אליניב ברדה
Re: אליניב ברדה
רוצה להאמין שהכתבות שיוצאות היום זה רק ניסיון לא מוצלח להפריע לפני הגמר
בבאר שבע כמו בבאר שבע מתחילים רק כשהעונה נגמרת בטח כשיש עוד גביע בסוף
- ForeverRed
אני מקווה בשביל ברדה שידע להיות אמיץ בבחירה שלו.
גם אם זה אומר לקבל החלטות קשות.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
רק אם ינצח בגמר הגביע, אם יפסיד יהיה לה קל הרבה יותר.Melikson24 כתב: ↑28 מאי 2024, 13:36זה לא יקרה לפני סיום העונה.
אם הוא לא ימשיך תהיה רעידת אדמה.
אני משתדל להיות אופטימי ומאוד מקווה שבסוף כולם יהיו מרוצים כולל אליניב שיקבל חוזה ארוך טווח וכלים מקצועיים.
ניהלנו בקבוצת החברים דיון מה קורה במידה וזוכים בגביע ואליניב לא ממשיך כי היא לא מוכנה לעמוד בקנה אחד עם השאיפות שלו, האם בשנת 2024 עם בעלים כמו אלונה יש לנו כאוהדים בכלל אפשרות אמיתית להשפיע על המועדון והמערכת...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- Melikson24
- Title: CrazyRed
"עם בעלים כמו אלונה"
נורא ואיום
נורא ואיום
- Sir Alex Ferguson
כשיש אלי זינו, נורא קל להשפיע כקהל, כי יש לך בעלים איום ונורא שלא משקיע ומנהל נורא.
כשיש אלונה ברקת, שהיא בעלים טוב, שמשקיע כספים, אז הרבה יותר קשה להשפיע כקהל. מה תעשה במידה וברדה יעזוב? חוץ מאולי לחכות עם החידוש ליום האחרון כדי להפעיל לחץ שיגיע רכש בפרופיל גבוה יותר מה כבר אתה כאוהד יכול לעשות? לכתוב פוסט כואב/כועס בפייסבוק? זה לא אלי זינו שאין לך בעיה לשבור את הכלים, אלא אתה מצד אחד רוצה להשפיע כקהל על המדיניות וההתנהלות של המועדון ומצד שני בגלל ההערכה אליה אתה לא רוצה לפגוע בה ולא רוצה בטעות לגרום שתעזוב.
לזה אני התכוונתי. אתה כמו תמיד הלכת לכיוון של גניבת דעת וניסית להפוך את הדעה שלי לקיצונית, מה שעל הדרך שוב מוכיח שאני צודק כמובן, אין לנו שום יכולת כאוהדים להשפיע, בטח אוהדים כמוני שיעשו מנוי בכל מצב, כי גם אם ברדה יעזוב אוהדים כמוך מהפחד והחשש ישר ינסו להשתיק כל טיפת ביקורת ויהפכו את ברדה למאמן כושל ויטענו שהוא מיצה את הפועל באר שבע ושבכלל בחוץ יש מאמנים טובים יותר וימנעו גם את הביקורת הכי רכה שתהיה במידה וחס ושלום נגיע למצב הזה...
מה הכוונה להיות אמיץ,נמק לי בבקשהForeverRed כתב: ↑28 מאי 2024, 16:16אני מקווה בשביל ברדה שידע להיות אמיץ בבחירה שלו.
- ForeverRed
ברור שהבנתי, רק מה שאני לא מבין זה למה אוהד כמוך מייחל לסיטואציה כזאת?ForeverRed כתב: ↑28 מאי 2024, 18:43הבנת מצוין.
במידה ולא מקבל את התנאים שמאפשרים לתפיסתו ללכת קדימה - לשים את המפתחות, תודה ולהתראות.
מוטב מוקדם ממאוחר.
בסוף אליניב הוא לא איזה מאמן גנרי כזה שהגיע מבחוץ,זה בשר מבשרנו וגם הוא יצטרך להתפשר אם הפועל בש חשובה לו והיא חשובה לו.
בסוף הוא לא מקבל תקציב של בני סכנין, בהנחה כמובן שזה רק עניין תקציבי ולא דברים אחרים כגון סמכויות נוספות וכאלה.
- ForeverRed
פשוט מאוד, לא רואה את השידוך הזה הולך למקומות טובים בתנאים הקיימים. עדיף להימנע, לטובת כולם.Red Tiger כתב: ↑28 מאי 2024, 19:29ברור שהבנתי, רק מה שאני לא מבין זה למה אוהד כמוך מייחל לסיטואציה כזאת?
בסוף אליניב הוא לא איזה מאמן גנרי כזה שהגיע מבחוץ,זה בשר מבשרנו וגם הוא יצטרך להתפשר אם הפועל בש חשובה לו והיא חשובה לו.
