תקשורת ספורט
Re: תקשורת ספורט
תפסיקו להיות מופתעים.
ככה זה שאתה קונה את השחקנים הכי טובים בליגה במחירים מטורפים.
תמיד רוצים שהחזק יפול.
הרגשות הכי עצומים בספורט זה כשהאנדרדוג מנצח.
טבעי לגמרי ועוד יותר טבעי שכולם מחכים לנו בפינה. ככה זה.
תמיד רוצים שהחזק יפול.
וכל פעם שאנחנו נדחקים לקיר אלונה עושה מהלכים שמשנים את התמונה.izguy83 כתב:תפסיקו להיות מופתעים.
תמיד רוצים שהחזק יפול.
טבעי לחלוטין.
התקשורת הישראלית סובלת מאגו חמור.
הם חשבו ועדיין חושבים שאנחנו עיר סבבה שהתפתחה יפה בדרך לאילת.
תקשורת שהיללה אותנו במשך שנתיים וכשהתחלנו לא לספור אותה יותר מדי,אז כל התותחים הכבדים יוצאים.
לא מקבלים את העובדה שב"ש הקטנה הפכה למפלצת.
יש אנטי וזה ברור,גם ההשוואות למכבי סלמזה בדיחה,קונה היום בשתי ידיים להגיע ל10% מההישגים שלהם.
התקשורת הישראלית סובלת מאגו חמור.
הם חשבו ועדיין חושבים שאנחנו עיר סבבה שהתפתחה יפה בדרך לאילת.
תקשורת שהיללה אותנו במשך שנתיים וכשהתחלנו לא לספור אותה יותר מדי,אז כל התותחים הכבדים יוצאים.
לא מקבלים את העובדה שב"ש הקטנה הפכה למפלצת.
יש אנטי וזה ברור,גם ההשוואות למכבי סלמזה בדיחה,קונה היום בשתי ידיים להגיע ל10% מההישגים שלהם.
בדיוק. ואז זה מרגיז אותם יותר. אין מה להתייחס. אם ככה הם מדברים, זה רק סימן שאתה הכי טוב.אלדר כתב: וכל פעם שאנחנו נדחקים לקיר אלונה עושה מהלכים שמשנים את התמונה.
באיזה הקשר?maor20094 כתב:מעניין מה יקרה עכשיו עם ONE
אופירה ובעלה (הבעלים של וואן) נפרדיםאדום זקן כתב: באיזה הקשר?
לההההה.bs war כתב:
אופירה ובעלה (הבעלים של וואן) נפרדים
אל תדאג תשאיר אותו עם זוג גרביים ואקווריום קטן עם דג זהב.
+1000גדי כתב:שמח מאוד שהקבוצה בחרה לתקשר אתנו האוהדים מעל הראש של התקשורת. זה היה נדרש כבר הרבה זמן שידברו אלינו. עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

בתקשורת לא יודעים איך לאכול את העובדה שהמאמי הלאומית הפכה מקבוצה נחמדה לקבוצה הישגית וזוללת תארים, אז קוראים לזה בכל מיני שמות.
לא מבינים מאיפה באנו להם
לא מבינים מאיפה באנו להם
יוכל לבקר את הדג זהב כל סופ״ש שניאדום זקן כתב: לההההה.
אל תדאג תשאיר אותו עם זוג גרביים ואקווריום קטן עם דג זהב.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
היה גליץ?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- simply-red
יש שמועות שברקו עשה לה דאבל פס ברחבה..גדי כתב:היה גליץ?
- The red one
ימים לא משהו על רון קופמן מבחינת 'אמינות' -
אחרי שנפל עם חארטת הוואטסאפ על מנור סולומון, הוא גם נכנס בחרדים על סמך תמונה שהופצה ברשת של "חרדי מחבק זונה באומן", שבתכל'ס זו תמונה מסט צילום (ובלי קשר, הופצה כבר לפני שנתיים בערך וגם אז כבר הודיעו שזה פייק ניוז..אז על אחת כמה וכמה)
2 הפסקאות הראשונות:
https://www.maariv.co.il/journalists/Article-661328" onclick="window.open(this.href);return false;
אחרי שנפל עם חארטת הוואטסאפ על מנור סולומון, הוא גם נכנס בחרדים על סמך תמונה שהופצה ברשת של "חרדי מחבק זונה באומן", שבתכל'ס זו תמונה מסט צילום (ובלי קשר, הופצה כבר לפני שנתיים בערך וגם אז כבר הודיעו שזה פייק ניוז..אז על אחת כמה וכמה)
2 הפסקאות הראשונות:
https://www.maariv.co.il/journalists/Article-661328" onclick="window.open(this.href);return false;
לא דיברו על זה פה, אבל בשעה טובה ספורט5 מתקדם לעולם המודרני וישדר בHD במקום האיכות המזעזעת ששידר עד היום.
באמת תודה רבה להם שעל סף 2019 הגיע הרגע שאני לא אצטרך לזהות שחקנים בעזרת השדר, תנועות גוף, צבע עור או מיקום במגרש.
הכי מגוחך שהם פותחים ערוץ נוסף לשידורים החוזרים שלהם.
מגוחך עוד יותר שעד שבאמת יהיה להם מה לשדר בזמנים של גביע המדינה או משהו בסגנון, אני בטוח שנחזה שוב בשידורים משולבים.
באמת תודה רבה להם שעל סף 2019 הגיע הרגע שאני לא אצטרך לזהות שחקנים בעזרת השדר, תנועות גוף, צבע עור או מיקום במגרש.
הכי מגוחך שהם פותחים ערוץ נוסף לשידורים החוזרים שלהם.
מגוחך עוד יותר שעד שבאמת יהיה להם מה לשדר בזמנים של גביע המדינה או משהו בסגנון, אני בטוח שנחזה שוב בשידורים משולבים.