פטריק קלימלה (24) - חתם לשלוש וחצי שנים
- ForeverRed
Re: פטריק קלימלה (24) - חתם לשלוש וחצי שנים
את המהלך בו הוא רץ על חצי מגרש עד לשער אני בספק אם חלוצים אחרים בליגה מסוגלים לעשות. ואז הבעיטה אפילו לא קרובה למסגרת.
במהלך נוסף, נגע 3 פעמים בכדור במקום לשחרר מהר לכיוון השער ולעשות גול.
הוא באמת שחקן טוב ומגוון אבל מסתמנת בעיה קשה בפעולה אחרונה.
במהלך נוסף, נגע 3 פעמים בכדור במקום לשחרר מהר לכיוון השער ולעשות גול.
הוא באמת שחקן טוב ומגוון אבל מסתמנת בעיה קשה בפעולה אחרונה.
שחקן כדורגל טוב, אבל לא נראה שהוא חלוץ טוב.
הוא מאוד מעורב במשחק ונראה שיודע לעשות כל מיני דברים, חבל ממש שלשים הכדור ברשת לא אחד מהם
לא זכור לי איזה עוד מהלך היה לו עם פוטנציאל לשער חוץ מאותו מהלך שרץ חצי מגרש. ולגמרי אף חלוץ בארץ לא עושה מהלך כזה.
היו לו כמה וכמה פעולות של גב לשער, השתלטות ומיד מטה נכון, חכם וטכני כמו שצריך. משהו שאף טנק שהיה פה בעבר לא עשה באיכות שקרובה להיות דומה. אולי רק יובאנוביץ' מציג משחק גב דומה.
הוא עדיין לא מגיע למספיק מצבים כדי להחליט שהוא מחמיצן, אבל זה בהחלט מבאס שאת המעט שהוא כן מגיע, זה פשוט לא איכותי כמו השאר שהוא מציג והוא מציג.
אני מחבב אותו מאוד ומגיע לו להתחיל פה עונה כמו שצריך. לא זוכר הרבה זמן שחקן זר שרציתי כל כך שיצליח.
כי מבחינת נתונים יש שם הכל וברמה ממש טובה לליגה הזו.
היו לו כמה וכמה פעולות של גב לשער, השתלטות ומיד מטה נכון, חכם וטכני כמו שצריך. משהו שאף טנק שהיה פה בעבר לא עשה באיכות שקרובה להיות דומה. אולי רק יובאנוביץ' מציג משחק גב דומה.
הוא עדיין לא מגיע למספיק מצבים כדי להחליט שהוא מחמיצן, אבל זה בהחלט מבאס שאת המעט שהוא כן מגיע, זה פשוט לא איכותי כמו השאר שהוא מציג והוא מציג.
אני מחבב אותו מאוד ומגיע לו להתחיל פה עונה כמו שצריך. לא זוכר הרבה זמן שחקן זר שרציתי כל כך שיצליח.
כי מבחינת נתונים יש שם הכל וברמה ממש טובה לליגה הזו.
מבחינתי זה החודש הראשון שלו בקבוצה והוא נכנס מצוין.
שנים אמרנו שצריך לכוון לחלוץ בסגנון של שכטר בימים הטובים, והוא נראה בדיוק כמו השחקן הזה.
צריך לקבל זמן וביטחון. כמובן שלא סותר את זה שבקיץ נצטרך להביא שחקנים עם מספרים להתקפה. שחקן כמו פריצה צריך להיות המטרה מס' 1 שלנו בעיניי.
שנים אמרנו שצריך לכוון לחלוץ בסגנון של שכטר בימים הטובים, והוא נראה בדיוק כמו השחקן הזה.
צריך לקבל זמן וביטחון. כמובן שלא סותר את זה שבקיץ נצטרך להביא שחקנים עם מספרים להתקפה. שחקן כמו פריצה צריך להיות המטרה מס' 1 שלנו בעיניי.
מאוד בעד להיות סבלני איתו, צריך עוד להסתגל למדינה ולסגנון של הליגה, לאט לאט הוא ילמד יותר את הקבוצה ואת הדרישות ממנו (סך הכל חודשיים בארץ), יש בו אחלה חומר גלם שאם הוא מתפוצץ אנחנו נלקק את האצבעות, מקווה מאוד שאכן יצליח, יש בו משהו שאין ברכבת החלוצים שעברה כאן.
+1הפועלעולה כתב: ↑10 אפריל 2023, 22:55מבחינתי זה החודש הראשון שלו בקבוצה והוא נכנס מצוין.
מתאים לליגה הזו כמו כפפה ליד.
- ForeverRed
אני לא יודע אם מדובר בבעיית ביטחון או בחוסר יכולת.
לפי נתוני עבר זו יותר הסיבה השנייה.
בכל מקרה, יהיה קשוח להעביר עונה נוספת עם חלוץ שלא מייצר מספיק מספרים.
לפי נתוני עבר זו יותר הסיבה השנייה.
בכל מקרה, יהיה קשוח להעביר עונה נוספת עם חלוץ שלא מייצר מספיק מספרים.
יעברו פה עוד 100 חלוצים עד שתבינו שאנחנו לא מייצרים כלום לחלוצים?
שים אותו עם טוני ומליקסון בכנפיים ותראה אם יש לו יכולת. לא תייצר גם האלנד לא יבקיע כאן.
כנראה שהוא לא יהיה איזה סקורר מטורף כמו זהבי אבל עם נגיעות טובות ובישול נהדר כמו היום ו15 שערים בעונה - אחלה של חלוץ.
שים אותו עם טוני ומליקסון בכנפיים ותראה אם יש לו יכולת. לא תייצר גם האלנד לא יבקיע כאן.
כנראה שהוא לא יהיה איזה סקורר מטורף כמו זהבי אבל עם נגיעות טובות ובישול נהדר כמו היום ו15 שערים בעונה - אחלה של חלוץ.
- red ultras
לא יודע קשה לי מאוד לשפוט חלוץ שלא מקבל הזדמנויות להבקעה. גם מה שמקבל זה פירורי פירורים. לא מצבים אמיתיים. אנחנו לא יודעים לשחק על חלוץ.
ספציפית היום - נראה רע מאוד ברחבהCrazyRed7 כתב: ↑16 אפריל 2023, 22:16יעברו פה עוד 100 חלוצים עד שתבינו שאנחנו לא מייצרים כלום לחלוצים?
לכן חשוב להעיף מכאן שחקנים מטומטמים ואגואיסטים כמו ספורי. סוג כזה של שחקנים הם הסיבה הגדולה ביותר שהחלוצים כאן נכשלים עונה אחר עונה.
לא קיבל מצבים קורצים אבל נדמה לי 3 מצבים שיכל לעשות יותר
היה חלש אבל לא קיבל כדורים ומסביבו אף אחד לא רץ. ברדה עשה חיים קשים להתקפה עם ההרכב הזה, כולם שחקנים של כדור לרגל.
בכל מקרה זה ברור שבעונה הבאה צריכים להגיע שני חלוצים בלי קשר אליו. אחד זר, אחד ישראלי לגיבוי.
בכל מקרה זה ברור שבעונה הבאה צריכים להגיע שני חלוצים בלי קשר אליו. אחד זר, אחד ישראלי לגיבוי.