אם אוחנה ילמד להשתמש ביכולות הפיזיות שלו למאבקים ויהיה יותר הגנתי, ממושמע טקטית והכי חשוב שחרור כדור מהר נקבל את הקשר הכי טוב בארץ אולי .CrazyRed7 כתב: אוחנה נרכש בסכום ששווה את כל החוזה של קואנקה. אז כבר מדובר בשחקן יקר יותר מבלי להיכנס לשכר של אוחנה(מס ישראלי וזה).
וכמו שזה נראה עד עכשיו, אוחנה פוטנציאל לחזור לאשדוד בעוד שנתיים גג.
איסאק קוונאקה
Re: איסאק קוונאקה
נערך לאחרונה על ידי REDZED ב 03 נובמבר 2017, 01:24, נערך 2 פעמים בסך הכל.
טוב לדעת. אתה בקשר טלפוני עם ברק?אדום זקן כתב: לא נתנו לו כי הוא לא מתאים.
הסיבה היחידה שפתח היום זה כי פתחו את מליקסון על ארבע.
והדבר האחרון שברק צריך זה שריר ירך אחורי אצל המנוע.
שמע אחי אני לא רוצה להיות מכבי חיפה שחותכת שחקנים בנובמבר. אם לך זה עושה טוב, תפאדל.
אל תבלבל אותו עם עובדות.CrazyRed7 כתב: אשמח שתסביר למה את אוחנה הביאו לעתיד ואת קואנקה הביאו לכאן ועכשיו?
זה שאתה זורק את הדעות שלמה שרף שלך לא אומר שזה המצב.
אתה נצמד למחיר שלו?אז הראתי לך שיש שחקנים שעולים לאלונה יותר, משחקים יותר, ותורמים פחות.
אתה טוען שההתאקלמות זה תירוץ?אז הראתי לך שגם בוזגלו, טוני, מליקסון, אוגו, הובאן וכו׳ - לרשימה המכובדת הזו לקח לא מעט זמן להפוך למה שהם. הקטע שהם קיבלו יותר הזדמנויות להיכנס לעניינים כי שיחקו בקבוצה פח בלי תחרות על המקום שלהם ואילו קואנקה נכנס לסיטואציה לא קלה, בעונה מאוד בעייתית ומלאה תהפוכות.
בחיאת אדום זקן, אתה מדבר בנחרצות על דברים שלא בהכרח נכונים. אוחנה הובא בשנה שעברה, והיה לו זמן להתאקלם ולהתחיל
להוביל. השנה הוא נסוג ביכולת. נכון או לא?
תרשה לי לסנגר על משוגע אדום. אני לא חושב שוא מזלזל באוחנה, הוא מאוכזב, כמו שאתה מאוכזב מקואנקה.
בוא ניתן לשניהם צ'אנס, ולא נשלח אף אחד הביתה בינואר (הכוונה להמלצה לשלוח)
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור
אחלה שלמה.CrazyRed7 כתב: אשמח שתסביר למה את אוחנה הביאו לעתיד ואת קואנקה הביאו לכאן ועכשיו?
זה שאתה זורק את הדעות שלמה שרף שלך לא אומר שזה המצב.
אתה נצמד למחיר שלו?אז הראתי לך שיש שחקנים שעולים לאלונה יותר, משחקים יותר, ותורמים פחות.
אתה טוען שההתאקלמות זה תירוץ?אז הראתי לך שגם בוזגלו, טוני, מליקסון, אוגו, הובאן וכו׳ - לרשימה המכובדת הזו לקח לא מעט זמן להפוך למה שהם. הקטע שהם קיבלו יותר הזדמנויות להיכנס לעניינים כי שיחקו בקבוצה פח בלי תחרות על המקום שלהם ואילו קואנקה נכנס לסיטואציה לא קלה, בעונה מאוד בעייתית ומלאה תהפוכות.
הלוואי שבחיים שלך תבין כדורגל כמו שהוא מבין אבל אתה כנראה ילד.
כל ביקורת בעיניך היא לא ראויה,צריך כל היום ללקק תתחת לשחקנים.
שאתה קונה שחקן גם במחיר מופקע בגיל צעיר אתה לא מצפה ממנו לתוצאות מיידיות.
אלה מכניס אותו בצורה נכונה לעיניינים ולוקח זמן.
שאתה מביא שחקן עם רזומה כמו קאוונקה אז אתה מצפה לתוצאות מיידיות.
בוא נניח שנתנו לו זמן להתאקלם ובלה בלה בלה
הביאו אותו להיות שובר שויון והוא לא!
לא בושה להגיד שנפלנו איתו.
ונתת כאן רשימה של שחקנים שהביאו תוצאות.
בוזגלו-מחזור שני נגד הפועל תא.
הובאן-כבר במשחק הראשון נגד מכבי פת חוץ.
