצלנו היה בלם מעולה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- dardasmiley
שוקל לעשות לזה העתק ולהדביק בכל מקום שבו עולה הדיון הזה.ניב כתב: מדויק ותודה על התיקון ההיסטורי.
אני יודע שזה אמנם להיות חכם בדיעבד, אבל אני חייב לומר שאני לא מופתע מדבר ממה שקורה בנבחרת בעידן של גונב הדעת הזה.
אני מוצא כ"כ הרבה קווים מקבילים לתקופה שלו בבאר שבע.
למשל:
1. בראש וברשונה אין שום שיטה, אין שום אסטרטגיית משחק, מעיפים כדור לשחקן "הטוב" ביותר ומקווים שישעשה קסמים.
2. ביטול מוחלט של השחקנים ה"קטנים" ונתינת גיבוי הזוי ל"כוכבים"- בוזגלו עשה אצלו מה שהוא רוצה, ידע שכמה שהוא יסריח את הדשא זה לא יפגע במקום שלו בהרכב ולעומת זאת שחקנים כמו נאסר שיכולים היו לעזור ברוטציה נמחקיםםםם לחלוטין.
3. חוסר הישגיות - מוציאים פה ושם תוצאות טובות, אבל אין באמת התמודדות על הישגים במאני טיים.
4. גם כשהיה רוצה לשנות או להפתיע, תמיד זה היה נראה שערורייתי, אף פעם השחקנים לא היו מבינים מה הוא רוצה מהם.
5. אדישות על הקווים וחוסר יכולת לשנות משחק תוך כדי תנועה.
אני לא חב לו כבוד, אני לא חושב שיש לו חלק בהצלחה שלנו, היה לו סגל שחקנים מטורף והוא לא עשה איתו שום הישג אמיתי.
אני לא אשכח את הראיון ההזוי שלו כמה שבועות לפני קבלת המינוי לנבחרת ואחרי האליפות הראשונה של בכר, כשהוא יושב זחוח על שפת הבריכה בביתו, מצהיר שהוא לא מאמן שילך לקבוצות קטנות ומדבר על עצמו בגוף שלישי.
נראה עכשיו לאן תלך חביבי.
אין יותר מדויק מזה.
וגם:yedidel כתב:
נאסר הראל זינו גבאי פאיוביץ אלגרבלי חולקים עליך
אוגו, הובאן, סוארס, גורדנה (בעונת השיא שלו), בוזגלו, מליקסון וברדה
3 עונות אימן בב"ש
הראשונה כישלון טוטאלי
השניה הצלחה אדירה מעבר למה שדימיינו
השלישית פרווה
מה שבלט בתקופתו זה החוסר יכולת ליזום/לתקוף/ליצור הרתעה.
הראשונה כישלון טוטאלי
השניה הצלחה אדירה מעבר למה שדימיינו
השלישית פרווה
מה שבלט בתקופתו זה החוסר יכולת ליזום/לתקוף/ליצור הרתעה.
זה נכון, אבל עם יד על הלב, נראה לך שעם כל מאמן אחר כן היינו זוכים באליפות עם השחקנים שידידאל ציין והיכולת של מכבי באותן עונות?ניב כתב: וגם:
אוגו, הובאן, סוארס, גורדנה (בעונת השיא שלו), בוזגלו, מליקסון וברדה
אני בטוח שעם בכר על הקווים היינו הרבה יותר הישגיים, בטוח שלא היינו מפסידים 6-2 בגמר למשל.izguy83 כתב: זה נכון, אבל עם יד על הלב, נראה לך שעם כל מאמן אחר כן היינו זוכים באליפות עם השחקנים שידידאל ציין והיכולת של מכבי באותן עונות?