תעבירו ל33:01 גם מענייןהפועלעולה כתב:תומר לוי מודה בפה מלא שהוא מחסל שחקנים שלא משתפים איתו פעולה:
https://www.youtube.com/watch?v=jsBdcgW ... .be&t=1186" onclick="window.open(this.href);return false;
מתחיל ב-26:30
תקשורת ספורט
Re: תקשורת ספורט
גידי ליפקין מצא את האשמה בפניות של ביתר למאמנים תחת חוזה:
״אגב, מי שהמליצה לחוגג על קלינגר הייתה אלונה ברקת. חוגג שוחח איתה בזמן שהתהלך בבניין היוקרתי בו שוכנים משרדיו בר”ג.
קלינגר גם דיבר בעצמו עם הבעלים של הפועל באר שבע, אשר מייעצת/עוזרת ל”קבוצת הבת” של החבר חוגג. זאת, אחרי ש’פירקה’ ליואב כץ את הקבוצה עם לקיחת שחקנים. אולי זאת לא הייתה כוונתה, אך התוצאות בשטח אומרות הכול. כעת, גם המאמן של כץ בדרך החוצה בעזרת הטיפ של החברה הקרובה.״
״אגב, מי שהמליצה לחוגג על קלינגר הייתה אלונה ברקת. חוגג שוחח איתה בזמן שהתהלך בבניין היוקרתי בו שוכנים משרדיו בר”ג.
קלינגר גם דיבר בעצמו עם הבעלים של הפועל באר שבע, אשר מייעצת/עוזרת ל”קבוצת הבת” של החבר חוגג. זאת, אחרי ש’פירקה’ ליואב כץ את הקבוצה עם לקיחת שחקנים. אולי זאת לא הייתה כוונתה, אך התוצאות בשטח אומרות הכול. כעת, גם המאמן של כץ בדרך החוצה בעזרת הטיפ של החברה הקרובה.״
חחח, שכץ ילמד לא לשנות הסכמות כשבאים לחתום... (למתקשים - ההסכם בעניין שטקוס).CrazyRed7 כתב:גידי ליפקין מצא את האשמה בפניות של ביתר למאמנים תחת חוזה:
הנקמה המתוקה.
מה שקורה ביומיים האחרונים בתקשורת סביב סיפור קלינגר זה לא פחות מביזיון. בדגש על האתר של אופירה כמובן.
הכפשות מזעזעות שאיכשהו מצליחים דרכן לקשור ולהאשים את אלונה בסיפור.
הכפשות מזעזעות שאיכשהו מצליחים דרכן לקשור ולהאשים את אלונה בסיפור.
אין פה דיבה?CrazyRed7 כתב:גידי ליפקין מצא את האשמה בפניות של ביתר למאמנים תחת חוזה:
- The red one
יש גרשיים במקומות הנכוניםשיש כתב: אין פה דיבה?
דיבה תהיה אם זה לא נכון שאלונה וקלינגר נפגשו
כיוון שקלינגר הוא עריק סדרתי, מזכיר לכם שברח מהרבה קבוצות כולל מבאר שבע בתקופת אלונה, לא מאמין שבשיחות פרטיות אלונה המליצה עליו...
בכל מקרה לשרבב את השם של אלונה לריב הזה הוא אג'נדה של אופירע "לכאורה"
בכל מקרה לשרבב את השם של אלונה לריב הזה הוא אג'נדה של אופירע "לכאורה"
מכיוון שקלינגר הוא עריק סדרתי, כולל עזיבת באר שבע בתקופת אלונה, לא מאמין שאם חוגג התייעץ אתה היא המליצה עליו...
בכל מקרה, שירבוב השם שלה לסחי הזה הוא בהנחיית אופירע, "לכאורה".
בכל מקרה, שירבוב השם שלה לסחי הזה הוא בהנחיית אופירע, "לכאורה".
מדהים שאופירה אסייג הפכה פתאום לעיתונאית חדה ואמיצה כמו לוסי אהריש ואילנה דיין
היא לא.bs war כתב:מדהים שאופירה אסייג הפכה פתאום לעיתונאית חדה ואמיצה כמו לוסי אהריש ואילנה דיין
פשוט מה שקורה במדינה,זה מי שיוצא על נתניהו וממש לא משנה אם הוא צודק או לא,זוכה לחיבוק חם ומענג מהאליטה השמאלנית בארץ שהיא מיעוט רעשן וקשקשן.
מספיק לראות את אלדד יניב השבלול הזה רץ להחמיא לה כדי להבין.
- The red one
אז היא כןאדום זקן כתב: היא לא.
פשוט מה שקורה במדינה,זה מי שיוצא על נתניהו וממש לא משנה אם הוא צודק או לא,זוכה לחיבוק חם ומענג מהאליטה השמאלנית בארץ שהיא מיעוט רעשן וקשקשן.
אופירה אסייג היא הדבר הנחות ביותר שניתן לדמיין. שום דבר ממה שהיא אומרת לא נקי כך שאני בכלל לא מייחס שום משקל למה יוצא מהפה שלה.אדום זקן כתב: היא לא.
אחרי כל זה אני לא מבין למה מלחמת פיפי קקי של שני מופרעים אישיותית הופכת לימין שמאל.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
לא מלחמה, אבל דוגמה טובה לצביעות של גורמים מסוימים בשמאל ולקשירת כתרים לכל מי שיוצא נגד משפחת נתניהו, גם כשמדובר ברפש אנושי כמו אופירהגדי כתב:
אופירה אסייג היא הדבר הנחות ביותר שניתן לדמיין. שום דבר ממה שהיא אומרת לא נקי כך שאני בכלל לא מייחס שום משקל למה יוצא מהפה שלה.
אחרי כל זה אני לא מבין למה מלחמת פיפי קקי של שני מופרעים אישיותית הופכת לימין שמאל.
- The red one
כל דבר במדינה הזאת הופך להיות מלחמת פיפי קקי של ימין שמאל. החל מדברים פוליטיים (שהגיוני שיהפכו כאלה), דרך ריב בין שני אנשים מפגרים אך מפורסמים ועד לפיגועים המוניים וטקסי זכרון.גדי כתב:
אופירה אסייג היא הדבר הנחות ביותר שניתן לדמיין. שום דבר ממה שהיא אומרת לא נקי כך שאני בכלל לא מייחס שום משקל למה יוצא מהפה שלה.
ולנושא אחר - קיצוצים נרחבים באתר 'וואלה' גרמו לעזיבה של כמה בכירים, ביניהם עורך מדור הספורט, חמי אוזן. גם איציק יצחקי, שעבד באתר המון שנים, עזב. שלמה וייס הוקפץ לסקר את מכבי חיפה במקומו וכרגע יניב טוכמן הפך להיות הכתב של הפועל באר שבע
כי לצערי זה מה שקורה שדמו של ראש ממשלה בישראל מותר.גדי כתב:
כל זב חוטם יכול ללכלך ולנבל את פיו והכל כדי להוריד אותו מהשלטון.
מספיק היה לראות אתמול או שלשום את אלדד יניב הטרמפיסט הזה בכינויים כגון "לביאה,תותחית" על אשה שפירקה שתי משפחות בשביל להבין את העולב.