ג'ון אוגו
Re: ג'ון אוגו
מישהו עוד רוצה להגיד שאלונה תעשה הכל כדי לא לפרק את מפעל חייה......היא פירקה לשנים הבאות לפחות
ממליץ מניסיון חיים לא לקבל כל הצהרה של משהוא כתורה מסיני... תמיד יש גם צד שני.
את של ההנהלה קיבלנו ועכשיו את של ג'וןMikiRed כתב:ממליץ מניסיון חיים לא לקבל כל הצהרה של משהוא כתורה מסיני... תמיד יש גם צד שני.
אני אספר לך את הצד השני בקצרה:MikiRed כתב:ממליץ מניסיון חיים לא לקבל כל הצהרה של משהוא כתורה מסיני... תמיד יש גם צד שני.
-לא חי חיים ספורטיבים
-זורק ז**
-לא דמות לחיקוי עבור הצעירים
-יהיר
- שטותינק
- בנסיגה חדה ביכולת
- לא שווה את הסכומים האדירים שדורש
בשורה התחתונה, יש טיעונים נגד. מוצדקים? קטונתי.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הבעיה שגם עם אני נותן להם 600-700 אלף דולר לקשר אחורי הם מביאים לפה נגר שלא שווה 100,בוא נירא מה הם יביאו ב 200...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
השאלה מתי כל זה התחיל. כי בעבר המינונים היו נמוכים ומעולם לא אמרו מילה רעה על ג'ון. בדיוק להפך, אמרו שהוא מקצוען.Totti כתב: אני אספר לך את הצד השני בקצרה:
-לא חי חיים ספורטיבים
-זורק ז**
-יהיר
- שטותינק
- בנסיגה חדה ביכולת
אם תבדוק תגלה שהדברים התחילו לעלות השנה כשהבין (עוד לפני ינואר) שלא מאריכים לו חוזה ושמחפשים למכור אותו כבר בינואר.
גם טוני שנים היה שקט ולא צייץ ופתאום לפני שעזב העלה דברים לאינטרנט.
צדק שנחשב קפטן ומנהיג וספג אחד בשביל הקבוצה גם העלה פתאום דברים לאינטרנט.
לא אומר שזה מוצדק, והאגו של כדורגלנים בכדורגל המודרני הוא בעיה לא קטנה, אבל הכל קרה לאחר ששחקנים שתרמו המון בשביל הקבוצה קיבלו יחס שהם הרגישו מזלזל, חלק יגידו משפיל, ואז שינו גישה. ושוב, לא מדובר בכל מיני אלו וסאבו, אלה בעוגנים מרכזים בשושלת שלנו, כאלה שהיו סופר מחוברים לקהילה ולעיר ולמועדון, ואנחנו צריכים לשאול את עצמנו למה כל אלה למעלה פתאום שינו גישה מול המועדון.
מה שהוא אמר על זה שאין שחקנים חכמים במועדון זה אומר הכל.
+1Sir Alex Ferguson כתב: השאלה מתי כל זה התחיל. כי בעבר המינונים היו נמוכים ומעולם לא אמרו מילה רעה על ג'ון. בדיוק להפך, אמרו שהוא מקצוען.
אם תבדוק תגלה שהדברים התחילו לעלות השנה כשהבין (עוד לפני ינואר) שלא מאריכים לו חוזה ושמחפשים למכור אותו כבר בינואר.
גם טוני שנים היה שקט ולא צייץ ופתאום לפני שעזב העלה דברים לאינטרנט.
צדק שנחשב קפטן ומנהיג וספג אחד בשביל הקבוצה גם העלה פתאום דברים לאינטרנט.
לא אומר שזה מוצדק, והאגו של כדורגלנים בכדורגל המודרני הוא בעיה לא קטנה, אבל הכל קרה לאחר ששחקנים שתרמו המון בשביל הקבוצה קיבלו יחס שהם הרגישו מזלזל, חלק יגידו משפיל, ואז שינו גישה. ושוב, לא מדובר בכל מיני אלו וסאבו, אלה בעוגנים מרכזים בשושלת שלנו, כאלה שהיו סופר מחוברים לקהילה ולעיר ולמועדון, ואנחנו צריכים לשאול את עצמנו למה כל אלה למעלה פתאום שינו גישה מול המועדון.
