בפני עצמה דעה לגיטימית לחלוטין. לא מסתדר עם העובדה שהכיוון שלה הוא להשאיר אותו ולא מסתדר עם העובדה שהיא לא מרפדת את המערכת באנשי מקצוע
אליניב ברדה
Re: אליניב ברדה
- ForeverRed
עונה קודמת הוציא את המקסימום.
מה קיבל חוץ מגמורים ושחקני ליגה לאומית?
עזוב אותך נו.
אלונה ברקת לא חפה מטעויות.
היא צריכה להחליט האם זה טוב לה להמשיך במגמה הזאת של תואר פעם בכמה שנים,מאבקים בכאילו ושום מאבק על ישראלי מוביל.
זאת לא אלונה של לפני הקורונה זה ברור לכולנו.
מצד שני היא סומכת על אליניב ואוהבת אותו מאוד ושניהם יצטרכו לשבת ולקבל החלטות על האסטרטגיה של הפועל בש שנים קדימה.
ככה זה לא יעבוד,המועדון הזה חייב אסטרטגיה וזה עליה נטו,אליניב חייב להרים את הרמה שלו כמאמן ולהוכיח גם לה שכדאי לה ללכת בדרך שלו ואני אומר לך שעם 60 מליון בשנה אפשר לעשות הרבה דברים טובים.
אז למה אתה חושב שכמנהל מקצועי יהיה טוב יותר? אתה יודע, מנהל מקצועי מתווה דרך, סגנון משחק ומאלה לא ראינו דבר בעונה שנסתיימה.dardasmiley כתב: ↑30 מאי 2024, 23:14יאללה הביתה (לעמדת המנהל המקצועי) מאמן הוא לא.פחדן גדול הוא כן.
מה שאני אומר שהגישה הזו שאתה מדבר עליה, קיימת לאורך כל העונה.ForeverRed כתב: ↑30 מאי 2024, 22:54אמרו שהתקופה הרעה תשפיע על השחקנים.
אני פחות האמנתי בזה.
מסתבר שזה השפיע דווקא על המאמן שהיה כל כך ממוקד בלא לספוג עד ששכח שהמטרה בכדורגל היא לנצח.
יש עוד סיבות כמובן ויתכן שהיינו נראים רע ומפסידים בכל מקרה, אבל הגישה הזאת, לאורך כל 90 הדקות כולל חילופים, היא בלתי מתקבלת על הדעת.
כשזאת הגישה שלך אז הכל הולך נגדך החל משופט שהורס את המשחק ועד דרדלה שנהדפת לתוך השער מפנדל לא קשור בדקה 85.
ואולי זה בעצם סיפור העונה שלנו.
זה היה משחק של מאמן שלא מאמין בשחקנים שלו.
כל העונה הפועל ב"ש הזו מתנהגת כמו קבוצת תחתית גנרית עם איזה מאמן גנרי על הקווים שחושב קודם כל לא אספוג, אם אבקיע באיזה נייח זה יהיה טוב.
וככה אנחנו גם נראים.
אמרתי את זה שוב ושוב גם שגירדנו ניצחונות ביכולת מבישה וצבירת הנקודות הייתה אחלה בחלה אז הרוב זורמים עם המצב.
היה לי ברור שמתישהו זה יתפוצץ, מודה שלא חשבתי ככה.
הגישה הזו החלה בעיניי אצל ברדה איפשהו בשלב הבתים בקונפרנז בעונה שעברה שפספסנו עלייה מהבית לא מעט בגלל זהירות יתר.
עם הזמן זה הלך והחמיר על למצבנו היום.
גם לא יודע כמה אני מתחבר לביקורת על מאמן פחדן היום, אני פשוט ראיתי קבוצה לא מאומנת, שלא מסוגלת לפתח שטף בסיסי, לא אגפים ולא מרכז מגרש, ושיטת המשחק היא להעיף כדורים על השחקנים הקדמיים.
זה לא משהו שונה בהרבה ממה שראינו רוב העונה הזו.
הפעם גם פשוט היה שינוי טקטי מיותר למשהו שהיה נראה כמו 4-4-2 לא הכי ברור.
אני עדיין הייתי ממשיך עם ברדה, אבל חושב שצריך פה שינוי גדול.
גם בהתנהלות, גם אצלו. כולם נכשלו וכולם צריכים לעשושת חשבון נפש, ולשבת ולסכם מה לומדים מהעונה הזו כדי שלא תחזור.
זה אמא של המאמן פחדן גמר גביע אתה לא יכול לבוא בגישה איך אני לא סופג מהדקה הראשונה זה לא ששיחקת מול אימפרייהyossi כתב: ↑31 מאי 2024, 00:42מה שאני אומר שהגישה הזו שאתה מדבר עליה, קיימת לאורך כל העונה.
