האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים
Re: האצטדיון החדש - נעוץ עד בעיטת הפתיחה
התמונה שפורסמה לא משקפת את המצב האמיתי, היות וזוית הצילום גורמת לנו להתבלבל.אם מסתכלים ממרומי היציע המערבי מתגלים כל הפגמים ובגדול.
הדשא לא יהיה הבעייה מהזווית שלי לדעתי נפתח תעונה שם אני יותר דואג מדברים אחרים , ניקיון סדר חניות כניסות וכל הנושא הזה ,זה שי !

אתה ספר אחשלי, לא גנן. מזה זווית שלך?!זה שי ! כתב:הדשא לא יהיה הבעייה מהזווית שלי לדעתי נפתח תעונה שם אני יותר דואג מדברים אחרים , ניקיון סדר חניות כניסות וכל הנושא הזה ,זה שי !
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
דווקא בנושא הזה לא אמורה להיות בעיה...הכל צריך להיות סגור עוד לפני ה31.8.זה שי ! כתב:הדשא לא יהיה הבעייה מהזווית שלי לדעתי נפתח תעונה שם אני יותר דואג מדברים אחרים , ניקיון סדר חניות כניסות וכל הנושא הזה ,זה שי !
המשותף זה ראש דשא אם אתה זוכר.Totti כתב: אתה ספר אחשלי, לא גנן. מזה זווית שלך?!
וברצינות - אני באמת מתקשה להאמין שבחודש אחד אפשר להשלים את מה שחסר. אם אני מבין נכון אז כל הריהוט הפנימי עדיין לא הורכב. יש עוד דברים שעדיין בשלבי הגימור אחרונים והדווקא הדברים האלו לרוב נמתחים ונמתחים.
אומרים שפסימיסט זה אופטימיסט עם ניסיון.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
כל מי שבנה שיפץ או עשה משהו שקשור בבניה יודע שהפינישים זה הדברים שנמשכים הכי הרבה זמן והכי מעצבנים כי תמיד יגלו ליקויים , מבחינת הדשא אני לא דואג אם בסמי עופר פתחו אותו כמו שפתחו גם את שלנו אפשר לפתוח , זה שזה יהרוס אין מה לעשות אי אפשר לאכול את כל העוגה ולהשאיר אותה שלמה , אני לא מאמין שיטריחו 15 אלף איש עד טדי במחזור שאמור להיות המשחק הראשון בטרנר , זה שי !

עברתי מחוץ לאצטדיון היום, מדהים !
פעם אחרונה שהייתי שם היה לפני חודשיים, יש התקדמות מדהימה.
פעם אחרונה שהייתי שם היה לפני חודשיים, יש התקדמות מדהימה.

- The red one
המשחק שלנו נגד מכבי לא יהיה ב31.8, אלא ב30.8 או אפילו ב29.8 שבת וזה מכיוון שביום חמישי 3.9 יש את משחק הבית של הנבחרת מול אנדורה.
וזה לא טוב..
וזה לא טוב..
- yanivnew91
לא נראה לי שיום לפה או לשם ישנה הרבהאדום בלב בנשמהההה כתב:המשחק שלנו נגד מכבי לא יהיה ב31.8, אלא ב30.8 או אפילו ב29.8 שבת וזה מכיוון שביום חמישי 3.9 יש את משחק הבית של הנבחרת מול אנדורה.
וזה לא טוב..
- The red one
כנראה שלא, אבל תמיד ששואלים לע המשחק אומרים שהוא ייערך ב31.8 (גם אני חשבתי ככה), אבל בפייסבוק התחיל דיון ומישהו כתב שם שיש משחק בחמישי של הנבחרת. אז סתם לידע כללי 

- yanivnew91
גם פה היו דיבורים על זה מזמן וכבר רשמתי שמכבי ישחקו ככל הנראה ביום חמישי שלפני המחזור בפלייאוף הליגה האירופית וכנראה ידרשו לדחות את המחזור
- The red one
וואלה אתה צודק,yanivnew91 כתב:גם פה היו דיבורים על זה מזמן וכבר רשמתי שמכבי כנראה ישחקו ככל הנראה ביום חמישי שלפני המחזור בפלייאוף הליגה האירופית וכנראה ידרשו לדחות את המחזור
הלו"ז ככה:
27.8 - משחק 2 של פלייאוף ליגה אירופה
30.8(?) - המשחק נגדנו.
3.9 - משחק נבחרת.
בעיקרון..הם יוכלו להתמודד עם זה...אבל יהיה מעניין לראות מה יקרה, כי בהחלט ייתכן שהם יבקשו לדחות את המשחק.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לדעתי המשחק יהיה ב31 ביום שני אלא אם מכבי יעברו את פילזן...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- The red one
אני מתקשה להאמין שישחקו משחק בין 2 הקבוצות עם הכי הרבה נציגים בנבחרת ב31 כשיש לך משחק נבחרת 3 ימים אחר כך...דר אדום בנשמה כתב:לדעתי המשחק יהיה ב31 ביום שני אלא אם מכבי יעברו את פילזן...
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אז יותר הגיוני שמכבי ישחקו תוך 3 ימים שני משחקים?אדום בלב בנשמהההה כתב: אני מתקשה להאמין שישחקו משחק בין 2 הקבוצות עם הכי הרבה נציגים בנבחרת ב31 כשיש לך משחק נבחרת 3 ימים אחר כך...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!