וואקמה-מחזור חמישי נגד מכבי פת.
אוגו- תפסיק לסתלבט.
אנחנו במחזור ה9 בליגה ואחרי 22 משחקים.
נערך לאחרונה על ידי אדום זקן ב 03 נובמבר 2017, 01:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
כמעט מתביישת להודות כמה צחקתי מההודעה הזו.shacharb כתב: את וולדמורט? יכול להיות מעניין
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
תגידו אתם מסתלבטים?bs war כתב:
טוב לדעת. אתה בקשר טלפוני עם ברק?
שמע אחי אני לא רוצה להיות מכבי חיפה שחותכת שחקנים בנובמבר. אם לך זה עושה טוב, תפאדל.
מה קשור מכבי חיפה?
לא בושה להגיד שנפלנו איתו
קורה.
לא פוגעים תמיד 100% בזרים.
אני אומר לך כאן ועכשיו שאם מביאין על העמדה שלו מחליף רציני,זה ההבדל בין אליפות קל לקוצר נשימה עד הרגע האחרון.
- The red one
בדיוק שוב. כל הזמן מחפשים את המסביב.אדום זקן כתב: תגידו אתם מסתלבטים?
מה קשור מכבי חיפה?
לא בושה להגיד שנפלנו איתו
קורה.
לא פוגעים תמיד 100% בזרים.
אני אומר לך כאן ועכשיו שאם מביאין על העמדה שלו מחליף רציני,זה ההבדל בין אליפות קל לקוצר נשימה עד הרגע האחרון.
דיי תגידו שהוא לא עולה על הציפיות ונגמר סיפור. מה עכשיו הפילוסופיות..כשהוא נכנס אז אין לו סיכוי להשפיע..כשהוא פותח אז פתאום הקבוצה חלשה ו״למה מי כן היה טוב שבאים על איסאק״
דיי
בוזגלו ירד לספסל מול אשדוד(אם אני לא טועה) בגלל יכולת רעה(אם אלישע הסמרטוט הוריד אותו לספסל, כנראה שלא סתם).אדום זקן כתב: אחלה שלמה.
הלוואי שבחיים שלך תבין כדורגל כמו שהוא מבין אבל אתה כנראה ילד.
כל ביקורת בעיניך היא לא ראויה,צריך כל היום ללקק תתחת לשחקנים.
שאתה קונה שחקן גם במחיר מופקע בגיל צעיר אתה לא מצפה ממנו לתוצאות מיידיות.
אלה מכניס אותו בצורה נכונה לעיניינים ולוקח זמן.
שאתה מביא שחקן עם רזומה כמו קאוונקה אז אתה מצפה לתוצאות מיידיות.
בוא נניח שנתנו לו זמן להתאקלם ובלה בלה בלה
הביאו אותו להיות שובר שויון והוא לא!
לא בושה להגיד שנפלנו איתו.
ונתת כאן רשימה של שחקנים שהביאו תוצאות.
בוזגלו-מחזור שני נגד הפועל תא.
הובאן-כבר במשחק הראשון נגד מכבי פת חוץ.
וואקמה-מחזור חמישי נגד מכבי פת.
אוגו- תפסיק לסתלבט.
אנחנו במחזור ה9 בליגה ואחרי 22 משחקים.
הובאן ואוגו אחרי העונה עם אלישע, הרבה אוהדים חשבו שצריך לשחרר אותם כי הם לא מספיק טובים.
טוני נראה כמו נגר מדופלם עד שקיבל הרכב(כי בוזגלו נפצע).
גם אני יכול לתת את הגולים של קואנקה ולהגיד ״הנה תוצאות״. במיוחד מול רעננה.
מתי הוא שיחק דקות משמעותיות ולא היה טוב?The red one כתב: בדיוק שוב. כל הזמן מחפשים את המסביב.
דיי תגידו שהוא לא עולה על הציפיות ונגמר סיפור. מה עכשיו הפילוסופיות..כשהוא נכנס אז אין לו סיכוי להשפיע..כשהוא פותח אז פתאום הקבוצה חלשה ו״למה מי כן היה טוב שבאים על איסאק״
דיי
אף אחד לא אמר שהוא עומד בציפיות. זה אתם שמנסים לחתוך שחקן על כלום ושום דבר רק בגלל שהוא לא נותן הצגות על ימין ועל שמאל.
לא מקבל ולא אקבל דבר כזה.
וואלק אתה תאמין לי.CrazyRed7 כתב: בוזגלו ירד לספסל מול אשדוד(אם אני לא טועה) בגלל יכולת רעה(אם אלישע הסמרטוט הוריד אותו לספסל, כנראה שלא סתם).
הובאן ואוגו אחרי העונה עם אלישע, הרבה אוהדים חשבו שצריך לשחרר אותם כי הם לא מספיק טובים.