כל העונה הפועל ב"ש הזו מתנהגת כמו קבוצת תחתית גנרית עם איזה מאמן גנרי על הקווים שחושב קודם כל לא אספוג, אם אבקיע באיזה נייח זה יהיה טוב.
וככה אנחנו גם נראים.
אמרתי את זה שוב ושוב גם שגירדנו ניצחונות ביכולת מבישה וצבירת הנקודות הייתה אחלה בחלה אז הרוב זורמים עם המצב.
היה לי ברור שמתישהו זה יתפוצץ, מודה שלא חשבתי ככה.
הגישה הזו החלה בעיניי אצל ברדה איפשהו בשלב הבתים בקונפרנז בעונה שעברה שפספסנו עלייה מהבית לא מעט בגלל זהירות יתר.
עם הזמן זה הלך והחמיר על למצבנו היום.
גם לא יודע כמה אני מתחבר לביקורת על מאמן פחדן היום, אני פשוט ראיתי קבוצה לא מאומנת, שלא מסוגלת לפתח שטף בסיסי, לא אגפים ולא מרכז מגרש, ושיטת המשחק היא להעיף כדורים על השחקנים הקדמיים.
זה לא משהו שונה בהרבה ממה שראינו רוב העונה הזו.
הפעם גם פשוט היה שינוי טקטי מיותר למשהו שהיה נראה כמו 4-4-2 לא הכי ברור.
אני עדיין הייתי ממשיך עם ברדה, אבל חושב שצריך פה שינוי גדול.
גם בהתנהלות, גם אצלו. כולם נכשלו וכולם צריכים לעשושת חשבון נפש, ולשבת ולסכם מה לומדים מהעונה הזו כדי שלא תחזור.
פוקו בלם שלישי בקו חמש מתי שיחקת ככה בכלל העונה שאתה עולה ככה התעקש על זה כי ניסה לעשות מראה למכבי פתח תקווה ולא חשב אפילו על לשנות מערך ולנסות ליזום ולקינוח ניהול משחק מביך השתי שחקנים ביחידים שיכולים לעשות פעולה כלשהי בקבוצה הנכה הזאת יצאו ראשונים
מבין מה אתה אומר, הגישה הזו שקודם ננטרל את היריב ואחכ אולי נחשוב איך יוצאים עם הדבר הזה קדימה קיימת רוב העונה.dudu9998 כתב: ↑31 מאי 2024, 00:51זה אמא של המאמן פחדן גמר גביע אתה לא יכול לבוא בגישה איך אני לא סופג מהדקה הראשונה זה לא ששיחקת מול אימפרייה
פוקו בלם שלישי בקו חמש מתי שיחקת ככה בכלל העונה שאתה עולה ככה התעקש על זה כי ניסה לעשות מראה למכבי פתח תקווה ולא חשב אפילו על לשנות מערך ולנסות ליזום ולקינוח ניהול משחק מביך השתי שחקנים ביחידים שיכולים לעשות פעולה כלשהי בקבוצה הנכה הזאת יצאו ראשונים
בגישה זה אכן פחדני. טקטית חושב שפוקו היה מגן שפשוט נשאר ממש מאחור בגלל הכדורים הארוכים שהם ביצעו והאתלטיות היחסית שיש לפ"ת בהתקפה.
לא ראיתי קו 5 בהגנה.
אני לא ראיתי משהו אחר חוץ מקו 5 ראו את סטויאנוב ולופס משחקים כל כך גבוה אליניב פשוט בא מפוחד היום ומעורר עם כל הסיטואציה וחירב את המשחק בראש ובראשונה.
לכולם יש חלק אבל הוא אשם העיקרי בעיני טעה בכל דבר אפשרי ואפילו לא ניסה לתקן ולשנות תוך כדי משחק
- ForeverRed
זה לגמרי היה שלושה בלמים.
המערך השנוא עליי בעולם.
מה שהכי מעצבן, שהוא אפילו לא ניסה לשנות.
זה לא דרש אפילו חילוף. רק שינוי פנימי.
המערך השנוא עליי בעולם.
אמת. ההרכב בו עלינו היה לדעתי הטוב ביותר שיכולנו לעלות בו, אבל המערך היה עקום לגמרי.ForeverRed כתב: ↑31 מאי 2024, 01:00זה לגמרי היה שלושה בלמים.
המערך השנוא עליי בעולם.
את הגמר הזה הוא הפסיד בחודשיים שהיו קודם עם כדורגל מזעזע עם תבוסות מבישות ועם הרכבים הזויים
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
תמשיך לגנוב דעת.Red Tiger כתב: ↑30 מאי 2024, 23:24תקשיב אחי,אני עם אליניב באמת שהולך על ביצים מתוך הערכה עצומה אליו כשחקן ואישיות,אבל בשורה התחתונה הוא לא מאמן גבר,הוא לא.
