האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים
Re: האצטדיון החדש - נעוץ עד בעיטת הפתיחה
https://www.youtube.com/watch?v=r8KdtDnaX9c" onclick="window.open(this.href);return false;
סרטון קצר תוך כדי נסיעה...
סרטון קצר תוך כדי נסיעה...

סחטיין על הפסקול

אפרופו דיון הכסאות שהיה כאן...
כרגע הצבע יהיה כחול, כמו נתניה ופ"ת... מאמין שינסו להעביר בקשה להזמנה של אדומים.
כרגע הצבע יהיה כחול, כמו נתניה ופ"ת... מאמין שינסו להעביר בקשה להזמנה של אדומים.

- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
אגב, אם לא יהיו אדומים אז צריכים להיות אפורים - בטח לא כחולים.Amit M כתב:אפרופו דיון הכסאות שהיה כאן...
אני מקווה שהכיסאות יהיו אדומים,כדאי שייתן הרגשה ביתית וגם בנוסף ביציעים שלא יהיה קהל-האדום יהיה בולט בעיין
אגב הקרבה בין היציע לדשא יהיה כמו באיצטדיון בנתניה? האיצטדיון יהיה באותו סגנון? שני קומות?
אני מקווה שבמקרה הזה ארגון אוהדים יעבור ליציע המזרחי (מול העמדת שידור) כדאי שיראו את התפאורות מהבית בדיוק כמו בית"ר ונתניה
אגב הקרבה בין היציע לדשא יהיה כמו באיצטדיון בנתניה? האיצטדיון יהיה באותו סגנון? שני קומות?
אני מקווה שבמקרה הזה ארגון אוהדים יעבור ליציע המזרחי (מול העמדת שידור) כדאי שיראו את התפאורות מהבית בדיוק כמו בית"ר ונתניה
ארגון אוהדים רציני יהיה חייב לשבת מאחורי השער.שלומי12 כתב:אני מקווה שהכיסאות יהיו אדומים,כדאי שייתן הרגשה ביתית וגם בנוסף ביציעים שלא יהיה קהל-האדום יהיה בולט בעיין
לא בטוח שהיציעים האלו מאחורי השער יפתחו באופן קבוע כי הם מכילים רק 2500 מקומותbs war כתב:
ארגון אוהדים רציני יהיה חייב לשבת מאחורי השער.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
עוד תמונות עדכניות:

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מישהו צריך להזכיר להם שהאזור של המאמנים+צוות+שחקנים מחליפים צריך להיות בגובה שלא יראו אותו ושיביאו כיסאות כמו שיש בבלומפילד ובקריית אליעזר לצוות וכו'...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אביאל... התכוונתי לומר שנכון לעכשיו הם כחולים, אפורים בכל מקרה לא יהיה... הבטיחו לי שיעבירו בקשה לאדריכל האצטדיון שישקול הזמנה של כסאות אדומים... הטענה הייתה שוב, אצטדיון עירוני ולא של הפועל.. למרות שכולנו יודעים שהפועל היא הקבוצה של העיר.. זה לא חיפה או ת,א פה.. אין 2 קבוצות דומיננטיות.. כמו שבוסרמיל כתוב הפועל ב"ש על הכסאות.
כן, הקרבה לדשא תהייה כמו האצטדיונים ההם.. להזכירכם מדובר באותו אצטדיון..
אך קומה אחת.
היתרון שלנו הוא שאנחנו לומדים לקחים ממה שנעשה שם.. כמו עניין החנייה בנתניה או הספסלים בפ"ת... יש לא מעט סיורים של המהנדסים אצלנו באצטדיון למשחקים בנתניה ופ"ת כדי ללמוד מטעויות.. לראות איך מתנהל אירוע ולראות מה ניתן לשפר ומה ניתן לשנות שיהיה נח יותר לקבוצות, לאוהדים, למשטרה וכו'.
אך קומה אחת.
היתרון שלנו הוא שאנחנו לומדים לקחים ממה שנעשה שם.. כמו עניין החנייה בנתניה או הספסלים בפ"ת... יש לא מעט סיורים של המהנדסים אצלנו באצטדיון למשחקים בנתניה ופ"ת כדי ללמוד מטעויות.. לראות איך מתנהל אירוע ולראות מה ניתן לשפר ומה ניתן לשנות שיהיה נח יותר לקבוצות, לאוהדים, למשטרה וכו'.

לפחות פה יש הפקת לקחים...Amit M כתב:אביאל... התכוונתי לומר שנכון לעכשיו הם כחולים, אפורים בכל מקרה לא יהיה... הבטיחו לי שיעבירו בקשה לאדריכל האצטדיון שישקול הזמנה של כסאות אדומים... הטענה הייתה שוב, אצטדיון עירוני ולא של הפועל.. למרות שכולנו יודעים שהפועל היא הקבוצה של העיר.. זה לא חיפה או ת,א פה.. אין 2 קבוצות דומיננטיות.. כמו שבוסרמיל כתוב הפועל ב"ש על הכסאות.
אך קומה אחת.

ואני מאמין שאם יוציאו מנויים ליציע מאחורי אחד השערים שיהווה יציע "אולטראס" אז יהיה לו ביקוש דיי חזק.
נערך לאחרונה על ידי 8red ב 09 מאי 2013, 16:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
הפועל אני כבר משתגע
מה גם שיציע קטן יהיה יותר טוב לאוהדים שלנו. עכשיו בשער חמש יושבים הרבה אנשים כי זה פשוט המקוםשבו רואים הכי טוב (כמובן "טוב" זה עניין יחסי)
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
עדיין לא ברור לי מה הפואנטה עם עניין הצבעים של הכיסאות הריי מה שמשנה שיהיה אצטדיון, להחליף כיסאות אפשר תמיד וגם תוך כדיי עונה כפי שהיה ניתן לראות באצטדיון טדי.
לי מה שחשוב שיהיה אצטדיון חדש ואיכותי עם דגש על החדש ואיכותי...
צבע הכיסאות מעניין לי את ה*** שלי...
הצלחנו בוסרמיל בלי כיסאות בולשיט כזה או אחר.
מה שכן הייתי שוקל במקומם לעשות שילוב בצבעים, אדום וכחול או כחול ולבן או אפור ואדום, משהו שלא ישעמם את הצופה אבל לא יראה כמו אותיות זה משעמם ומשמים, משהו בצורה מעניינת.
אגב לעמית אתה יודע אם יהיה לובי בין היציעים לכניסה או משהו כזה?
מה שכן הייתי שוקל במקומם לעשות שילוב בצבעים, אדום וכחול או כחול ולבן או אפור ואדום, משהו שלא ישעמם את הצופה אבל לא יראה כמו אותיות זה משעמם ומשמים, משהו בצורה מעניינת.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
להחליף כיסאות אחר כך זה סתם בזבוז זמן על שיפוצים. עדיף לעשות את זה כבר עכשיו.דר אדום בנשמה כתב:עדיין לא ברור לי מה הפואנטה עם עניין הצבעים של הכיסאות הריי מה שמשנה שיהיה אצטדיון, להחליף כיסאות אפשר תמיד וגם תוך כדיי עונה כפי שהיה ניתן לראות באצטדיון טדי.
לדעתי צבע הכיסאות הוא מהותי לייחודיות ולביתיות של האיצטדיון. אשכרה הולכים להיות 3-4 איצטדיונים עם אותם יציעים.