טוני נראה כמו נגר מדופלם עד שקיבל הרכב(כי בוזגלו נפצע).
גם אני יכול לתת את הגולים של קואנקה ולהגיד ״הנה תוצאות״. במיוחד מול רעננה.
נתתי לך בדיוק אבל בדיוק את המחזורים שכולם פרצו אבל אתה כהרגלך רושם מה נוח לך.
ואגב בוזגלו.
אל תשכח רק להזכיר שבאותו משחק שנכנס כמחליף שם גם שער מבעיטה חופשית והיה אחראי מלא לשינטי במשחק.
כמו כן תוסיף שמאז לא יצא מההרכב
הוא לא משחק כי המאמן שלל לא חושב שמגיע לו לשחק.CrazyRed7 כתב: מתי הוא שיחק דקות משמעותיות ולא היה טוב?
אף אחד לא אמר שהוא עומד בציפיות. זה אתם שמנסים לחתוך שחקן על כלום ושום דבר רק בגלל שהוא לא נותן הצגות על ימין ועל שמאל.
ביום שתבין את זה יהיה לך יותר קל בחיים.
- The red one
לא מחפש לחתוך! לא אומר לזרוק בינואר (בנתיים)CrazyRed7 כתב: מתי הוא שיחק דקות משמעותיות ולא היה טוב?
רק שתבין שמה שציפו ממנו הוא כבר לא יהיה. זה הכול
אז תשים לב להבדלים -אדום זקן כתב: וואלק אתה תאמין לי.
נתתי לך בדיוק אבל בדיוק את המחזורים שכולם פרצו אבל אתה כהרגלך רושם מה נוח לך.
ואגב בוזגלו.
אל תשכח רק להזכיר שבאותו משחק שנכנס כמחליף שם גם שער מבעיטה חופשית והיה אחראי מלא לשינטי במשחק.
כמו כן תוסיף שמאז לא יצא מההרכב
בוזגלו נכנס כמחליף, נתן גול שהרים לו את הביטחון ומאז פרח.
קואנקה נתן גול חשוב מול רעננה ומה קרה?ירד לספסל כי מחזור אחר כך מכבי בטרנר. מן הסתם שבכר יעדיף את מליקסון וטוני יותר בעניינים.
אין מה לעשות, הוא גם סוג של קורבן בנסיבות של העונה. לפחות עלה היום בהרכב והיה טוב, עכשיו צריך יותר דקות, המשכיות ושיפור.
למה מן הסתם?CrazyRed7 כתב: אז תשים לב להבדלים -
בוזגלו נכנס כמחליף, נתן גול שהרים לו את הביטחון ומאז פרח.
קואנקה נתן גול חשוב מול רעננה ומה קרה?ירד לספסל כי מחזור אחר כך מכבי בטרנר. מן הסתם שבכר יעדיף את מליקסון וטוני יותר בעניינים.
אין מה לעשות, הוא גם סוג של קורבן בנסיבות של העונה. לפחות עלה היום בהרכב והיה טוב, עכשיו צריך יותר דקות, המשכיות ושיפור.
מן הסתם אומר שאם שם גול שבוע לפניי זה אומר שהוא צריך לפתוח לא?
מה זה משנה נגד מי?
שמע,לא מזלזל בו ולא כלום.
2 דברים אני אומר:
הראשון שהוא לא מתאים לשיטה.
השני שהמאמן שלך לא מחזיק ממנו.
אם זה ישתנה אוכל את הכובע של דר בשמחה.
- red ultras
אני לא מצליח להבין אתכם
איסאק היה באמת אחלה היום. לא היה לו עם מי לשחק. ראדי היה מאוד לא מרוכז ואיינבינדר לא הופיע. בכל פעם שהכדור עבר דרך קוואנקה קרו דברים טובים. הבעיה שלי איתו זה שהוא חלשלוש ושלא מספיק מוסרים לו. זה נראה כאילו רק כשאין שום אופציית מסירה מוסרים לו. ברק חושב שהוא לא שווה הרכב? זכותו, הוא המאמן. לדעתי אם ברק יריץ את קוואנקה 5-6 משחקים ברצף וייתן בו את האמון הוא יחזיר ובגדול.
איסאק היה באמת אחלה היום. לא היה לו עם מי לשחק. ראדי היה מאוד לא מרוכז ואיינבינדר לא הופיע. בכל פעם שהכדור עבר דרך קוואנקה קרו דברים טובים. הבעיה שלי איתו זה שהוא חלשלוש ושלא מספיק מוסרים לו. זה נראה כאילו רק כשאין שום אופציית מסירה מוסרים לו. ברק חושב שהוא לא שווה הרכב? זכותו, הוא המאמן. לדעתי אם ברק יריץ את קוואנקה 5-6 משחקים ברצף וייתן בו את האמון הוא יחזיר ובגדול.