אולי עוד שפשוף אבל כרגע הוא לא שם ואני אומר את זה בדרך מפולפלת כבר שנתיים.
40 שנה אני רואה כדורגל ולמדתי עם השנים לזהות דברים ולראות מי יש לו דרך ומי לא.
הגנתי בזמנו על אלישע כי הוא הוציא מהסגל את המקסימום ואת העובדה שב״ש שנים לא הייתה בצמרת והוא הביא אותה עם סגל אולי החמישי בטיבו בליגה,משם לקח את זה בכר.
גם על רוני לוי הגנתי כי למרות הכדורגל המזעזע הוא הוציא 100% מהסגל.
שנה שעברה הוא הצליח לעשות קסמים,השנה התרסק ואצל מאמן זה לא דבר טוב.
קודם כל שיוציא את המקסימום מזה ןאחכ נדבר על תקציבים.
שאתה בא בדרישות לבוס שלך אתה צריך לבוא עם תוצאות,ההנחות שאתה נותן לו מקורם באג׳נדה ותו לא.
וכן הוא בחר אותם והוא אמר בתחילת העונה ״קיבלתי כל מה שרציתי״
אז או שהוא משקר או שהוא נכשל תחליט
הביא גביע ושלב בתים מה קיבל? מגבלת שכר? ארתור בינואר אחרי שחודשיים התחנן לחלוץ?
אתמול אליה עשה עבודה גרועה אבל יש לו כלים גרועים ומוגבלים, חודשיים כתבתי כאן שאין לנו שחקני אלפא שיובילו ולכן לא הופתעתי שהתפרקנו אחרי שמיגל נפצע.
אלונה לא צריכה להביא לו רכש או לא בהתאם להאם הוא נכשל או לא, אלונה צריכה להחליט האם היא רוצה שישאר, ואם כן היא צריכה לגבות אותו, אם לא זה מה הטעם שימשיך? שנקבל כאן ברק בכר 2 שבסוף הדרך הראתה לו את הדרך החוצה וסירבה לחזק לו את הקבוצה מה שהביא לקרע בין השניים ולעזיבה?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מה זה מאמן גבר?Red Tiger כתב: ↑30 מאי 2024, 23:24תקשיב אחי,אני עם אליניב באמת שהולך על ביצים מתוך הערכה עצומה אליו כשחקן ואישיות,אבל בשורה התחתונה הוא לא מאמן גבר,הוא לא.
אולי עוד שפשוף אבל כרגע הוא לא שם ואני אומר את זה בדרך מפולפלת כבר שנתיים.
40 שנה אני רואה כדורגל ולמדתי עם השנים לזהות דברים ולראות מי יש לו דרך ומי לא.
הגנתי בזמנו על אלישע כי הוא הוציא מהסגל את המקסימום ואת העובדה שב״ש שנים לא הייתה בצמרת והוא הביא אותה עם סגל אולי החמישי בטיבו בליגה,משם לקח את זה בכר.
גם על רוני לוי הגנתי כי למרות הכדורגל המזעזע הוא הוציא 100% מהסגל.
שנה שעברה הוא הצליח לעשות קסמים,השנה התרסק ואצל מאמן זה לא דבר טוב.
קודם כל שיוציא את המקסימום מזה ןאחכ נדבר על תקציבים.
שאתה בא בדרישות לבוס שלך אתה צריך לבוא עם תוצאות,ההנחות שאתה נותן לו מקורם באג׳נדה ותו לא.
וכן הוא בחר אותם והוא אמר בתחילת העונה ״קיבלתי כל מה שרציתי״
אז או שהוא משקר או שהוא נכשל תחליט
לדעתי זו סיסמה, כל מאמן בכדורגל הישראלי יהיה למטה ולמעלה בגלל החומר והמורכבות הישראלית. רציתי לתת שמות אבל אני לא חושב על אחד שלא יכנס לרשימה הזאת (גם לא בכר המושלם שכשבנה קבוצה פוטר עוד לפני האמצע).
זו הייתה עונת בלהות, איך שהתחילה ואיך שהתסיימה - מטורף בכלל שיש לנו עניין בכדורגל המחורבן הזה עם כל מה שקורה במדינה, אז רק לחשוב על השחקנים ועל הצוות.
ועדין אני לא עושה הנחות, אני חושב שלקראת סוף העונה אליניב איבד את יכולת ההשפעה על השחקנים בקבוצה, להבדיל מרגעים אחרים בעונה, ולמרות זאת אפשר וכדאי לזכור שבחלקים האלה כל השחקנים הדומיננטים היו בתקופה פיזית נוראית - קניוניוס, ויטור, אימראן, לופז, גורדנה וכו׳. לצערי כאשר מדובר בכל השחקנים הכי משמעותיים אצלך, והם בכושר פיזי כל כך ירוד, אין דרך להתחמק מזה
מאמן זה מנהל שאמור להבין ולהכיר מה יש לו בידיים, וביחד עם הצוות המסייע שלו להכין תוכנית שתעזור להם להבליט את היתרונות שלהם ולהחביא את החסרונות שלהם.