בהקשר לשאלה בתחילת הפיסקה,בעיני קיץ 17 לעד ייזכר כנקודה שבה התחילו לאבד את זה (הובאן כמשל)
חבל מאוד
3 שנים ידעו להכיל את זה וידעו לקבל את זה.Totti כתב: אני אספר לך את הצד השני בקצרה:
-לא חי חיים ספורטיבים
-זורק ז**
-יהיר
- שטותינק
- בנסיגה חדה ביכולת
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

כשיש הצלחות מכילים כל דבר. גם אותו, גם את בוזגלו, גם את ראדי הרגיש וכו׳ וכו׳.Guevara כתב: 3 שנים ידעו להכיל את זה וידעו לקבל את זה.
כשאין הצלחות/כשיש כשלונות השחקנים בעייתיים, המועדון קר ומנוכר והכל חרא.
איזה מין מועדון בעולם ישחרר שני שחקני מפתח מאוד גדולים ולבוא להגיד להם תורידו בשכר ותישארו
הנהלה הזויה,מאמין לאוגו יותר מאשר לאסי ואלונה.
תודה להנהלה שחשבה שאפשר למצוא להם מחליפים
עכשיו נראה אותם מתמודדים עם כל הבלופים שהם הביאו.
הנהלה הזויה,מאמין לאוגו יותר מאשר לאסי ואלונה.
תודה להנהלה שחשבה שאפשר למצוא להם מחליפים
עכשיו נראה אותם מתמודדים עם כל הבלופים שהם הביאו.
כרגיל אתה מסיק מה שאתה רוצה להסיק. שיתאים לאג׳נדה.הפועלעולה כתב:וואו. ראיון כואב. כל האמת בפרצוף.
העיקר אסי ואלונה מדגישים מדי ראיון שטוני רצה לעזוב.
תודה ג'ון ומצטערים. אנחנו לא ראויים ששחקנים כמוך וטוני ישחקו אצלנו. מגיע לנו עזרא ודור אלו.
עצוב מה שנהיה מאיתנו. הם צריכים להתבייש.
הוא מציין שטוני רצה להישאר ונותן את השכר של קיארטנסון לדוגמא. זאת אומרת טוני רצה להישאר בסכומים הנכונים בשבילי.
קיארטנסון הרוויח מעל 750 אלף יורו לעונה ויש כאלה שאומרים מיליון יורו לעונה.
טוני שווה את זה?שווה. למי שיש את הכסף.
אנחנו מועדון שמסוגל לשלם סכומים כאלה לשחקן(טוב ככל שיהיה)?אלונה משלמת, לא אני ולא אתה, והיא החליטה שהיא לא מסוגלת להתמודד שכר כזה.
אני בטוח שטוני לא רצה 750 כמו קיארטנסון הוא פשוט נתן השוואה מה השחקן מקבל ומה הוא תורם , שטוני בחצי טרם פי 10 מקיארטנסון .
סכום נכון היה משאיר את טוני , אז כן היית נותן לו סכום גבוה מוציא הרבה כסף אבל מרוויח את זה מהצד בדרכים אחרות (הכנסות מאירופה/אליפות וכו') .
אבל זה היסטוריה , זה מת ,אנחנו צרכים להסתכל קדימה ולא לבכות על מה שהיה .
סכום נכון היה משאיר את טוני , אז כן היית נותן לו סכום גבוה מוציא הרבה כסף אבל מרוויח את זה מהצד בדרכים אחרות (הכנסות מאירופה/אליפות וכו') .
אבל זה היסטוריה , זה מת ,אנחנו צרכים להסתכל קדימה ולא לבכות על מה שהיה .
אז עכשיו גם ג'ון ממורמר? אתה באמת לא רואה את הקו המקשר בין כל המקרים?CrazyRed7 כתב: כרגיל אתה מסיק מה שאתה רוצה להסיק. שיתאים לאג׳נדה.
הוא מציין שטוני רצה להישאר ונותן את השכר של קיארטנסון לדוגמא. זאת אומרת טוני רצה להישאר בסכומים הנכונים בשבילי.
אנחנו מועדון שמסוגל לשלם סכומים כאלה לשחקן(טוב ככל שיהיה)?אלונה משלמת, לא אני ולא אתה, והיא החליטה שהיא לא מסוגלת להתמודד שכר כזה.
גם אני שהייתי מהסנגוריה הגדולים של המועדון פה בפורום כבר לא יכול להתעלם ממה שקורה.CrazyRed7 כתב: כרגיל אתה מסיק מה שאתה רוצה להסיק. שיתאים לאג׳נדה.
אני אמנע מלהתייחס למה שהיה עם טוני ואגע בג׳ון ספציפית- הוא קיבל הצעה ביזיונית ומקוממת. ה-שחקן של האליפויות האלה מקבל הצעה שתקצץ לו את השכר? מצטער, זה שפל שלא היה כדוגמתו