בסוף הוא לא מקבל תקציב של בני סכנין, בהנחה כמובן שזה רק עניין תקציבי ולא דברים אחרים כגון סמכויות נוספות וכאלה.
לא הבנצי את הקטע עם ההשפעה?Sir Alex Ferguson כתב: ↑28 מאי 2024, 16:57כשיש אלי זינו, נורא קל להשפיע כקהל, כי יש לך בעלים איום ונורא שלא משקיע ומנהל נורא.
כשיש אלונה ברקת, שהיא בעלים טוב, שמשקיע כספים, אז הרבה יותר קשה להשפיע כקהל. מה תעשה במידה וברדה יעזוב? חוץ מאולי לחכות עם החידוש ליום האחרון כדי להפעיל לחץ שיגיע רכש בפרופיל גבוה יותר מה כבר אתה כאוהד יכול לעשות? לכתוב פוסט כואב/כועס בפייסבוק? זה לא אלי זינו שאין לך בעיה לשבור את הכלים, אלא אתה מצד אחד רוצה להשפיע כקהל על המדיניות וההתנהלות של המועדון ומצד שני בגלל ההערכה אליה אתה לא רוצה לפגוע בה ולא רוצה בטעות לגרום שתעזוב.
לזה אני התכוונתי. אתה כמו תמיד הלכת לכיוון של גניבת דעת וניסית להפוך את הדעה שלי לקיצונית, מה שעל הדרך שוב מוכיח שאני צודק כמובן, אין לנו שום יכולת כאוהדים להשפיע, בטח אוהדים כמוני שיעשו מנוי בכל מצב, כי גם אם ברדה יעזוב אוהדים כמוך מהפחד והחשש ישר ינסו להשתיק כל טיפת ביקורת ויהפכו את ברדה למאמן כושל ויטענו שהוא מיצה את הפועל באר שבע ושבכלל בחוץ יש מאמנים טובים יותר וימנעו גם את הביקורת הכי רכה שתהיה במידה וחס ושלום נגיע למצב הזה...
כאילו מה? להוריד מהכביש וכאלה? לשרוף את המועדון?
חרם מנויים?
עדיף בעלים שאפשר להבריח כאילו?
איך זה אמור לעבוד עכשיו?
נניח וברדה משכנע את אלונה להשקיע יותר בשביל לחתום הוא פתאום יפגע בול בכל מה שיביא?
לא יהיה עוד סלמאני ואליאס ?
נניח וברדה משכנע את אלונה להשקיע יותר בשביל לחתום הוא פתאום יפגע בול בכל מה שיביא?
לא יהיה עוד סלמאני ואליאס ?
- Sir Alex Ferguson
זה מאוד פשוט, אנחנו בסיטואציה שבה כקהל אין לנו כוח להשפיע. בטח אנשים כמוני שהם סוג של קהל שבוי בגלל שבאלונה גם יש המון יתרונות.
אז השורה התחתונה שהיא יכולה לעשות מה שהיא רוצה, כולל לא להמשיך עם הסמל הכי גדול שהיה כאן, ועדין לנו כקהל אין השפעה או מילה בנושא.
זאת המציאות היום.
כל ניסיון להגיד שעדיף זינו הוא גניבת דעת, פשוט אומר את דעתי על המציאות, ולכן גם אם תחליף ברדה למימר יהיו קצת כתבות עם ביקורת, קצת פוסטים בפייסבוק, ואז כמה שבועות אחרי הכל יעלם כי לנו כקהל אין את היכולת להשפיע על התנהלות המועדון.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
קמפיין על מלא מצד משה. חבל מאוד.
אלונה מאוד רוצה את ברדה. היא לא דוחקת אותו החוצה.
לברדה יש דרישות לגבי התקציב?זכותו המלאה.
אם אלונה תגיד שהתקציב נניח 60 מיליון והיא לא יכולה יותר וברדה יחליט ללכת כי זה לא מספיק לטעמו אני לא חושב שאפשר וראוי להאשים מי מהם.
אם למישהו זה לא נראה ביג דיל להגדיל את התקציב מ60 מיליון ל80 מיליון לדוגמא,
בוא נראה מה הוא חושב על לשים 0.1% בלבד מהכיס שלו לטובת העניין.
אלונה מאוד רוצה את ברדה. היא לא דוחקת אותו החוצה.
לברדה יש דרישות לגבי התקציב?זכותו המלאה.
אם אלונה תגיד שהתקציב נניח 60 מיליון והיא לא יכולה יותר וברדה יחליט ללכת כי זה לא מספיק לטעמו אני לא חושב שאפשר וראוי להאשים מי מהם.
אם למישהו זה לא נראה ביג דיל להגדיל את התקציב מ60 מיליון ל80 מיליון לדוגמא,
בוא נראה מה הוא חושב על לשים 0.1% בלבד מהכיס שלו לטובת העניין.