זה ההגדרה שלי בצורה הכי מופשטת שיש.
וברדה לא עושה את העבודה שלו העונה.
אפשר לבוא בטענות לאלונה, זה לא סותר את זה שברדה עשה כל טעות אפשרית העונה ואיבד את הדרך שאיתה התחיל כמאמן.
כותב בפעם האלף שהאכזבה הכי גדולה שלי ממנו זה שהוא נירמל יכולת מחורבנת רק כי היא גירדה ניצחונות.
עונה שכל כולה קיבעון מחשבתי עמוק, גישה רעה מאוד, והעמדת קבוצה חסרת יסודות משחק בסיסיים קבוצתיים.
גם אם הוא לא מאמין בסגל, זה לא תירוץ למה שראינו העונה. וזה נמשך לאורך כל העונה, ממחנה האימונים, להדחה הרעה באירופה, לתצוגה המבישה בטוטו מול מכבי ת"א ועד אתמול.
היו פה ושם משחקים מסוימים שהיו טובים, אבל זה כמעט בטל בשישים אל מול העונה הזו כמכלול.
בסוף אי אפשר לשקר כל הזמן. סוף העונה הזו והיכולת בגמר זה משהו שלא נחת מהשמיים, זה קארמה שמגיעה לנו.
רוב העונה לטעמי היה לנו מזל, לא הייתה הלימה בין צבירת הנקודות ליכולת.
לשמחתנו לפחות יש קונפרנס. כי עוד קצת והיינו מאבדים גם את זה.
זה ההגדרה שלי בצורה הכי מופשטת שיש.
וברדה לא עושה את העבודה שלו העונה.
אפשר לבוא בטענות לאלונה, זה לא סותר את זה שברדה עשה כל טעות אפשרית העונה ואיבד את הדרך שאיתה התחיל כמאמן.
כותב בפעם האלף שהאכזבה הכי גדולה שלי ממנו זה שהוא נירמל יכולת מחורבנת רק כי היא גירדה ניצחונות.
עונה שכל כולה קיבעון מחשבתי עמוק, גישה רעה מאוד, והעמדת קבוצה חסרת יסודות משחק בסיסיים קבוצתיים.
גם אם הוא לא מאמין בסגל, זה לא תירוץ למה שראינו העונה. וזה נמשך לאורך כל העונה, ממחנה האימונים, להדחה הרעה באירופה, לתצוגה המבישה בטוטו מול מכבי ת"א ועד אתמול.
היו פה ושם משחקים מסוימים שהיו טובים, אבל זה כמעט בטל בשישים אל מול העונה הזו כמכלול.
בסוף אי אפשר לשקר כל הזמן. סוף העונה הזו והיכולת בגמר זה משהו שלא נחת מהשמיים, זה קארמה שמגיעה לנו.
רוב העונה לטעמי היה לנו מזל, לא הייתה הלימה בין צבירת הנקודות ליכולת.
לשמחתנו לפחות יש קונפרנס. כי עוד קצת והיינו מאבדים גם את זה.
נערך לאחרונה על ידי yossi ב 31 מאי 2024, 09:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
שנקבל פה ברק בכר 2? אתה שומע את עצמך?Sir Alex Ferguson כתב: ↑31 מאי 2024, 07:35תמשיך לגנוב דעת.
הביא גביע ושלב בתים מה קיבל? מגבלת שכר? ארתור בינואר אחרי שחודשיים התחנן לחלוץ?
אתמול אליה עשה עבודה גרועה אבל יש לו כלים גרועים ומוגבלים, חודשיים כתבתי כאן שאין לנו שחקני אלפא שיובילו ולכן לא הופתעתי שהתפרקנו אחרי שמיגל נפצע.
אלונה לא צריכה להביא לו רכש או לא בהתאם להאם הוא נכשל או לא, אלונה צריכה להחליט האם היא רוצה שישאר, ואם כן היא צריכה לגבות אותו, אם לא זה מה הטעם שימשיך? שנקבל כאן ברק בכר 2 שבסוף הדרך הראתה לו את הדרך החוצה וסירבה לחזק לו את הקבוצה מה שהביא לקרע בין השניים ולעזיבה?
איך אפשר לשים אותם באותה שורה בכלל?
בסוף ההישגים של אליה במועדון מסתכמים בשלב בתים וגביע, בשניהם הוא צריך להודות כל יום לכפפות של גלזר.