עלילות (?) דוידזאדה
Re: עלילות (?) דוידזאדה
אני שם את מבטחי ויהבי בבן תורג׳מן כמגן ראשון. שנה שעברה רצנו איתו מצויין שליש עונה, כולל ניצחון על מכבי בבלומפילד. פייטר אמיתי שנותן 100% בכל משחק
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
אם התקציב כזה גדול אז היה נוחת חלוץ אחר אני מניח וקשר ומגן....בנתיים לא קרה ויקרה רק אם נעלה לשלב בתים כלשהוא ( אז יגדל התקציב)CrazyRed7 כתב:החום משפיע עליכם חזק אה?
אחד הופך את שבתאי למגן, השני עובר ל3 בלמים(מה יקרה כשמישהו יפצע?יורחק?) ושם את ביטון בהרכב.
הלו, זה לא משחק מנג'ר והאלופה עם תקציב כזה גדול לא צריכה לעשות ניסויים הזויים.
ומי המחליף?אסי, דגים כתב:אני שם את מבטחי ויהבי בבן תורג׳מן כמגן ראשון. שנה שעברה רצנו איתו מצויין שליש עונה, כולל ניצחון על מכבי בבלומפילד. פייטר אמיתי שנותן 100% בכל משחק
- ForeverRed
זה לא קרה בגלל שיקולים אחרים, לא בגלל כסף.שיש כתב: אם התקציב כזה גדול אז היה נוחת חלוץ אחר אני מניח וקשר ומגן....בנתיים לא קרה ויקרה רק אם נעלה לשלב בתים כלשהוא ( אז יגדל התקציב)
- simply-red
עכשיו סיימתי התכתבות בטויטר עם אורי קופר מynet. שאלתי אותו מה דעתו על שבתאי כמגן שמאלי,בהתחלה הוא אמר כמו רובכם פה שזה רעיון לא רע אבל לא מספיק, הוא חושב שזר עדיף. אחרי הדיינות נוספת הוא אמר שזה יכול להיות רעיון טוב, הוא ציין ששבתאי כבר שיחק כמגן שמאלי בקריירה שלו ושהוא יחשוב על זה עוד קצת כי זה רעיון מעניין. הוא אמר שינסה למצוא וידאו על שבתאי כמגן ויעלה את זה ברשתות.
לא ידעתי שהוא היה מגן....simply-red כתב:עכשיו סיימתי התכתבות בטויטר עם אורי קופר מynet. שאלתי אותו מה דעתו על שבתאי כמגן שמאלי,בהתחלה הוא אמר כמו רובכם פה שזה רעיון לא רע אבל לא מספיק, הוא חושב שזר עדיף. אחרי הדיינות נוספת הוא אמר שזה יכול להיות רעיון טוב, הוא ציין ששבתאי כבר שיחק כמגן שמאלי בקריירה שלו ושהוא יחשוב על זה עוד קצת כי זה רעיון מעניין. הוא אמר שינסה למצוא וידאו על שבתאי כמגן ויעלה את זה ברשתות.
- yanivnew91
בעיקר סתם חור פה ושםשיש כתב: לא ידעתי שהוא היה מגן....
simply-red כתב:עכשיו סיימתי התכתבות בטויטר עם אורי קופר מynet. שאלתי אותו מה דעתו על שבתאי כמגן שמאלי,בהתחלה הוא אמר כמו רובכם פה שזה רעיון לא רע אבל לא מספיק, הוא חושב שזר עדיף. אחרי הדיינות נוספת הוא אמר שזה יכול להיות רעיון טוב, הוא ציין ששבתאי כבר שיחק כמגן שמאלי בקריירה שלו ושהוא יחשוב על זה עוד קצת כי זה רעיון מעניין. הוא אמר שינסה למצוא וידאו על שבתאי כמגן ויעלה את זה ברשתות.
זה לא רציני.
זה לא יקרה ולא קורה בשום קבוצה אלופה שאני מכיר ואני אשמח אם תביא לי דוגמאות שכן קרו.
אע"פ שמכבי חיפה הם אוסף של פחים, אתה לא תראה את אוברניאק מוסט להיות מגן שמאלי כדי למלא את חסרונו של טוואטחה.
אלה רעיונות סרק לא רציניים.
- אני איתך באש ובמיים
לא הייתי מבזבז תעמדה הזו על חשבון זר.. תוסיפו את זה את ההתאקלמות, מספיק בהגנה מדברים בשפה משלהם..
הייתי מנסה להביא את שליימן, ששיחק במכבי חיפה
- The red one
א. שיימן.אני איתך באש ובמיים כתב:לא הייתי מבזבז תעמדה הזו על חשבון זר.. תוסיפו את זה את ההתאקלמות, מספיק בהגנה מדברים בשפה משלהם..
ב. משחק בהפועל ת"א.
ג. נעול בשירותים
או במילים אחרות
״לקחנו אליפות, נמאס לנו מהר, לא כיף שקל לנו.
בוא נשים את יובל שבתאי מגן לצחוקים, מה אכפת לכם?״
״לקחנו אליפות, נמאס לנו מהר, לא כיף שקל לנו.
בוא נשים את יובל שבתאי מגן לצחוקים, מה אכפת לכם?״
חברה אנחנו קבוצה אלופה אם לא דני אלבס אין מה לדבר בכלל
- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
בן הרוש ממכבי אופצייה מצוינת עבורנו , מה שגם בן ביטון חלש.. אחרי עזיבת סוארס מגן ימיני זר חייבים להביא... המגנים זו החולייה החלשה בקבוצה.
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

באר שבע גם בטוב אווו אווו

באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
ואז עם האיי קיו של שני המגנים שלנו נוכל להרכיב מוח אחד שלם, אולי.אסי, דגים כתב:אני שם את מבטחי ויהבי בבן תורג׳מן כמגן ראשון. שנה שעברה רצנו איתו מצויין שליש עונה, כולל ניצחון על מכבי בבלומפילד. פייטר אמיתי שנותן 100% בכל משחק